#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle 1:44:50

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle

Sophia 19.yüzyılda yaşamış çok güzel bir kadındır mutlu bir evlilik yapmamıştır eşiyle arasında çok mesafe olan kadın bir gün eşinin onun resmini yapması için eve bir ressam göndermesi ile hayatına yeni birşeyler girecek..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü! 01:51

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitingine katılan ve şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaş, Bu bayrak uğruna şehitler verdik. Saray'dan önce terör sorununu nasıl çözeceği..

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle 1:32:24

Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle

Gözlerini açtığında bir köprünün altında işlenmiş cinayer mahalinin ortasında bulacaktır. Gördükleri ile ne olduğunu anlamaya çalışan adamın üzerine cinayetin atılmak istendiğini anlayınca kaçmaya çalışacaktır çıkan arbe..

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser 00:27

İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi düzenli bir hayat sürmeyi seven bir kunduzdur. Hayatı kontrolü altında rutin bir şekilde ilerlemektedir. Ta ki bir gece Max ile tanışana kadar. Max macera tutkunu olan bir kedidir. Max, bir gece gökyüzünde bir cisim..

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı 01:08

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayati ve ekibi bir banka soygununa müdahale ediyor! Hayati ve Diğerleri, 26 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Maskeli bir çete banka soygunu yapmaktadır. Bu ba..

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi 00:42

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi

Vişne mevsiminin en büyük zorluğudur vişne çekirdeklerini ayıklamak. Çünkü reçel de yapsanız, konserve de yapsanız, dondurucuya da atsanız en fazla vakit alan kısmı çekirdeklerini ayıklamaktır. Ben de kendimce en pratik ..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çorum Esnafının Sansar ile İmtihanı 01:50

Çorum Esnafının Sansar ile İmtihanı

Çorum’da bir iş yerine giren sansar kısa süreli paniğe neden olurken çalışanların tepkisi güldürdü. Olay, Ulukavak Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana geldi. Caddede panik halindeki bir sansar Halim Çatal’a ait iş yer..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik 52:09

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Arif v 216 Hd İzle 2:00:31

Arif v 216 Hd İzle

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatin..

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama 03:19

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uygulama 11:11

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uy

Nasıl Daha Üretken Olunur. Çoğu mobil uygulama zamanımızı çalsa da, daha üretken olmanızı sağlayabilecek bazı uygulamalar da söz konusudur. Mutlaka sahip olmanız gereken uygulamalardan birini indirin ve değerli zamanınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce