#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

Gumball - Aşk 04:58

Gumball - Aşk

Kocaman kafalı, eğlenceli mavi kedi Gumball ve bacak büyütmüş bir Japon balığı olan en iyi arkadaşı Darwin, Cartoon Network’ün komedi dizisi Muhteşem Gumball Dünyası’nda, şamatayı ve eğlenceyi arttırıyorlar. BAFTA ödüllü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 384 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gumball - Derleme 04:44

Gumball - Derleme

Kocaman kafalı, eğlenceli mavi kedi Gumball ve bacak büyütmüş bir Japon balığı olan en iyi arkadaşı Darwin, Cartoon Network’ün komedi dizisi Muhteşem Gumball Dünyası’nda, şamatayı ve eğlenceyi arttırıyorlar. BAFTA ödüllü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 252 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Boz - Gece 06:23

Murat Boz - Gece

Gece şarkı sözleri ile Nasıl kırılmasın kalbim, şimdilik paramparça Geçince hep hatırlatır ,o süslü dar sokaklardan Delirebiliriz bu aşkın ortasında kavrulup her akşam, her akşam Çevirebiliriz geri, hüzün ,keder, üzün..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü 03:52

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü

Oakland Kaliforniyada büyük bir yangın çıktı . Şu ana Kadar Yangının nasıl çıktığı ve kimler çıkarmış olabileceğini kimse bilmiyor.Yangının çok hızlı yayıldığını gelen bilgiler arasında. İtfaiye memurun yaptığı açıklama ..

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor 05:01

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor

NSA Ajanı Ekonomik Tetikçi John Perkins çok iddialı açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün arkasında ABD ve diğer ülkeler olduğunu belirten Perkins, Kredi derecelendirme kuruluşlarının amacının Erdoğan'ı ve Türkiye'yi zayıflatm..

Ülkelerin En Bilinmeyenleri-1 04:40

Ülkelerin En Bilinmeyenleri-1

Ençok kadın parlamenterein olduğu ülkenin Ruanda olduğunu biliyormuydunuz.Yada pizza tüketiminin en çok olduğu ülkenin, İtalya değilde Norveç olduğunu.Doktorlarıyla en ünlü olan ülkenin bir avrupa ülkesi değilde değil..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Sevin Elbisesi İle Jüriyi Büyüledi! 10:49

Merve Sevin Elbisesi İle Jüriyi Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 95. bölümünde Merve Sevin yarışmacılar ve jüri tarafından çok beğenilince bir itirafta bulundu. Merve aslında üstündeki elbisesinin uzun kollu ve çok demode bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Çiğdem Gözyaşlarını Tutamadı! 07:37

Tuğba Çiğdem Gözyaşlarını Tutamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Kemal Doğulu, Tuğba Çiğdem'de bir durgunluk olduğunu söyleyince Tuğba Çiğdem problemler yaşadığını söyledi ve ayaklarından rahatsız olduğun..

  • ANKA tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ŞOK! Bahar Candanın Foyası Ortaya Çıktı! 09:42

ŞOK! Bahar Candanın Foyası Ortaya Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde dha önce kaybolan tek marka ayakkabıları için defalarca gözyaşı döken Bahar Candan'ın ayağındaki marka ayakkabılar Öykü Serter'in gözünden ..

  • ANKA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jüri Başarısından Dolayı O İsmi Sahneye Çağırdı 16:06

Jüri Başarısından Dolayı O İsmi Sahneye Çağırdı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 140. bölümünde Kerimcan Durmaz, Dilara Taşkın'ın makyajını çok beğenince makyöz Ebru podyuma davet edildi. Kerimcan Durmaz ise Ebru'nun Bülent Ersoy'un makyöz..

  • ANKA tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamzenin Kombini İçler Acısı -  Neyseki Görümce Değilsin 10:00

Gamzenin Kombini İçler Acısı - Neyseki Görümce Değilsin

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 141. bölümünde Simay Tokatlı, Gamze Taşkın'ın tam bir görümce olduğunu sevdiği zaman güzel olduğunu sevmediğinde ise yandığını söyledi. Kemal Doğulu ise G..

  • ANKA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'daki Yangın Faciasından Kurtulan Türk Anlattı 05:06

Londra'daki Yangın Faciasından Kurtulan Türk Anlattı

Londra'da Royal Free Hospital tedaviye alınan Şener Macit, Binada 25 yıldır yaşıyorum, yangın başladığında biz evde oturuyorduk. Bacanağım beni telefonla aradı, aşagıda itfaiyelerin olduğunu söyledi. Sonradan bana bir f..

İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun! 05:29

İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun!

Duygu'nun bir inat uğrana Alp ile birlikte olduğunu ve kendisini unutamadığını düşünen Serkan, Duygu ile yüzleşiyor. Bodrum'da yaşadıklarını bir türlü kafasından atamayan Serkan, Duygu'ya aşık olduğunu bir kez daha anlar..

  • ANKA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Suudlu Tarihçinin Fahrettin Paşa'ya Atılan İftiralara Karşı Tepkisi 02:28

Suudlu Tarihçinin Fahrettin Paşa'ya Atılan İftiralara Karşı Tepkisi

Suudi tarihçi Prof. Faiz bin Musa el-Badrani el-Harbi, kaydedilen bir videoda, Fahrettin Paşa aleyhine yapılan iftiraların Paşa'ya ve kaynaklara gerçek bir haksızlık olduğunu söyledi. Faiz al-Harbi, Arapça kitaplarda O..

Arabalar - Yol Kavşakları 02:27

Arabalar - Yol Kavşakları

Bugün arabalar çizgi dizide bize yol kavşağının ne olduğunu anlatacaklar! Yol kavşaklarının neden gerekli olduğunu biliyor musunuz? Arabaların İstediği yere daha çabuk gitmesi için ve trafik sıkışıklığı yaratmaması için ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce