#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı! 16:03

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı, Damla Gezen'in aşk hayatına dair anlattıklarına çok şaşırdığını söyledi ve yaşının çok küçük olduğunu, tercihlerini doğru ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Duygu Fularına Gelen OLAY Eleştiriler Üzerine Yaptı Yapacağını! 12:24

Duygu Fularına Gelen OLAY Eleştiriler Üzerine Yaptı Yapacağını!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde iki yakın arkadaş Dilara Taşkın ve Duygu Çevik'in arasını fular bozdu. Dilara, Duygu'nun fularını beğenmediğini söyleyince Duygu içeride bu..

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması! 04:42

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması!

Mehmet, babası Oğuz tarafından zorla evlendirilmek istediği Melisa'ya onu istemediğini kanıtlarcasına Yaren'i öper! Yaren neye uğradığını şaşırır. Önce Mehmet'i tokatlar, sonra da şirketi terk eder. Mehmet de peşinden çı..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dyatlov Geçidinde Ne Oldu  -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli 20:30

Dyatlov Geçidinde Ne Oldu -20. Yüzyılın En İlginç Belgeseli

Yıl 1959. Rusya’da 9 üniversite öğrencisi ve profesyonel dağcı Ural dağları bölgesinde yaptıkları tırmanıştan bir süre sonra kamp yaptıkları alanın çevresinde ölü olarak bulundu. Dünya genelinde dağcıların soğuktan yada ..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet! 05:34

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet!

Vasili kurduğu tuzak sayesinde Cevdet'in bir vatansever olduğunu öğreniyor; onu öldürmek için silahını çekiyor! Vasili, kurduğu oyunla Cevdet'in gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Kendisine yapılan ihaneti kabullenemeyen Vasi..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 01:09

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı yayında! Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak? Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in de tuzağıyla büyük b..

Goosebumps : Canavarlar Firarda Film İzle 1:43:16

Goosebumps : Canavarlar Firarda Film İzle

Büyük şehirden Küçük bir kasabaya taşındığı için mutsuz olan Zach Cooper, taşındıkları evin tam yanındaki evde yaşayan güzel kız Hannah ile karşılaşıp, Champ ile de kısa sürede arkadaş olunca yeni bir hayat için umutlanı..

  • Tv Series tarafından
  • 16.800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Ay - Hayal Yarim 04:35

Gökhan Ay - Hayal Yarim

Yüreğimin sesiyle yazdım bu şarkıyı Serseri gönlüm söyledi bunları Dinle yar Bilmesen de özlüyorum Gelmesen de bekliyorum Duymasan da söylüyorum Hayal yarim seviyorum Yokum artık ben Hadi git düşlerimden. Unuttum desem d..

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek Yaktı 01:47

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek

Samsun'da borç nedeniyle hacizli olan arabalarını polise vermek istemeyen baba ve oğlu, aracın üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Samsun'un Bafra ilçesinde polis, Kadir Karakaya ve oğlu Kerem Karakaya'nın otomobiline ha..

Vega - Ankara 05:22

Vega - Ankara

Yağmur dönerken kara Yavaşça süzüLenLer yoLa Araba doLusu bi tuhaf seven ŞarkıLar çaLan söyLeyen SevenLerden biri ben Arkada bıraktığım sen Kim olduğunu biLiyorsan SöyLesen Ah yağmur dönerken kara ŞarkıLar var..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız 01:05

Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız

Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımının Avusturya'nın Hall In Trol bölgesinde yaptığı yeni sezon hazırlıklarını takip ediyor. Avusturya'da ilk olarak teknik direktör Paul Le Guen'le birlikte 2 saat süren görüşme yaptığını s..

  • OFSAYT tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı 00:47

Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı

Kerem Bürsin, Los Angeles’ta pazarlama okurken hayalinin Apple’da çalışmak olduğunu söyledi Los Angeles’ta pazarlama eğitimi alıp ardından oyunculuğa yönelen Kerem Bürsin, GQ dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Ünive..

  • ANKA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu 02:23

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın istifasının ardından kongre kararı alınmıştı. İlk kongrede gereken çoğunluk sağlanamayınca, kongre 6 Ağustosa ertelenmişti. Hasan Şahin ile Mutlu Özpineci’nin yarıştığı kongre tartı..

Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor! 05:33

Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor!

Adı Efsane 26. Bölüm'de; Sinan, Reyhan'ın geçmişte yaşananları reddetmemesinden sonra soluğu Seyfi'nin yanında alıyor!, Sinan, Naz'dan geçmişte büyük aşkı Reyhan ve Seyfi arasındaki iftira olayını öğrenmiştir. Reyhan'ın..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..

Çavuşoğlu  Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür 00:58

Çavuşoğlu Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin 25 Eylül’de yapılacağını ilan ettiği bağımsızlık referandumunun Irak’ta bir iç savaşa yol açabilecek kadar riskli bir adım olduğunu söyledi. Çavuşoğ..

Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı 01:01

Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 4. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in sakladığı sırrın peşine düşüyor; Meryem ile Oktay karşı karşıya geliyor! Meryem'in sakladığı gerçeği öğrenmeye çalışan Savaş, her fırsatta o geceki kazayı sorgulamaya..

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor! 04:44

Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor!

Güçlü, Meryem'in suçlandığı kazanın peşini bırakmıyor; Burcu ile yeniden bir araya geliyorlar! Güçlü ile Savaş, Meryem'in yaşanan kazada yalnız olmadığına emindirler. Savcı Oktay ve Derin'in şüpheli hareketleri, ikiliyi ..

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce