#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha 00:52

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha

Cinsel taciz ve tecavüz suçlamalarının odağındaki film yapımcısı Harvey Weinstein’a bir soruşturma da Los Angeles polisinden geldi. Polisin, adı açıklanmayan, ünlü İtalyan bir modelin 2003 yılında tecavüze uğradığı iddi..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı 01:36

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit'in nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık'ın tavrına bağlı olduğunu söyledi. Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit müzakerelerinin nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık’..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa 02:53

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa

Ağaç kurbası, donar ve tıbben ölür. Haftalar sonra dirilir. Bilim adamları Bunun nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değiller. Kış mevsimi geldiğinde kalbi durur, nefes almaz, vücudu donar, tıbben artık ölüdür. Aylar son..

  • JET TV tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..

Çılgın Hırsız 3  Çizgi Film İzle 1:29:39

Çılgın Hırsız 3 Çizgi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle 2:33:30

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle

Harry Potter ve Melez Prens Film Konusu Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabi..

  • PengoTV tarafından
  • 23.429 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reis Bey Türk Filmi İzle 1:20:55

Reis Bey Türk Filmi İzle

Reis Bey (Restorasyonlu - 80 dk) Reis Bey, görevinde hiç taviz vermeyen kanunlara son derece bağlı ve kararlarında acımasız bir hakimdir. Sanıkların suçlu olduğuna kanaat getirirse, onları idam sehpasına göndermekten çe..

  • PengoTV tarafından
  • 6.416 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması 00:37

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması

Mersin'de bir vatandaşın balkonundan düşüp ağaçta kalan yastık kılıfını, itfaiye ekipleri aşağı indirdi. İlginç görüntüler oluşurken, olayı duyan vatandaşlar güldü. İtfaiye ekipleri ilk kez böyle bir durumla karşılaştıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Egemen Bağış İstanbul Modern Dünyaca Ünlü Bi̇r Müze Hali̇ne Geldi̇ 01:09

Egemen Bağış İstanbul Modern Dünyaca Ünlü Bi̇r Müze Hali̇ne Geldi̇

AB eski bakanı Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış önceki gün Eczabaşı’nın desteği ile İstanbul Modern’de ki müzenin açılışına geldiler. Açılıştan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Bağış çifti, açılışta katkılar..

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı 07:35

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı

Demet Akalın, Ebru Yaşar arasındaki Hermes çanta kavgası son sürat devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yazan şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski fu..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın'dan, Seda Sayan & Mehmet Erdem İli̇şki̇si̇ne Olay Yorum 01:07

Demet Akalın'dan, Seda Sayan & Mehmet Erdem İli̇şki̇si̇ne Olay Yorum

Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve yakın dostu Fatih Ürek’le birlikte önceki akşam “Maide’nin Altın Günü” filminin galasında görüntülendi. Akalın, Seda Sayan’ın, gönlünü şarkıcı Mehmet Erdem’e kaptırmasıyla ilgili çarpıcı aç..

  • BETA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek 05:02

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek

Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu oyuncu eşi Sinem Öztürk’le birlikte önceki akşam Zorlu’da görüntülendi. Öztürk, Ayla filminin başarısından bahsedip, filmin her aşamasında eşinin yanında olduğunu söyledi. Türkiye’nin..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle 2:12:01

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle

Nikea’dan gelen Tüccar Niko ve Bizans askerî kafilesini basan Ertuğrul, onların kılığında kaleye girip fethi başlatmak için hazırlanmıştı. Hazırlıklar tamamlanıp harekete geçmek üzereyken Yağız Alp, Gündüz’ün kaçırıldığı..

Kendi Düğününde Doğuran Gelin 01:15

Kendi Düğününde Doğuran Gelin

İngiltere'de 19 yaşındaki Dannie Mountford isimli kadın düğünde doğurdu. 36 haftalık hamile olan kadın kocası ile düğünde dans ettiği sırada doğum sancıları tuttu. Altı hafta içinde kocası Carl ile düğün planlarını yapan..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenen Tutku, ikilinin arasını açmak için yeni bir hamle yapıyor! Tutku ile yaptığı konuşma sonrası, duyduklarını kendine yediremeyen Melt..

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar 01:02

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar

Madeni işleten İngiltere merkezli Gem Diamonds firması, elmasın 910 karat ve 40 milyon dolar değerinde olduğunu duyurdu. Gem Diamonds Başkanı Clifford Elphick, basına yaptığı açıklamada, söz konusu elmasın en berrak elm..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.458 görüntüleme
  • 7 yıl önce