#Pembe panterin nerede olduğunu bulduk

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Sen Ne Bahtsız Bir Kardeşimizsin Ey Güvercin 03:09

Sen Ne Bahtsız Bir Kardeşimizsin Ey Güvercin

Ben güvercin kardeşimizin bu kadar derbeder, bu kadar çıtır çerez olduğunu bilmezdim. görüntüleri görünce çok üzüldüm ben. şu an ağlıyorum biliyor musunuz?..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İntihar Eden Vatandaşa 'Atla' Diye Bağırmak 01:01

İntihar Eden Vatandaşa 'Atla' Diye Bağırmak

Samsun'da gerçekleşen intihar kalkışmasında eski eşiyle bir takım sorunları olduğunu söyleyen ve bunalıma giren bir vatandal intihar etmek istedi. Olayı izleyen Samsunlu vatandaşların tepkisi ise ilginç oldu...

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bülent Ersoy'a Sert Tepki 00:46

Bülent Ersoy'a Sert Tepki

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın

Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir işadamıdır. Avrupa’ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, intiharı düşünür. Arif (Sadri Alışık) ve Şemsi (Necdet Tosun) onu görür ve kurtarır. Evlerine götürüp karn..

İşte Benim Stilimde Yeni Yarışmacıyı Ağlattılar! 10:55

İşte Benim Stilimde Yeni Yarışmacıyı Ağlattılar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Tuğçe Ekim, Duygu Çevik'i sarı konseptine daha uygun bulduğunu söyleyince Duygu tek parçada mavi kullanmanın yeterli olduğunu söyledi. Tuğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Özdel Ev Partisi için Yılbaşı Makyajı 04:55

Aslı Özdel Ev Partisi için Yılbaşı Makyajı

Yılbaşını daha sade geçirecekler için çok uygun olduğunu düşündüğüm bu makyajı umarım beğenirsiniz!..

Aslı Özdel Bayram Makyajı 03:34

Aslı Özdel Bayram Makyajı

Bu makyajın bayram ziyaretlerine ve bayram gezmelerine çok uygun olduğunu düşünüyorum.Umarım beğenirsiniz!..

Aslı Özdel Tek Farla Gece Makyajı 04:11

Aslı Özdel Tek Farla Gece Makyajı

Tek bir far kullanarak yaptığım smokey eye makyajını umarım beğenirsiniz! Mezuniyet,düğün,nisan zamanlarında kurtarıcı olduğunu düşünüyorum! Sevgiler!..

Christopher Robin Fragman 04:00

Christopher Robin Fragman

Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie ..

Ayşenur Yaylalı Pratik Şal Bağlama 02:26

Ayşenur Yaylalı Pratik Şal Bağlama

Merhaba arkadaşlar bir solukta izlenebilecek kısa ama etkili olduğunu düşündüğüm bir video paylaşıyorum ! Videomu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı kanalıma abone değilseniz abone olmayı unutmayın..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Kadırgalıya Şok 9 Yıllık Hayali Suya Düştü 02:04

Kadırgalıya Şok 9 Yıllık Hayali Suya Düştü

Seda Sayan, Cihangir'de 9 yıl önce satın aldığı apartmanı otel yapmak istedi, ancak mülkün tarihi eser statüsünde olduğunu öğrenince, projeden vazgeçmek zorunda kaldı. Seda Sayan 2009 yılında Cihangir’de beş katlı bir..

  • BETA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi 00:36

Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi

Uluslararası bir törende Suudi Arabistanlı öğrenci, sahnede ülkesinin bayrağını açtığı sırada yanına gelip bayrak açan diğer öğrencinin İsrailli olduğunu görünce yerini değiştirdi. İsrail bayrağı açan öğrencinin yanından..

Amerika'nın Asıl Adı Ömerika'dır Diyen Dayı 00:51

Amerika'nın Asıl Adı Ömerika'dır Diyen Dayı

Sokak röportajında Amerika ile ilgili soruya kendince cevap veren dayı. Amerika'nın aslında Ömerika olduğunu iddia etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İncirle Konuşan Küçük Kız 00:16

İncirle Konuşan Küçük Kız

Çok tatlı olduğunu düşündüğü İncir'e yemeden önce ben seni yiyeceğim ama ağlama tamam mı? şeklinde durumu izah eden ufaklık. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Bahar Candanın Sevgilisinin Aldığı Yemek Yüzünden Tartışma Çıktı! 16:20

Bahar Candanın Sevgilisinin Aldığı Yemek Yüzünden Tartışma Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'a övgüler yağdırınca Emine Aydın, Tuğçe'nin Bahar gibi yorum yapmaya başladığını söyledi. Aleyna Eroğlu söz hakkı alın..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması 00:21

Kapı Arkasında Köpek Sanıp Ayı Çıkması

ABD, Colorado, Woodland Park'ta bir kişi evinin kapısının arkasında köpek olduğunu düşünerek kapıyı açıyor. Karşısında ayıyı görüyor ve ayı birden saldırıyor geçiyor kişi anında geri eve giriyor....

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğlu Açıkladı İşte Cüneyt Arkın'ın Son Durumu 03:05

Oğlu Açıkladı İşte Cüneyt Arkın'ın Son Durumu

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, yaşadığı solunum sıkıntısı nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırıldı. Murat arkın babası Cüneyt Arkın'ın durumunun iyi olduğunu açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın 01:36

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri’nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..