#Pencereye balkona dönüşüyor

Pencereden Sarkıp Top Sektiren Genç 00:23

Pencereden Sarkıp Top Sektiren Genç

Bu gencin amacı nedir bilenmez ama apartmanın 5. katında pencereye çıkıp top sektirmek her babayiğitin harcı değil. Tehlikeli ama yine de tebrik ediyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Annesi namaz kılarken pencereden düştü! 01:45

Annesi namaz kılarken pencereden düştü!

ANNE-BABALAR DİKKAT... BİR ANLIK DALGINLIK, YİNE KORKUNÇ BİR OLAYA YOL AÇTI... ANNESİ NAMAZ KILARKEN, KOLTUĞA ÇIKIP PENCEREYE ULAŞAN BEBEK, 2. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ.....

O dövdü, etraftakiler seyretti! 01:36

O dövdü, etraftakiler seyretti!

İSTANBUL BAHÇELİEVLER'DE DIŞARIDAN GELEN SESLERİ DUYAN BİR KADIN PENCEREYE ÇIKTI. GÖRDÜĞÜNE İNANAMADI. HEMEN CEP TELEFONUYLA KAYDA BAŞLADI. İŞTE GÜNDÜZ VAKTİ, KALABALIĞIN ARASINDA YAŞANANLAR VE SONRASI.....

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Salih Yılmaz - Yema Oğul 05:38

Salih Yılmaz - Yema Oğul

Salih Yılmaz - Yema Oğul Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ağaci besleyen irmak değil mi Yapraği besleyen dallar değil mi Bu dünyanın altı toprak değil mi Yema oğul yema yetim malidur Yema oğul yema yet..

  • BLACKSEA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi 01:41

Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi

Fatih'te karnı her acıktığında geldiği evin camına vuran sevimli martı renkli görüntüler oluşturuyor. Yaklaşık bir ay önce ilk kez bir evin penceresine gelen sevimli martı, evde yaşayanların ilgi odağı oldu. Sevimli mart..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar 03:11

Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar

Oğlan oğlan kalk gidelim İdareyi feneri yak gidelim Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlanın elinde şapkası var Öpülecek sevilecek ablası var Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlan oğlan ne güzel oğlan Kolum sana yastık saçl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuşlar Konmasın Diye Diken Yerleştirmek 00:34

Kuşlar Konmasın Diye Diken Yerleştirmek

Istanbul, Bakırköy'de bir AVM'de kuşlar balkona konmasın diye sivri dikenler yerleştirilmiş. Ne gibi zararı olabilir bu masumların?..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası 01:23

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kedinin yılanla mücadelesi çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Ermenek İlçesi Seyran Mahallesi'nde iftar saatinden sonra balkona çıkan bir kişi, yolun kenarından dur..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Mustafa Sandal   Bu Kız Beni Görmeli 03:33

Mustafa Sandal Bu Kız Beni Görmeli

Çeyizi düzmüş Kimi bekler Köşede durmuş Dönmek ister Güzelim baksana Adımı sorsana Allahın aşkına Şu ateşi yaksana Canı sıkılmış Dolaşmak ister Aklı başında Yol almak ister Bu kız beni beni görmeli Bana kazak örmeli Y..

Casus Kediler 00:20

Casus Kediler

Balkona casus gibi tırmanan kediler yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampanya Şişesiyle Birlikte Patlatan Kız 00:08

Şampanya Şişesiyle Birlikte Patlatan Kız

Evde düzenledikleri kutlamadan şampanyayı açabileceğini söyleyen kız balkona çıkıp bu işi başarmış ancak bir de şişeyi sağlam tutsaymış tam olacakmış...

  • JET TV tarafından
  • 493 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yangında Balkondan Atlayan Genç Kızı Havada Yakaladı 01:40

Yangında Balkondan Atlayan Genç Kızı Havada Yakaladı

Adana'da apartmanın birinci katında çıkan yangında biri engelli iki kız kardeş yaralandı. Alevlerden kurtulmak için balkona yönelen Merve Aytekin, yaklaşık 4 metre yükseklikten zemine atladığı sırada bina görevlisi Muham..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı 04:21

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı

ANKARA - Başkent'te 13 katlı binanın 9. katındaki balkondan düşen 3 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hemşire olan Hürriyet Çev..

Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Ne bulduysa sokağa attı! 01:15

Ne bulduysa sokağa attı!

İSTANBUL FATİH'TE AKŞAMÜSTÜ BİR ADAM BALKONA ÇIKTI... ELİNE NE GEÇTİYSE TEK TEK SOKAĞA FIRLATTI. SEBEBİNİ KİMSE ANLAMADI. NEYSE Kİ ÇOK GEÇMEDEN BEKLENEN ''MAHALLE MÜDAHALESİ'' GELDİ...

Kendisine Mama Verilmesi İçin Kedi Taklidi Yapan Alakarga 00:25

Kendisine Mama Verilmesi İçin Kedi Taklidi Yapan Alakarga

Datça’da bir ev sahibi her gün kedileri için balkona mama bırakıyor, bunu gören Alakarga ise kedi taklidi yaparak ev sahibini kandırmaya çalışıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu 02:22

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu

BİRKAÇ DAMLA SUDAN KOPAN BİR FIRTINANIN HABERİ VAR SIRADA... EVDEKİ HALIYI YIKAYIP BALKONA ASAN KOMŞUSUNA SİNİRLENEN ADAM,,, 'AŞAĞI SU DAMLIYOR' DİYE ÖFKELENDİ... SİLAHINI ÇEKİP 11 YILLIK KOMŞUSUNU VURDU.....

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

6. kattan düştü, turp gibi! 01:54

6. kattan düştü, turp gibi!

İSTANBUL SULTANGAZİ'DE KORKUNÇ BİR KAZA, VE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA BİR MUCİZE YAŞANDI... ANNESİNİN BİR ANLIK DALGINLIĞINDA BALKONA ÇIKAN 2 YAŞINDAKİ BEBEK, 6 KATTAN DÜŞTÜ... MUCİZE DE BU YA, O FACİAYI BİRKAÇ ÇİZİKLE ATL..

Mahallelinin komşu isyanı! 02:04

Mahallelinin komşu isyanı!

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BALKONA ÇIKIP BAĞIRAN, ÇEVREDEKİ EVLERE TAŞ ATAN, İDDİA O Kİ ŞİZOFRENİ HASTASI OLAN KADINDAN KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ. ÇOCUKLARININ CANINDAN ENDİŞE EDEN VE ARTIK KÜFÜRLERDEN , BAĞRIŞLARDAN BIKAN MAHALLELİ,..

Esenyurt'ta korku dolu anlar! 02:09

Esenyurt'ta korku dolu anlar!

İSTANBUL ESENYURT'TA BİR AİLE, DAİRELERİNDE SİLAHLI BİR YABANCIYI GÖRÜNCE KENDİ EVLERİNDE BALKONA SIĞINMAK ZORUNDA KALDI. BİR POLİS, ÖRÜMCEK ADAM MİSALİ YARDIMLARINA KOŞTU. SONRASINDA DEVREYE İTFAİYE DE GİRDİ...

Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahsın taksi ücreti vermeme oyunu kamerada 03:32

Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahsın taksi ücreti vermeme oyunu kamerada

Esenyurt’ta alkollü olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs, taksiye ücret vermemek için ortalığı birbirine kattı. Bir binanın bahçe duvarından balkona atlayan şahsın baygın numarası da yaptığı anlarda vatandaş tarafın..

Kapı kapı gezip cinayet işledi! 02:02

Kapı kapı gezip cinayet işledi!

Erzincan’da 1,5 yıldır eşinden ayrı yaşayan Murat Bulut, önce kayınpederi Ali Kurt'u, daha sonra da arıcılık yapan Mustafa Yılmaz'ı av tüfeği ile vurdu. İki kişiyi öldürüp evine gelen Bulut, 'teslim ol' çağrısına olumsuz..

10 bin dolarlık halıyı çaldı! 01:55

10 bin dolarlık halıyı çaldı!

EN KIYMETLİ VARLIĞI BÜYÜK DEDESİNDEN MİRAS ANTİKA HALIYDI... HAVALANSIN DİYE BALKONA ÇIKARDI... AMA HAYATININ HATASINI YAPMIŞ OLDU... YERE DÜŞEN HALIYI GÖREN MOTOSİKLETLİ HIRSIZ AYAĞINA KADAR GELEN FIRSATI KAÇIRMADI...

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..