#Penguenin bilim İnsanlarını yakından İncelemesi

Tabiat Parkının -Garip- Misafiri Yavru Karaca 01:03

Tabiat Parkının -Garip- Misafiri Yavru Karaca

Amasya'da Garip isimli yavru karaca, Boraboy Gölü Tabiat Parkı’nın maskotu haline geldi. Özellikle çocuklar karacayı besleyip yakından ilgileniyor...

Üçüz Nineler Aylar Sonra Kavuştu 02:35

Üçüz Nineler Aylar Sonra Kavuştu

Koronavirüs Türkiye'nin yakından tanıdığı üçüz ninelerin arasına da girdi. Ordu'da yaşayan ninelerden biri, 4 yıl önce hayatını kaybetmişti. Geride kalan ikizlerse salgın nedeniyle kardeşlerinin kabrine aylar sonra gideb..

Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma 01:58

Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma

İstihdamı teşviki ve borç yapılandırmasına ilişkin teklif Meclis'te kabul edildi. Buna göre vergi, prim borçları, köprü ve trafik cezaları yeniden yapılandırılacak. İşte milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren düzenleme..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video) 03:03

Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video)

YUH YUH (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İmre Haydaroğlu Söz & Müzik: Aşık Mahzuni Şerif Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Elektro Bağlama: Ali Yılmaz Vokal: Oğuz Yılmaz Uzaktan yakından yuh çekm..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor 02:41

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ermenistan ordusunun roket saldırılarının hedefindeki Azerbaycan'ın Terter kentinde bulunan siviller, 39 gündür can güvenlikleri için sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Azerbaycan’ın Terter kenti Ermenistan’ın saldır..

Bisiklet Ramazan'dan Şov 00:03

Bisiklet Ramazan'dan Şov

Sakaryalıların yakından tanıdığı neredeyse her sokakta karşılarına bisikleti ve elindeki telefonuyla çıkan bisiklet adam namı diğer Bisiklet Ramazan!..

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kardan adam çaldılar! 01:45

Kardan adam çaldılar!

HIRSIZLIK TARİHİNDE BİR İLKİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ...ÜSTELİK KARLA DA YAKINDAN ALAKALI..SU SAATİ, MUSLUK, KAPI, PORTAKAL... SİZLERE ŞİMDİYE KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT VE ÇOK ACAYİP HIRSIZLIK HABERİ VERDİK. AMA BUNU NE GÖRDÜK, NE ..

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu 03:24

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Erzurum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını yakından izlemek için yağışın etkili olduğu alanlara gitti. Erzurum'un Palandöken Dağı'nda..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Yıkımda hesap hatası 01:27

Yıkımda hesap hatası

İSTANBUL BAĞCILAR'DA 3 KATLI BİR BİNA DEPREMDE BÜYÜK HASAR GÖRME RİSKİNE KARŞI YIKILDI... ANCAK YIKIM ESNASINDA İŞİN UCU YAN BİNAYA DA UZANDI. KISITLAMADA MAHALLELİ EVDE ÖYLE SIKILMIŞTI Kİ, TEHLİKEYE RAĞMEN OLAN BİTENİ Y..

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası! 02:20

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası!

EV İŞLERİNDE EŞİNDEN BEKLEDİĞİ DESTEĞİ GÖREMEYENLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR HABER VAR SIRADA..MAHKEME, 5 YIL BOYUNCA EV İŞLERİNE YARDIM ETMEYEN ERKEĞİ BOŞANIRKEN 55 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM ETTİ. KARAR PEK ÇO..

Demet Akalın isyan etti! 02:05

Demet Akalın isyan etti!

ANNE BABALAR DİKKAT! BU HABER SİZİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR!ŞARKICI DEMET AKALIN, KREDİ KARTINDAN 7 BİN TL ÇEKİLİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADI. GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI... 7 YAŞINDAKİ KIZI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINA KATILM..

Mahkemeden spor salonu kararı! 02:03

Mahkemeden spor salonu kararı!

SPOR SALONLARINA ÜYELİK ÜCRETİNİ PEŞİN ÖDEYEN; AMA PANDEMİ NEDENİYLE HİZMET ALAMAYANLAR DİKKAT! TÜKETİCİ MAHKEMESİNİN VERDİĞİ KARAR SİZİ DE YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR. İŞTE DETAYLAR!..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Sancak - Buraları Yak 03:51

Sancak - Buraları Yak

Söz & Müzik: Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix: Buğra Kunt & Çağlar Kocatepe Mastering: Emre Kıral Yaylılar: İstanbul Strings Video & Kurgu: Burak Fatsa Teşekkürler 'Oğuzhan Atmaca'. Sancak - Buraları Yak Bir gün o..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuvalarına kavuştu 03:57

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuv

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen İlyas Şahin ile eşi Günay Şahin, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 29 Temmuz'da ba..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle 2:00:11

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit filminin konusu, İlk uzay saldırısının üstünden 20 sene geçtikten sonra yaşanan olaylardan ders çıkaran dünya ulusları mühendislik ile uzay teknolojisinden faydalanıp dünya savunma..

  • PengoTV tarafından
  • 8.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demir Gökyüzü Iron Sky Türkçe Dublaj Film İzle 1:32:26

Demir Gökyüzü Iron Sky Türkçe Dublaj Film İzle

Takvim yaprakları 1945 yılını gösterdiğinde II. Dünya savaşının sonlarına gelinmektedir. Bir grup Alman bilim adamı Antartika'daki gizli bir merkezde icat ettikleri uzay gemilerini, ayın karanlık yüzüne doğru yollar. Ay'..

  • Film İzle tarafından
  • 13.887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cıvık Mantarın Objeler Üzerindeki Etkileyici İlerleyişi 05:18

Cıvık Mantarın Objeler Üzerindeki Etkileyici İlerleyişi

Cıvık mantarların bazılarının yaşam döngülerindeki jelatinimsi görünümlerine işaret etmektedir. Bu, daha ziyade mikroskobik cıvık mantarlar olan miksomisetlerde görülür. Laboratuvar ortamında çekilen hızlandırılmış görün..

  • Cowboy tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kabuksuz Yumurtadan Civciv Oluşumu 03:17

Kabuksuz Yumurtadan Civciv Oluşumu

Kabuksuz Yumurtadan Civciv Oluşumu..

Mermiye 10 tonluk baskı yapılırsa ne olur ? 06:22

Mermiye 10 tonluk baskı yapılırsa ne olur ?

Mermiye 10 tonluk baskı yapılırsa ne olur ?..

ALS hastaları için iletişim umudu 01:12

ALS hastaları için iletişim umudu

Hollanda’daki Utrecht Üniversitesi Tıp Merkezi amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalarının konuşmadan iletişimini sağlayan bir çalışma yapıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıvı Nitrojenle Kola Karışımınının Akılalmaz Sonucu 02:27

Sıvı Nitrojenle Kola Karışımınının Akılalmaz Sonucu

Şişenin içindeki kolaya sıvı nitrojen dökülünce roket etkisi oluşuyor ve şişe nereden baksan stratosferi geçiyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarının Dünyası Tomorrowland 2:10:03

Yarının Dünyası Tomorrowland

Özet ve Detaylar: Yönetmen koltuğunda İnanılmaz Aile ve Ratatuy filmlerinin yönetmeni Brad Bird, senaryo ayağında ise Jeff Jensen ile Prometheus ve Cowboys & Aliens filmlerinden tanıdığımız Damon Lindelof bulunuyor. Film..

  • Film İzle tarafından
  • 6.512 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce