#Penguenin bilim İnsanlarını yakından İncelemesi

Pasifik Savaşı - Yardımcı Pilot Seçimi 03:02

Pasifik Savaşı - Yardımcı Pilot Seçimi

Filmin yönetmeni Guillermo del Toro izleyicilere eşsiz bir bilim kurgu filmi sunmak için Legendary Pictures ile iş birliğine giriyor; Idris Elba, Charlie Hunnam ve Charlie Day filmin başrollerini paylaşıyor. İnsanoğlunu..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Adalet Birliği - Justice League Türkçe Dublaj İzle 2:00:02

Adalet Birliği - Justice League Türkçe Dublaj İzle

Batman dünya üzerinde karanlık bir gücün oluşmaya başladığını anlayacaktır. Tek başına bu karanlık güçle savaşamayacağını anlayarak adalet birliğini kurmayı düşünür. Dünya üzerindenki süper kahramanları arayarak bulan ve..

Dip - Fragman 00:59

Dip - Fragman

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Balon balığındaki zehir! 01:26

Balon balığındaki zehir!

ADANA'DA BİLİM İNSANLARI LABORATUVARDA ZEHİR MESAİSİNDE. BALON BALIĞINDA BOLCA BULUNAN SİYANÜRDEN BİLE DAHA ETKİLİ O ZEHİRİN 1 GRAMI BİLE SERVET DEĞERİNDE...ÇÜNKÜ AĞIR HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLARIN YAPIM..

Virüsten kötü haber geldi 01:25

Virüsten kötü haber geldi

TÜM DÜNYA İNGİLTERE'DEN GELEN YENİ TİP KORONAVİRÜS HABERİYLE YIKILDI. SAATLER İÇİNDE 3 ÜLKE DAHA BENZER AÇIKLAMA YAPTI. BİLİM İNSANLARI GELİŞTİRİLEN AŞILAR NE OLACAK? SORUSUNA YANIT ARAMAYA BAŞLADI...

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu 02:36

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu

WhatsApp'ın zorunlu güncelleme dayatmasına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Peki, WhatsApp bununla neyi amaçlıyor? Kişisel verilerimizi nasıl koruyabiliriz? Sözleşme neden Avrupa ülkelerini kapsamıyor? İşte tüm b..

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj 03:00

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj

ABD’deki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) bilim insanları, deniz süngerinin Dünya’da ortaya çıkan ilk hayvan olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Araştırmacılar, deniz süngerinin 540 milyon yıl önce başlaya..

  • JET TV tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek 02:09

Korona Yapay Zekayla 0 Tespit Edilecek

Ağrı'da hepsi bilim insanı olan aile üyeleri dünya genelinde yapılmış ender bir çalışmaya imza attı. Korona virüsü yüzde yüz teşhis eden yapay zeka sistemi geliştirdi. Bu çalışmaları dünyaca ünlü bir dergi de de yayımlan..

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

Türk tipi mutasyon uyarısı! 02:16

Türk tipi mutasyon uyarısı!

ÜLKEMİZE HAS MUTASYONLARIN OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ ... İŞTE BU DİKKAT ÇEKEN SÖZLER BİLİM KURULU ÜYESİ HASAN TEZER'E AİT. İNGİLTERE, GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA VARYANTLI VİRÜSE YAKALANAN HASTA SAYISI 400'E YAKLAŞIRKEN, TÜRK T..

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı 00:58

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 4 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bu..

Tehlikeli rekor 03:19

Tehlikeli rekor

Türkiye’de tablo tahmin edilenden de çok hızlı şekilde kırmızıya döndü. Yoğun bakımlarda yoğunluk giderek artıyor. Bilim Kurulu üyeleri tabloyu tersine döndürmek için en sert önlemlerin masaya gelme ihtimali ile ilgili k..

Koca- -Vaka sayısı düşecek! 02:23

Koca- -Vaka sayısı düşecek!

13 AYDIR DEVAM EDEN KORONAVİRÜS KABUSUNDA, TÜM ZAMANLARIN CAN KAYBI REKORU KIRILDI. SON 24 SAATİN TABLOSUNDA 362 HASTA DAHA HAYATINI KAYBETTİ.. SAĞLIK BAKANI DA BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇTİ...

En fazla 150 yıl yaşayabiliriz! 02:16

En fazla 150 yıl yaşayabiliriz!

UZUN YAŞAMAK MI, SAĞLIKLI YAŞAMAK MI? TARTIŞMASI YILLARDIR SÜRERKEN, AMERİKALI VE İNGİLİZ BİLİM İNSANLARI, İNSANIN EN FAZLA KAÇ YIL YAŞAYABİLECEĞİNİ ARAŞTIRDI. ÇIKAN SONUÇ ŞAŞIRTICI.....

Koronavirüs Gerçekleri Bir Bir Ortaya Çıkıyor! Bu İddia Ortalığı Karıştırır 01:50

Koronavirüs Gerçekleri Bir Bir Ortaya Çıkıyor! Bu İddia Ortalığı Karış

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınıyla ilgili bilim insanlarından şoke eden bir iddia geldi..

Marmara öldü! 01:58

Marmara öldü!

DENİZ SALYASI KABUSU BÜYÜYOR, MARMARA'DAN ENDİŞE VERİCİ GÖRÜNTÜLER GELMEYE DEVAM EDİYOR... 'MARMARA DENİZİ ÖLDÜ, BU GÖRÜNTÜ DE CESEDİN ÇÜRÜMESİ' DİYEN BİLİM İNSANLARI BİLE VAR...

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşılanmalı' 04:18

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, 6 Eylül’de açılması planlanan yüz yüze eğitim öncesi Covid-19 salgını ve diğer varyantlara karşı okullarda alınması gereken ..

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor! 02:38

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor!

'ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ' DERİZ YA... BU SADECE SIKINTIYLA, STRESLE OLMUYOR... BAZI YİYECEK, İÇECEKLER DE HAYAT SÜREMİZİ KISALTIYOR... AMERİKALI BİLİM İNSANLARI, DAKİKA DAKİKA BUNU HESAPLADI... BAKIN HANGİ GIDALAR HAYATIMIZI..

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı 01:28

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki gönüllülere uygulanmaya başladı. Aşı uygulamasına katılan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüsün artık gençler..

Ayrılık acısına deva şarkılar! 02:45

Ayrılık acısına deva şarkılar!

POPÜLER BİLİM KİTAPLARIYLA TANINAN TARİHÇİ YAZAR HARARİ, SEVGİLİSİNDEN AYRILIP YAS TUTANLAR İÇİN İLAÇ GİBİ 5 TÜRKÇE ŞARKI ÖNERDİ... BAKIN O ŞARKILAR NELER.....

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu 02:27

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu

Brokoli ve karnabaharın sivilcelere iyi geldiği ortaya çıktı. Türk bilim adamlarının tesadüfen ortaya çıkardığı buluş, sivilceye çare oldu. Ocakta unutulan bir yemeğin buharlaşan suyunun pekmez kıvamında bir ürün bırak..

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem 05:08

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Bakan Koca, toplantı sonrası açıklama yaptı. Bakan Koca, tarama amaçlı ve temaslı kişilerde PCR testi zorunluluğunu kaldırdığını, bundan böyl..

Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.682 görüntüleme
  • 6 yıl önce