#Pepe sıcak soğuk Öğreniyor

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Pasta Kreması Tarifi 04:01

Pasta Kreması Tarifi

Pasta kreması için malzemeler: 3 yumurta sarısı Yarım su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta 2 su bardağı tam yağlı süt Ceviz büyüklüğünde tereyağı Bir fiske tuz Yarım paket vanilya Yarım paket süt kre..

Un Çorbası Tarifi 03:34

Un Çorbası Tarifi

Un çorbası tarifi Bu tariften yaklasik 4 5 kişilik çorba cikiyor. Malzemeler 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağı bah..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..

Vitamin  Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi 01:58

Vitamin Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi

3 Nefis Smoothie Tarifi için Gerekli Malzemeler; Tropik Smoothie için; 1 kase ananas 1 kase mango 1 kase muz 1 su bardağı portakal suyu Misket limonu Çilekli Smoothie için; 1 kase muz 1 kase çilek 1 kase yoğurt 1 yemek ..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi  Sultan Lokumu 06:55

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi Sult

1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr tereyağ üzeri için 1 poşet kremşansi 1 su bardağı soğuk süt Tabanına serpmek için hindistan cevi..

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi 04:31

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER 300 Gr salamura yaprak 2 su bardağı pilavlık pirinç 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı kuş üzümü 4 yemek kaşığı mısırözü yağı Yarım çay bardağı zeyt..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Sertab Erener - Aç Sesini 04:33

Sertab Erener - Aç Sesini

Söz: Sertab Erener Müzik: Ersel Serdarlı Düzenleme: Ozan Yılmaz Gitar: Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı & Sertab Erener Sanat Yönetmeni: Sertab Erener Işık Şefi: Murat Yeşil Edit: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Col..

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Veriyor 04:02

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Ver

Mardin’in Mazıdağı ilçesinden Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Pelitli köyüne gelerek ormanlık arazide gün boyu ter döken 4 çocuk annesi Medine Temel, zorlu doğa koşullarına rağmen16 aylık bebeğini sırtına alarak ekmek mücadele..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya 02:50

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya

Sonsuz Rüya şarkı sözleri ile Ellerim soğuk üşüyorum Boşluğun yoruyor gözlerimi Gözlerim dolu bakıyorum Sanki duymuyorsun beni Işıklar kapalı, sen gelene kadar Karanlığın içinde nefes almak zor Elimi uzatsam, çeksen ..

Hayatınızı özetleyecek 10 SEZİ 02:11

Hayatınızı özetleyecek 10 SEZİ

Yavaş yavaş konuşacağım ki aklınız ve ruhunuz kavrayabilsin... Numara 1 : Siz soğuk ve ıssız bir hapishanede doğdunuz! Bu sizin ülkeniz... Numara 2 : Hapishanede kalmak için ödeme yapmanız gerekir. Hapishane kirasına ver..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 12 ay önce
Buza Yapışmış Vücudu ile Hareketsiz Bir Şekilde Duran Kediyi Kurtaran Güzel İnsanlar 07:34

Buza Yapışmış Vücudu ile Hareketsiz Bir Şekilde Duran Kediyi Kurtaran

Soğuk Rusya ikliminde buzlu bir alana hapsolan kedi güzel insanlar tarafından kurtarıldı. Buzun vücudunun bir kısımını esir alması ile hareket edemeyen kedi sıcak su yöntemi ile buzlar eritilerek kurtarıldı...

  • Cowboy tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrika Kıyılarında Keşfedilen Sualtı Şelalesi 00:36

Afrika Kıyılarında Keşfedilen Sualtı Şelalesi

Sıcak ve Soğuk su çarpışmasından ötürü zayıf akım dünyanın dibine doğru akıyor,aşağıya çekilen su,harika görüntüyü oluşturuyor... MUHTEŞEM BİR DOĞA OLAYI..

Kalın Topuklu Bot Modelleri: Bot Dediğin Topuklu Olur :)) 03:30

Kalın Topuklu Bot Modelleri: Bot Dediğin Topuklu Olur :))

Kalın topuklu bot modelleri, 2017 yılında da olduğu gibi çok soğuk geçen kışlarda bayanların oldukça fazla tercih ettiği bir ayakkabı çeşididir. Bu denli çok tercih edilmesinin ise birçok nedeni var. Bize göre bunlardan ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakımlı Kadın Olmanın Dayanılmaz Çilesi!! 03:23

Bakımlı Kadın Olmanın Dayanılmaz Çilesi!!

İlk Balmumu sıcak, mumlu ve balmumu konteyner Balmumu kaldırmak için bir spatula kullanın alanı temiz. İnce çene, ense bölgesinde tarafında saç büyüme yönünde bir uzun şerit Balmumu uygulamak. Bir veya iki saniye için ku..

  • Kadınca tarafından
  • 1.534 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuk Botları 2017 01:55

Çocuk Botları 2017

2017 Çocuk Botları Çocuk Bot Modelleri Önerileri ve Çocuklar için Harika Bot Modelleri.İşte sahibi olmanız için hazırladığımız en güzel çocuk botları.Soğuk kış günlerinde çocuklarımızı ayaklarını hem sıcacık tutacak olan..

  • Kadınca tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pet Şişe Ve Vantilatör Kullanarak Klima Nasıl Yapılır? 05:55

Pet Şişe Ve Vantilatör Kullanarak Klima Nasıl Yapılır?

Yaklaşan yaz ayları öncesi pratik malzemelerle serinleme yöntemini öğreniyoruz. Ev yapımı klima sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
35 de Donan Kedi 07:34

35 de Donan Kedi

Hava o kadar soguk ki kedi donmuş. Kedinin imdadına yetişen insanlar sıcak suyla kediyi ısıtmaya çalışıyo....

Ezgi Mola'nın Muhteşem Evi 01:23

Ezgi Mola'nın Muhteşem Evi

Nişantaşı’nda yeni yapılan apartmanlardan birinin en üst katındayız. Kapının zilini çalmamızla evin içinden köpek havlamaları yükseliyor birden. Karşımızda sevimli iki köpeği ve elinde soğuk kahvesiyle son günlerde adınd..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce