#Pepe sıcak soğuk Öğreniyor

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu 02:39

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu

Tokat’ta, seyyar satıcı sahte para ile hem soğanından hem parasından oldu. Edinilen bilgiye göre; Behzat Bulvarında seyyar satıcı Uğur Uzun (38), bir şahsa 2 çuval soğan sattı. 100 lira ile alışveriş yapan şahıs 80 lira ..

Sokaktan Kurtarılan 10 Günlük Yavruya Annelik Yapan Koca Yürekli Bade 01:44

Sokaktan Kurtarılan 10 Günlük Yavruya Annelik Yapan Koca Yürekli Bade

Tek gözü görmeyen koca yürekli Bade sokaktan kurtarılıp eve getirilen 10 günlük yavruya en güzel şekilde bakıcılık yaptı. Sıcak bir yuvaya kavuşan yavru Bade'nin sütüyle de bir güzel karnını doyurdu. ????..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mutfak Dekorasyonuna Dair Eğlenceli ve Şık Fikirler 07:56

Mutfak Dekorasyonuna Dair Eğlenceli ve Şık Fikirler

Mutfaklarınız küçük olabilir bu durumda sizde mutfağınızı büyütme imkanınız da yok ise mevcut alanı daha kullanışlı hale getirmek için bazı dekorasyon fikirlerine ihtiyacınız olacaktır.Yada çok büyük mutfağa sahipsinizdi..

  • Kadınca tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor 01:27

Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor

11 Haziran 2017 Türk topçuları Münbiç'i vuruyor.Terör örgütü PKK'nın işgal ettiği ve başarı ile sonlandırılan Fırat Kalkanı operasyonun hedefleri arasında olduğu duyurulan Menbiç'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgü..

Babutsa - Bir Şartla 03:14

Babutsa - Bir Şartla

Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, bana ait değil artık... Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, umurumda değil artık... İstemezsen, görüşmezsin ol..

Munzur’da Çatışmaların Gölgesinde Plaj Keyfi 06:12

Munzur’da Çatışmaların Gölgesinde Plaj Keyfi

Tunceli'deki Munzur bölgesinde terör örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız sürerken, Munzur Çayı kenarındaki plajlar her şeye rağmen sıcak havada serinlemek isteyenlerin akınına uğradı...

Sıcaktan Bunalan İşçinin Basınçlı Su İle Serinlemesi 00:29

Sıcaktan Bunalan İşçinin Basınçlı Su İle Serinlemesi

Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesinde hafta sonundan beri etkili olan aşırı sıcak nedeniyle bunalan iş makinesi operatörünün, araç yıkamada kullanılan basınçlı su ile serinlemesi, ortaya ilginç görüntüler çıkarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı 00:25

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, asfalt yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolundan Ankara istikametine seyreden Zeki Yılgın'ın kullandığı 41 BY 894 plakalı sıcak asfalt yüklü ka..

Mıhlama Nasıl Yapılır 00:47

Mıhlama Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 yemek kaşığı tereyağı 2,5 yemek kaşığı mısır unu 1 su bardağı su 1 su bardağı küp küp doğranmış Karadeniz kaşarı Hazırlanışı; 1. Tavamıza tereyağını alıp eritelim. 2. Üzerine mısır unu ekleyip sürekli karış..

Tavuk Kapama Tarifi 02:50

Tavuk Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet kalçalı tavuk but 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 su bardağı pirinç ıslatmak için 1 yemek kaşığı tuz + 2 su bardağı kaynar olmayan sıcak su 1 adet soğan 2 yemek kaşığı zeytinyağı tuz 3 su bardağı tavuk haş..

Çöl sıcakları geliyor! 02:31

Çöl sıcakları geliyor!

KAVRULUYORUZ. SOKAĞA ÇIKTIĞIMIZDA HEPİMİZİN ORTAK DERDİ AŞIRI SICAKLAR.. ÜSTELİK KAÇIŞ YOK. ZİRA UZMANLARDAN SICAK AMA DAHA DA SICAK OLACAK UYARISI GELDİ. EYYAMI BAHUR YANİ ÇÖL SICAKLARIYLA BİRLİKTE DERECELER 40'I GÖST..

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak 02:37

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ATEŞKES ÇABASINA ARA VERMEDİ, SAVAŞIN TARAFLARINI BİR ARAYA GETİRMEK İÇİN PUTİN VE ZELENSKİ İLE GÖRÜŞECEĞİNİ SÖYLEDİ. UKRAYNA'NIN GARANTÖRLÜK TEKLİFİNE SICAK BAKTIĞINI BELİRTEN ERDOĞAN, İÇ SİYASETİN..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Ennio Morricone - For A Few Dollars More 02:49

Ennio Morricone - For A Few Dollars More

Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Bir banana iki banana üç banana dört Tüm muzlar bölünmüş oluyorlar, bu nedenle çok daha fazlasını yapın Tepenin ve karayolunun üstünde mu..

Damla Biber 03:16

Damla Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yılmaz Güney  Anne Tokatı 02:40

Yılmaz Güney Anne Tokatı

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır 05:04

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır

Balparmak Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : 1 Tane yumurta 2 Yemek kaşığı yoğurt 2 Yemek kaşığı tereyağı (100gr.) 4 Yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı irmik Yarim paket kabartma tozu Yaklaşık 3 ..

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

5 Dakikada Kahvaltılık Patates 00:46

5 Dakikada Kahvaltılık Patates

Malzemeler 3 adet patates(haşlanmış) 1 adet soğan 3 adet yeşil biber 3 kaşık sıvı yağ 3 yumurta 4-5 adet sosis Kaşar peyniri, pulbiber, karabiber, tuz. Hazırlanışı; 1. Sıvıyağda soğanı kavuralım. 2. Doğranmış yeşil bibe..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..

Kumpir Tarifi 11:19

Kumpir Tarifi

malzemeler 4-5 Tane orta boy patates 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi Tuz Üzerine kullanın malzemeler : Not : damak tadınıza göre kullanabilirsiniz. Benim koyduklarım mısır, salatalık turşu,..

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi 00:53

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi

Malzemeler 6 adet orta boy haşlanmış patates 1 kavanoz garnitür 1 kavanoz mısır 1 çay bardağı süt 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 50 margarin veya tereyağ Tuz Hazırlanışı; 1. Haşlayıp ezmiş olduğumuz patatesin üz..

Fırında Patates Oturtma Tarifi 06:14

Fırında Patates Oturtma Tarifi

Fırında Patates Oturtma Tarifi ve Malzemeler : 5-6 tane orta boy patates Kıymalı sos için gerekenler : 350-400 gr. dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ. (Bunun yerine 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı da kullanabilirsiniz) ..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

İncir Uyutması Nasıl Yapılır 04:38

İncir Uyutması Nasıl Yapılır

15 tane kuru incir 1 litre süt Süslemek için ceviz Hazırlanışı : İncirlerin üzerine sıcak su koyun yarim saat yumuşasın. Ardından minik minik doğrayalım. Sütümüzü ocağa alın yoğurt mayaladığınız ısıya getirin. Ne ılık ..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Soğan Dolması Tarifi 02:14

Soğan Dolması Tarifi

Zeytinyağlı Soğan Dolması Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet kuru soğan 3 su bardağı su (haşlamak için) 1 çay kaşığı tuz (haşlama suyuna) İç malzemesi; 1 su bardağı pirinç 1 kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 adet domates 1 yeme..