#Pepe sıcak soğuk Öğreniyor

Buza Karşı Galip Gelen Kadın 00:32

Buza Karşı Galip Gelen Kadın

Soğuk hava nedeniyle bir mağazanın önü buz tutmuş. Mağazaya girmek isteyen bir kadın buzda kaymaya başlasa da müthiş bir mücadele ile düşmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Mart ayı kışı aratmıyor 01:04

Mart ayı kışı aratmıyor

Yurdun birçok yerinde etkisini gösteren soğuk hava, kar yağışını da beraberinde getirdi. Kara dönüşen yağış nedeniyle pek çok noktada ulaşımda sorun yaşandı...

Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz 01:39

Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz

Fırtına - dolu - yağmur - hava durumu - Stuttgart - Almanya Almanya tarihinin en kötü dolu fırtınası!! Soğuk beyaz nehirler evleri ve arabaları sular altında bırakıyor! Inanılmaz..

UNKAPANI KÖPRÜSÜ KAPATILDI! 02:08

UNKAPANI KÖPRÜSÜ KAPATILDI!

İstanbul Fatih'te bulunan Unkapanı Köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. İBB yetkilileri rüzgarın şiddetinin fazla olması nedeniyle tırnaklarda ve derz aralarında bir açıklık oluştuğunu kayd..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Buz gibi suda altın avı 01:48

Buz gibi suda altın avı

ALTIN AVCILARI GEÇTİĞİMİZ YILI KURAKLIK NEDENİYLE KAZANÇSIZ KAPATMIŞTI, AMA SEL SUYU YÜZLERİNİ YENİDEN GÜLDÜRDÜ! SAHAYA İNEN KIRINTI MADENCİLERİ SOĞUK HAVAYA RAĞMEN EKMEKLERİNİ DERE YATAĞINDAKİ ALTINLARDAN ÇIKARDI...

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum 04:17

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum

Yorgunum hatırlamaktan Hangi bir günahıma yanayım Kendine düşman bin pişman Bulabilsem yalvarayım Bu dünyanın aşk bilgisi Bir kara tahta silgisi Nefsimin yenilgisi Sonsuza dek cezalıyım Ey benim dikenli yolum Çocukluğu..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:47

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Onur, Aycan ile olan ilişkisinde ne kararı alıyor? Aycan, neden evde değil? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan a..

  • ANKA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Sancak - Cesaretim Yok 03:01

Sancak - Cesaretim Yok

Bugün her günden daha soğuk. Titriyor her yanım, odam kalabalık. Başucumda günahlarım ve sen. Hiç ummadığım anda geldim buraya. Yarın doğum günün, benim şu hediyeme bak.. Kutusu paramparça , kefenime sarılı hazırım yarı..

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar 58:24

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar 40:07

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar

Daha önce başımıza gelen ilk paranormal olayın yaşandığı okula tekrar dönüyoruz.Fakat bu sefer işler çok farklı.Her yer karlar ile kaplanmış durumda ve hava -8 derecede.Etrafta yaşayan hiç bir insan olmadığı için ölsek d..

  • ZULMA tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 8 yıl önce