#Pepe sıcak soğuk Öğreniyor

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi 03:06

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı yeşil mercimek 1 büyük kase dondurulmuş veya ev yapımı mantı 4-5 su bardağı kaynamış sıcak su 1 silme tatlı kaşığı kadar tuz terbiyesi için: yaklaşık 2 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı (çok tepe..

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:12

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı sarı mercimek yaklaşık 6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et suyu servis etmek için 1 yemek kaşığı tereyağı + to..

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi 04:18

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi

Dalyan Köfte için malzemeler: 500gr. Orta yağlı kıyma 1 büyük boy soğan 1 yumurta 1 iri tutam maydanoz tuz karabiber arzuya göre kimyon içine 4 5 adet katı haşlanmış yumurta 1'er ufak kase haşlanmış bezelye ve küp havuç..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi 02:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 paket (yaklaşık 400gr. mantar) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 silme yemek kaşığı un 1 paket süt kreması veya yarım paket süt kreması + 1 su bardağı süt veya sadece 1 buçuk bardak kadar..

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır 03:16

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır

Malzemeler: Yarım su bardağı kırıklı veya normal pirinç yaklaşık 3 su bardağı su 1 yumurta 1 su bardağı kadar tatlı katıca yoğurt 1 yemek kaşığı tepeleme un yeterince sıcak kaynamış su 1 tatlı kaşığı veya damak tadınıza ..

Atış Poligonunda Görünmez Kaza 00:24

Atış Poligonunda Görünmez Kaza

Poligonda tabancayla atış yapan adamın sırtına sıcak bir kovan giriyor ve olanlar oluyor. Ense kısmından içeri giren boş kovan yüzünden canı yanan adam onu çıkarmak isterken, elindeki tabancayı iki kere ateşliyor ve o es..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Narlı Bulgur Salatası Tarifi 02:45

Narlı Bulgur Salatası Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak kaynamış su 1er adet domates, kırmızı biber, salatalık 1er büyük tutam nane, maydanoz arzuya göre roka ve elinizde sevdiğiniz otları da ekleyebilirsiniz. 4-5 ye..

Salçalı Köfte Patates Tarifi 03:24

Salçalı Köfte Patates Tarifi

Malzemeler: Köfte için: 1 adet soğan 3-4 dilim ekmek 1 büyük tutam maydanoz yarım kilo orta yağlı veya az yağlı kıyma 1er silme tatlı kaşığı tuz karabiber (köfteniz yağlı değilse biraz zeytinyağı ekleyebilirsiniz) 4-5 ad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı 04:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar için Ankaralı bir ailenin sofrasına konuk oldu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar saatinde Ankaralı bir ailenin konuğu oldu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte yer sofrasına oturan Erdoğan..

  • mızmız tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Saman İşçilerinin Zorlu Mücadelesi 00:47

Saman İşçilerinin Zorlu Mücadelesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden Hatay'ın Hassa ilçesine gelen sezonluk saman işçileri, ramazan ayında güneşin altında sıcak havaya rağmen ekmek parası için mücadele veriyor...

Sulanan Ördekler 00:16

Sulanan Ördekler

Sıcak havalarda serinletilen ördeklerin tomayla insan sulanması gibi sulanıyor efendim. İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı Faaliyetini Sürdürüyor 00:57

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı Faaliyetini Sürdürüyor

ABD'nin Hawaii eyaletinde Kilauea Yanardağı'nın, en son patlamada şimdiye kadarki en sıcak ve hızlı lav kitlesini püskürttüğü bildirildi...

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır 02:43

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır

Bu sıcak günlerde buz gibi nefis bir ev limonatası tarifi videosu ile karşınızdayız. Özellikle ramazan ayı ile birlikte oruç tutanlar akşamları iftardan sonra serinlemek için mutlaka denemelisiniz...

Küvetli Motosiklet ile Serinleyen Adanalı Gençler 00:35

Küvetli Motosiklet ile Serinleyen Adanalı Gençler

Bu görüntüler Adana'da Kasım Gülek Köprüsü üzerinde çekildi. Sıcaktan bunalmış Adanalı gençler sıcak havada trafikte ilerlerken böyle görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Komik Videolar 10:27

Karışık Komik Videolar

Şu sıcak stresli günlerde azda olsa eğlenelim dedik .İyi seyirler efenim ...

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hurmalı Islak Kek Tarifi 11:14

Hurmalı Islak Kek Tarifi

Malzemeler 300 gram hurma 2 su bardağı sıcak su 1,5 çay kaşığı karbonat 150 gram tereyağı 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tarçın Sosu için: 2 su bardağıtoz ş..

The Little Stranger Orijinal Fragman 02:45

The Little Stranger Orijinal Fragman

“The Little Stranger” köy doktoru olarak epey bir saygınlık kazanan Doktor Faraday’e odaklanıyor. Bir hizmetçinin oğlu olan Faraday, 1947 yılının sıcak bir yaz günü bir zamanlar annesinin çalıştığı Hundreds Hall’daki bir..

Patlıcanlı Perde Pilavı Tarifi (İftara Misafir Var!) 01:59

Patlıcanlı Perde Pilavı Tarifi (İftara Misafir Var!)

Malzemeler 1 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı su (sıcak) 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 500 gram dana kuşbaşı eti 2 adet yeşil biber (doğranmış) 1 adet kapya biber..

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!) 01:24

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!)

Malzemeler 1 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 2 su bardağı sıcak su 3 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta 2,5 yemek kaşığı un 1/2 demet maydanoz 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul bib..

Yunuslarla İyi Anlaşan Ufaklık 01:11

Yunuslarla İyi Anlaşan Ufaklık

Yunusların ne kadar tatlı ne kadar sıcak hayvan olduklarını anlatmam gerek yok video her şeyi anlatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duvaklı Pilav Tarifi 01:58

Duvaklı Pilav Tarifi

Malzemeler 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 250 gram dana kıyma 1/2 çay bardağı soyulmuş iç badem 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı yenibahar 1 tutam maydanoz (doğranmı..

Mardin Usulü İçli Köfte Tarifi 01:53

Mardin Usulü İçli Köfte Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı bulgur (içli köftelik) 1 su bardağı bulgur (kısırlık) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı toz kişniş 500 ml. sıcak su 1 yemek kaşığı sıvı yağ 400 gram orta yağlı dana kıyması 1 çay kaşığı tuz (k..

Havuz Keyfi Yapan Keçi 02:57

Havuz Keyfi Yapan Keçi

Sıcak havaların bunaltısını havuzda keyif yaparak atan keçinin komik hallerini izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patates Püresi Tarifi  Patates Püresi Nasıl Yapılır Püre Tarifi 03:06

Patates Püresi Tarifi Patates Püresi Nasıl Yapılır Püre Tarifi

PATATES PÜRESİ MALZEMELER 5 adet orta boy patates 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Patatesler temizlenerek haşlanır, kabukları soyulur. Parçalara bölünerek bir kaba alınır, tereyağı,tuz..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri 02:50

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi - Yemek Tarifleri

Sebzeli yemek tarifleri yaz aylarının vazgeçilmezidir. Sizler için bu sıcak günlerde iyi gidecek hafif, zeytinyağlı enginar yemeği tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça basit ve hızlıdır...

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar 12:00

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar

Herkese merhabalar, bu videomda kış makyajı nasıl yapılır göstermek istedim. Uzun aradan sonra bir makyaj videosu yaptım ve daha çok kışa yakışacak sıcak tonları kullandım. Günlük hayatta kullanmadığım, benim için abartı..

 5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi 06:54

5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi

Hazırlaması çok kolay,lezzeti harika parfe tarifi sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı tariflerden birisi. Hazırlayıp dondurucuya atın,ne zaman isterseniz çıkarıp servis yapın...

Tuğçe Ay Hassas Ciltlere Asla Uygun Olmayan Maske 04:49

Tuğçe Ay Hassas Ciltlere Asla Uygun Olmayan Maske

Videoda Kullandığım BİREBİR ölçülerim ; 2 tatlı kaşığı Tarçın, 1 tatlı kaşığı Toz Jelatin İkisini kuruyken karıştır, 2 Çorba kaşığı kaynar ( fokur fokur Sıcak su ) ekle karıştır...

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi 03:59

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi

Misafir günlerinde kapışılan az malzemeli bol lezzetli bir salata tarifi. Malzemeler: 1 su bardağı ince Bulgur, 3/4 su bardağı su, 6 yemek kaşığı Yoğurt (tercihen süzme Yoğurt, yoksa normal yoğurdu 15-20 dk kadar süzgeç..

Yoğurt Çorbası Tarifi 06:05

Yoğurt Çorbası Tarifi

PRATİK YOĞURT ÇORBASI MALZEMELER; 2 Su bardağı yoğurt (bardak ölçüm 300 ml) 1 çay bardağı pirinç ( 100 ml) 1 yemek kaşığı un 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 5 su bardağı sıcak su Üzeri için; Tereyağ,zeytinyağ,kuru n..