#Pepe sıcak soğuk Öğreniyor

Sanat Eseri Gibi Karpuz Kesen Pazarcı 00:57

Sanat Eseri Gibi Karpuz Kesen Pazarcı

Gaziantep’te bir halk pazarında karpuzcu karpuzla sanat yapıyor dünya bir dakikalığına güzelleşiyor. Sıcak yaz aylarının ilacı karpuz daha güzel bir hal alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Venezuela'da Tehlikeli Gerginlik Sürüyor Taraflar Arasında Çatışma Çıktı 01:36

Venezuela'da Tehlikeli Gerginlik Sürüyor Taraflar Arasında Çatışma Çık

Venezuela'nın başkenti Karakas'ta kendini geçici devlet başkanı ilan eden Guaido ve devlet başkanı Maduro yanlıları arasında yer yer çatışmalar yaşanıyor. Çıkan sıcak çatışma anları cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

İbi - Kazı Alanı 11:32

İbi - Kazı Alanı

Kahramanlarımız, büyük ve sıcak Kalapa Çölü üzerinden geçer. Hoppa’nın merakı nedeniyle önlerine çıkan kazı alanına inmek zorunda kalırlar. Beklenmeyen ve heyecan dolu serüvenler yaşanırken Hoppa ve Guppa’nın başı oyunba..

  • ÇocukTV tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 4. Bölüm  - Love & Pet 23:14

Winx Club - 4. Sezon 4. Bölüm - Love & Pet

Winx perileri en sonunda Gardenia’ya yerleşirler…hem de yeni peri hayvanı dükkanının hemen üstünde bir daire bulurlar. Her şey yolundadır…fakat hiç kimse kanatlı Winx hayvanlarını almak istemez. Aslında hayvanların tek i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nokıa 3310 - Ateş Topuyla Sağlamlık Testi # 34 01:56

Nokıa 3310 - Ateş Topuyla Sağlamlık Testi # 34

Nokıa 3310 - Sıcak Bir Ateş Topunun Telefonun Üzerindeki Dayanıklılık Testini İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 1000 Derecelik Metal Ateş Topunda - 100 Sigaranın Yandığı Test # 38 03:06

1000 Derecelik Metal Ateş Topunda - 100 Sigaranın Yandığı Test # 38

Sıcak Ateş Topunda Sigaraların Şekil Değiştirerek Yandığı Olaganüstü Testi İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gripin - Arkadaş 03:42

Gripin - Arkadaş

Gripin - Arkadaş Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir Kıvılcım Düşer Önce, Büyür Yavaş Yavaş Bir Bakarsın Volkan Olmuş, Yanmışsın Arkadaş Dolduramaz Boşluğunu Ne Ana Ne Gardaş Bu En Güzel, Bu En Sıcak Duygudur Arkadaş Ort..

Ekskavatör nehre Atlaması 00:25

Ekskavatör nehre Atlaması

Neyse ki, sürücü hayatını kurtarmak için zamanında makineden atladı. havalar sıcak malum sonuç :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı 02:37

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı

Hafter köşeye sıkıştı. Bir darbede ülkedeki aşiretlerden geldi. Türkiye Kahire bildirgesi için kararını verdi. Avrupa Birliği ateşkes çağrısı yaparken, Mehmetçik ise Yunan askerine ayar verdi. Çatışma bölgelerinden de sı..

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı 05:13

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı

Gaziantep’te haftalardır etkili olan yüksek sıcaklık, kış sofralarının vazgeçilmezi haline gelen kurutmalıklarla yaradı. Sıcak havalarla birlikte kurutulmaya başlanan biber ve patlıcan gibi sebzeler, kenti kırmızıya boya..

Kavurucu Sıcakta Sebze Hasadı 02:16

Kavurucu Sıcakta Sebze Hasadı

Türkiye'nin önemli sebze üretim merkezlerinden olan Erzincan Uluköy’de çoğunluğu kadınlar 40 dereceyi bulan sıcak altında tarlada biber, domates ve patlıcan topluyor...

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıllık rekor kırıldı 02:51

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıll

26 yıl sonra en sıcak Eylül ayının yaşandığı Adana'da kebap kebapçılar, zorlu şartlarda müşterilerine hizmet veriyor. Kebap ocağı başında sıcaklığın 70 dereceye kadar çıktığını anlatan işletmeci Yaşar Aydın, zor şartlard..

Metin Çanak - Aşk 00:37

Metin Çanak - Aşk

Aşk şarkı sözleri ile Kaçamak bir bakışma Neler açtı başıma Yandım yanacak kadar aşık oldum ben ona Üç harfli bir kelime aşk aşk aşk taktı beni peşine dün gece tam 24 saattir bir hoşum Başım dönüyor başım Sarhoşum..

Havuzdan Taşan Kadın 00:15

Havuzdan Taşan Kadın

Sıcak havalarda serinlemek için bahçesindeki şişme havuza giren kadın dikkatsizliği sonucu havuzdan düşmüş. O anlar kameraya yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zabıtaya bıçaklı saldırı! 01:32

Zabıtaya bıçaklı saldırı!

Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı! 04:28

İskenderun'daki 2 PKK'lıdan biri üzerindeki bombayı patlattı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşanırken, araçtaki patlama sonucu 1 polis ve 2 vatandaş yaralandı. Valilikten yapılan son ..

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de 02:24

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de

DOĞU AKDENİZ'DEKİ OYUN BOZULMUŞTUR DEDİ, KIBRIS'TA ÇÖZÜM İÇİN FEDERASYON SEÇENEĞİNE KAPIYI KAPADI. GÜNDEMİNDE ÖNCELİĞİ DIŞ POLİTİKANIN SICAK BAŞLIKLARINA AYIRAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TERÖRLE MÜCADELE ÜZERİNDEN BATI'YA ..

Elma ağacı, kasım ayında çiçek açtı 02:01

Elma ağacı, kasım ayında çiçek açtı

Aksaray’da bu yıl nisan ayında çiçek açıp, meyve veren elma ağacı, kasım ayında yeniden filizlenip, çiçek açtı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünden görevli Habib Çetinkaya, ''Havaların sıcak gitmesi ve yağmur yağm..

  • GÜL tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çıldır Gölü’nde buzlarla vals 04:35

Çıldır Gölü’nde buzlarla vals

Kars’ta son günlerde etkili olan sıcak hava, Çıldır Gölü’nün kısmen buzlarını çözerken, vatandaşlar buz üzerinde adeta vals yapıyor. Çözülmeye başlayan Çıldır Gölü ve üzerindeki vatandaşlar havadan görüntülendi...

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR 02:20

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim barajının makul düzeye indirilmesi ve ittifak halinde de barajın korunması teklifine AK Parti yönetiminin sıcak baktığı öğrenildi. Barajın yüzde 5 veya 7’ye çekilmesi gibi formüller üz..

Karadeniz'de can pazarı 01:26

Karadeniz'de can pazarı

SICAK BİR GELİŞMEYLE DEVAM EDELİM. KARADENİZ'DE CAN PAZARI KURULDU BUGÜN. FIRTINADA İLERLEYEMEYEN RUS BANDRALI GEMİ BATTI. 12 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 6'SI KURTARILDI, İKİSİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI. ARAMA KURTARMA ÇALIŞ..

Bahçeli'den sert tepki! 02:15

Bahçeli'den sert tepki!

MHP LİDERİ BAHÇELİ DE GÜNDEMİN SICAK BAŞLIKLARINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DEĞERLENDİRDİ. GELECEK PARTİSİ'NDEN SELÇUK ÖZDAĞ'IN UĞRADIĞI SALDIRI İÇİN, MHP'NİN HEDEF ALINDIĞINI SÖYLEDİ; OLANLARI KOMPLO OLARAK NİTELENDİRD..

Bu Mahalle Her Gün 16 Santimetre Kayıyor 01:52

Bu Mahalle Her Gün 16 Santimetre Kayıyor

Isparta’da bir mahalle heyelan tehlikesiyle karşı karşıya. Her gün 16 santim kaydığı belirlenen mahallenin acilen boşaltılması gerekiyor. Ancak vatandaşlar buna pek sıcak bakmıyor...

Depolar soğan dolu! 02:45

Depolar soğan dolu!

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA KİLOSU 10 LİRAYA KADAR ÇIKAN SOĞAN, BU YIL ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEDİ. PANDEMİ NEDENİYLE LOKANTALAR SOĞAN ALMAYI AZALTTI, SICAK HAVA YÜZÜNDEN TONLARCA SOĞAN DEPOLARDA ÇÜRÜMEYE BAŞLADI. TARLADA KİLOG..

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’ 02:06

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’

HDP’nin kapatılması için hazırlanan iddianame meclis koridorlarının en sıcak başlığı. İktidar da muhalefet te bu konuyu konuştu. En anlamlı tepki ise Diyarbakır annelerinden geldi...

Afrin'deki askerden anneye sürpriz 01:43

Afrin'deki askerden anneye sürpriz

VE SIRADA ASKER ANNESİNİ AĞLATAN BİR DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ VAR!! AYLARDIR SURİYE'NİN EN SICAK ADRESLERİNDEN BİRİNDE, AFRİN'DE GÖREVLİYDİ. BEKLEDİĞİ İZNİ ALINCA ONUN YOLUNU GÖZLEYEN ANNESİNE HİÇ UNUTAMAYACAĞI BİR SÜRPRİZ HAZ..

Eve teslim iftar paketi 02:36

Eve teslim iftar paketi

BU RAMAZAN BAZI LOKANTA VE RESTORANLAR EVE TESLİM İFTAR PAKETİ HAZIRLADI. ÇITIR ÇITIR PİDE, HURMA, SICAK ÇORBA, ANA YEMEK VE GÜLLAÇTAN OLUŞAN PAKETLER İFTAR SAATİNDE MÜSTERİLERE ULAŞSIN DİYE TAM ZAMANINDA YOLA ÇIKTI...

Müjdeli haber! 02:52

Müjdeli haber!

IRAK YAPMAZSA BİZ VURACAĞIZ DEDİ, TERÖR YUVASI KANDİL İLE BİRLİKTE MAHMUR KAMPINA DA OPERASYON SİNYALİ VERDİ. İÇ VE DIŞ SİYASETİN SICAK BAŞLIKLARINI DEĞERLENDİREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YAPTIRDIĞI ANTİKOR TESTİNİN SONU..

Saklanan askerleri polis çıkardı 03:22

Saklanan askerleri polis çıkardı

O KARANLIK GECEDE HAİNLERİN HEDEFİNDEKİ KRİTİK NOKTALARDAN BİRİ DE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'YDİ... DARBECİLER GÖZLERİNİ KIRPMADAN MASUM SİVİLLERİN ÜZERİNE ATEŞ AÇTI... SHOW HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ RIDVAN BIYIK'..

İstanbul'a Kavurucu Sıcaklar Geri Geliyor Hava Sıcaklığı 40 Derece Olacak! İşte Detaylar 01:52

İstanbul'a Kavurucu Sıcaklar Geri Geliyor Hava Sıcaklığı 40 Derece Ola

YAĞMURUN SONU KAVURUCU SICAK..