#Perestü valide sultan

Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı 06:39

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı

Yeni anayasa sürecine ilişkin olarak atılan adımları açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yeni sisteminin uygulamaya nasıl geçirileceğini ve sürecin nasıl işleyeceği madde madde anlattı. Başbakan, Rejimi değiştirmeyiz. B..

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi 02:29

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi

Bizimleydi Kapı gibi çağ açıp kapatan Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han Yeniden kükredi bugün Alparslan Bizimleydi Sur'da bizimle Allahsız zalimin zulmüne karşı Allah Allah diye inlettik arşı Semayı titretti İstiklal..

  • PoH tarafından
  • 5.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Belet - Kül Eyle 04:44

Murat Belet - Kül Eyle

Kül Eyle Aşkımı meşkimi senden alayım Sana nispet ile şeref bulayım Yeterki senin bir parçan olayım İster kaftan ister çul eyle beni Yar bana gönlünde bir yer ayırda İster sultan ister kul eyle beni Bizim deyip kara g..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Boşu Boşuna Aydın Sarman 07:54

Boşu Boşuna Aydın Sarman

Mevlam bana ömür vermiş Boşu boşuna boşu boşuna Vücuduma bir can girmiş Boşu boşuna boşu boşuna Su akar deryaya varır Deryadan mayi çıkarır Gökyüzünde yağmur olur Boşu boşuna boşu boşuna İsa Meryem'e mi kaldı Musa asad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Payitaht 'Abdülhamid' 7.Bölüm Fragmanı 00:54

Payitaht 'Abdülhamid' 7.Bölüm Fragmanı

Patlayan trenin gürültüsü Payitaht'ta yankılanıyor. Düşmanın arzusu oldu. Peki, şimdi ne olacak? Sultan Abdülhamid düşmanların alçakça tertip ettiği planlarına karşı savaşını sürdürüyor. Sıradaki cephe ise Filistin... Th..

Payitaht Abdülhamit - Feda Edilen Boş Bir Tren! 03:07

Payitaht Abdülhamit - Feda Edilen Boş Bir Tren!

Yine cennetmekan sultan Abdülhamit'in üstün zekasının kurgulandığı diziden olağanüstü bir sahne sizlerle, iyi seyirler dilerim.Kanalımız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın.....

  • ANKA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas Katlimında Hayatını Kaybedenler İçin Düzenlenen Cenaze Töreni izle 01:37

Sivas Katlimında Hayatını Kaybedenler İçin Düzenlenen Cenaze Töreni iz

Sivas katliamında hayatını kaybedenler için Dikmen Pir Sultan Abdal Kültür ve Tanıtma Evi'nde düzenlenen cenaze töreni ve cenazeye katılan kortejin Dikmen'den başlayan yürüyüşü hakkındaki haber...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.417 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 7.Bölüm - Zarif Efendi 02:35

Payitaht Abdülhamid 7.Bölüm - Zarif Efendi

Payitaht Abdülhamit dizisinin 7.bölümünde gönlü daralan sultan soluğu Zarif Efendinin dergahında alır...

  • ANKA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 1.Bölüm izle 27:42

Tarihte Bu Ay 1.Bölüm izle

Sönmez Atasoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Osmanlı Devleti’nin kuruluşu, Kazım Karabekir’in hayatı, ilk anayasanın kabulü, Sultan Alparslan’ın hayatı, Ridaniye Meydan Savaşı ve Fuzuli konu edilmektedir..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle 12:17

Tarihte Bu Ay 2.Bölüm izle

Cüneyt Gökçer'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Fatih Sultan Mehmet'in son seferi ve ölümü, ilk bakanlar kurulu ve Türkkuşu'nun kuruluşu konu edilmektedir...

Dünyanın Gördüğü En Güçlü 10 Komutan 04:42

Dünyanın Gördüğü En Güçlü 10 Komutan

Dünyanın Gördüğü En Güçlü 10 Komutan 1- Cengizhan 2- Büyük İskender 3- Timur 4- Fatih Sultan Mehmed 5- Halid Bin Velid 6- Jul Sezar 7- Napolyon Bonapart 8- Mustafa Kemal Atatürk 9- Selahaddin Eyyubi 10- Adolf Hitler..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Team BS - Team BS 04:21

Team BS - Team BS

Il est vrai j'ai trop d'adversaires, depuis qu'j'ai quitté la terre, terre ferme Ils feraient tout pour me faire taire, mais derrière moi j'ai de vrais, vrais frères Tester à quoi ça sert? C'est comme faire le ramdam san..

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello) 02:01

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello)

Ötme bülbül ötme şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryaya yönelmiş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küll..

Kara Murat Vs Yeniçeriler 02:51

Kara Murat Vs Yeniçeriler

Padişah Fatih Sultan Mehmet Mora kentinin başsız kaldığını öğrenir...

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat 02:23

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat

Kara Murat (Cüneyt Arkın) Ömer ve Cafer adlı iki askerle Bizans’a gider. İmparator Konstantinis (Kayhan Yıldızoğlu) Sultan 2.Murat ölünce şehzade Orhan’ı (Bülent Kayabaş) Osmanlı hükümdarı yapacaktır...

500 Yıllık Kaftan Ait Olduğu Yerde 01:41

500 Yıllık Kaftan Ait Olduğu Yerde

Osmanlı Devleti'nin 9. Padişahı Yavuz Sultan Selim'in, Mısır seferi sırasında giydiği 500 yıllık kaftan ait olduğu yere döndü. 12 yıldır restorasyonda olan kaftan özel bir vitrin içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum 05:24

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum

Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme (Oy) Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum (Oy) Varıp Yad Ellere Meyil Verirsen (Oy) Gış Ola Bağlana Yolların Dostum (Oy) Dostum Dostum Dostum Gelsene Canım (Oy) İlahi Olmaya Yardan Ayıran..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emin Arbani - Berivane 04:57

Emin Arbani - Berivane

Kulîlka li mala Xanê Esmere bêrîvanê Min bi qurbanê rebenê Danî derde qelenê Navê lawik nizanim Navê keçikê Siltanê Poz gulê, xizim zerê Kesera ser keserê Türkçe Çevirisi Canım, canım, canım Xan’ın evinin çiçeği Esme..

Trabzon Çaykara İzle 03:13

Trabzon Çaykara İzle

Çaykara ilçesi, Uzungöl ve Sultan Murat Yaylası...

Payitaht Abdülhamid 8. Bölüm - Tahsin Paşanın Duası 02:37

Payitaht Abdülhamid 8. Bölüm - Tahsin Paşanın Duası

Tahsin Paşanın sultan Abdülhamit için niyaz ettiği,gönülden gönüle dökülen dua...

  • ANKA tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce