#Pet Şişe Şakasını kocasına yapan yaşlı teyze

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Çökertme Kebabı Tarifi 05:45

Çökertme Kebabı Tarifi

Malzemeler: yarım kilo antrikot veya kontrafle bifteklik dana et marine için: 1 adet rendelenmiş soğan yarım su bardağı süt 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı kimyon kekik karabiber yarım şişe kadar soda domates sosu: 2-3 adet..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Bottle Cap Challenge Tepkisi - Tepkikolik 11:17

Bottle Cap Challenge Tepkisi - Tepkikolik

Son zamanların en büyük akımı olan tekme ile ayağınızı şişe kapağına değdirerek açmaya çalışma akımı olan Bottle Cap Challenge'a Tepki verdik ve sonrasında denedik...

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karton toplama kavgasında kan döküldü, ortalık karıştı 02:17

Karton toplama kavgasında kan döküldü, ortalık karıştı

Bursa'da belediyenin geri dönüşüm çalışanları ile karton toplayıcılar arasında çıkan kavgada geri dönüşüm çalışanı 1 kişi başında şişe kırılması sonucu yaralandı...

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

 Patatesli  Sodalı  Dilim Börek Tarifi 06:20

Patatesli Sodalı Dilim Börek Tarifi

SODALI PATATESLİ DİLİM BÖREK MALZEMELER 6 adet günlük yufka Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 yumurta Üstüne dökmek için : 1 şişe maden suyu 1 yumurta sarısı, susam çörekotu İçi için : ..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi 03:48

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi

Önce Seni Sonra Kendimi şarkı sözleri ile Islandı gözlerimiz, sanki her şey bitti Sol omzumda kalmış o andan bir rimel izi Kaç kere yıkandı o gömlek, çıkmadı bi’ türlü Kolay kolay geçer mi zaten yılların tüm hüznü Kim ..

Şişede durduğu gibi durmadı! 01:33

Şişede durduğu gibi durmadı!

ALKOL YİNE ŞİŞE DE DURDUĞU GİBİ DURMADI, ZONDULDAK'TA BİR ADAM DÜN GECE EKİPLERE ZOR ANLAR YAŞATTI, GÖZALTINA ALINMAK İSTENİNCE, HAKARETLERİNE BİR DE BEDDUA EKLEDİ..

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi 01:40

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi Sahte içki can almaya devam ediyor. Yurt genelinde birçok ilde hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi. Ekiplerin eş zamanlı başlattığı operasyonda 342 adre..

Tavan Vantilatörü ile Oyun Olmaz 00:14

Tavan Vantilatörü ile Oyun Olmaz

Odada asılı duran tavan vantilatörüne bağladığı şişe ile ufak bir kaza geçiren adam, bir daha bu şekilde oyun oynanmayacağını öğrenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Babuş - Arabesk Geceler 03:26

Babuş - Arabesk Geceler

Arabesk Geceler şarkı sözleri ile Kim aldı seni benden Deli gibi severken Yıkıldı tüm hayaller Sevinçten uçarken Kim aldı seni benden Deli gibi severken Kadehimi doldurdum Geri dönmezsen eğer İçerim kederimden Nefesim..

Çağrı Çığ Sığırcı - O Yaz Gecesinde 03:43

Çağrı Çığ Sığırcı - O Yaz Gecesinde

Şarkı Sözleri: Sımsıcak bir yaz akşamı Şarkılarda yalnızlık tadı Hem acı hem de komik Umurunda değilim Kimse beni aramıyor Kimse beni düşünmüyor Ben seni düşünüyorum Sen neredesin? Belki şimdi, bir deniz kenarında,..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Zeriyên Şeşdara - Heftenîn - Mehmûd Berazî - Official  Music Video 04:33

Zeriyên Şeşdara - Heftenîn - Mehmûd Berazî - Official Music Video

Zeriyên Şeşdara | Heftenîn | Mehmûd Berazî | Official Music Video Mûzîk : Mehmûd Berazî Gotin: Ibrahîm feqe - Şêro Hindê Stranbêj: Hacî Mûsa Kemençe: Sebrî Mehmed Erbane: Zelal Mûsa Kamera: Çiya Serêkaniyê ..

Dev Tahterevalli'de Denge Oyunu Oynarken Düşen İhtiyarlar 00:48

Dev Tahterevalli'de Denge Oyunu Oynarken Düşen İhtiyarlar

Dağ gezisinde, denk geldikleri dev tahterevalli'ye çıkıp dengeleme yapan ihtiyar amcalarımız bir kişinin dengeyi kaybetmesi sonucu olanlar oluyor. haydi seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
How to Be a Latin Lover (2017) Fragman 02:23

How to Be a Latin Lover (2017) Fragman

Kendisini 25 yıllık evliliğin ardından terk edip bulurken, zengin yaşlı kadınları baştan çıkarmak için kariyer yapan bir adam..

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!! 01:19

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!!

'İçerde' dizisinde Melek rolüyle kariyerinde zirve yapan Bensu Soral, bu kez Nişantaşı'ndaki yardımseverliğiyle dikkatleri üzerine çekti. 26 yaşındaki oyuncu yolda taksi durdurmaya çalışan yaşlı kadını görünce kayıtsız k..

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıl Hastanesinden Kaçtım Deyip Vatandaşı Trollemek 03:55

Akıl Hastanesinden Kaçtım Deyip Vatandaşı Trollemek

Deli gömleği giyip, hastaneden kaçma şakası yapan YouTuber izleyenlere eğlenceli anlar yaşatmış. Simitçiden kare simit isteyen, yaşlı adama baba diyip, eve götürmesini isteyen, insanlara anlamsız sorular soran Aras Karaf..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıllarını Kızın Saçına Atan Japon Adam 00:25

Kıllarını Kızın Saçına Atan Japon Adam

Japonya'da bir metro yolculuk yapan yaşlı adam kasık kıllarını çekerek telefonuyla uğraşan kızın saçlarına atmış. Amatör kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaralı Leopara Saldıran Sırtlan Sürüsü 02:14

Yaralı Leopara Saldıran Sırtlan Sürüsü

Güney Afrika'da bulunan Kruger doğal yaşam alanında dört sırtlanın yaralı ve yaşlı bir leopara saldırması safari yapan turistlerin kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günde 500 lira Götürdüğünü İtiraf Eden Dilenci Kadın 00:38

Günde 500 lira Götürdüğünü İtiraf Eden Dilenci Kadın

Ankara’nın en yoğun alanlarından biri olan Kızılay Meydanı’nda dilencilik yapan yaşlı bir kadın, ramazan ayı olmak üzere yeri geldiğinde 500 tl kazandığını itiraf etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..