#Petek dinçöz doktora git kıvanch club mix müzik dinle

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip ) 04:30

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip )

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ağlasam şimdi düşer mi damlalar camına? Dokunsam yüzüne çekip gider misin bir daha? İçimi görsen kıyamazsın bilirim Sen bu hallerime aldırma Yerime kimseyi koya..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice 03:29

Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice

Şarkı Sözleri [Intro : Alonzo] J'parie qu'ce soir tu vas finir seul dans un Uber alors qu't'auras claqué toute ta paye [Couplet 1 : Alonzo] Oh ! Ne fais pas l'fou Tu t'es pris une gifle, tu tends l'autre joue J'suis ave..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lady GaGa -Retro Dance Freak 03:19

Lady GaGa -Retro Dance Freak

Lady Gaga – Just Dance Lyrics Red wine, Konvict, Gaga (oh, yeah) I've had a little bit too much - much oh oh woah! All of the people start to rush, start to rush by. How does she twist the dance Can't find my drink, or ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull - Dedicated Ft. R. Kelly, Austin Mahone 03:58

Pitbull - Dedicated Ft. R. Kelly, Austin Mahone

Pitbull - Dedicated Ft. R. Kelly, Austin Mahone Şarkı Sözleri Albüm: Climate Change [R Kelly (Austin Mahone):] I wanna take love out, I wanna buy love drinks (I want to have a good time, I wanna show love things) I wan..

Calvin Harris - Heatstroke (preview) ft Young Thug Pharrell Williams Ariana Grande 01:40

Calvin Harris - Heatstroke (preview) ft Young Thug Pharrell Williams A

CALVIN HARRIS LYRICS Heatstroke (feat. Young Thug, Pharrell Williams & Ariana Grande) [Young Thug:] Won't you please? Slow it down I'm tryna talk to you, darlin' Tryna walk with you, darlin' Do you hear me? And no-no-..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Bir Şartla 03:14

Babutsa - Bir Şartla

Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, bana ait değil artık... Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, umurumda değil artık... İstemezsen, görüşmezsin ol..

Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Alexandra Stan - Lollipop Param Pam Pam 03:54

Alexandra Stan - Lollipop Param Pam Pam

Alexandra Stan - Lollipop Param Pam Pam Şarkı Sözleri Hmm, I like the candy I like the chocolate The ice-cream is very good But... I just love my lollipop Because I'm delicious When I lick, I lick my lollipop I'm delici..

Fifth Harmony - Worth It ft 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft

Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it OK I tell her bring it back like she ..

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar 03:35

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar

Önce dakikalara kırgın sonra saatlere Ve günlere dargın Mide ağırıları yerine Hayal bozukluklarına bırakırken Biliyordum, biliyordum Sonu sessizlik, sonu özlem Sonunu sevmeyeceğimi de biliyordum, git derken Ne ya..

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Öncü - İki Yüz 03:03

Mehmet Öncü - İki Yüz

İki Yüz şarkı sözleri ile Bıçağın iki yüzü gibi bu aşk Sen kes, ben kör kalayım.. Duygular Silinirken bizden birer birer Bağır çağır, Ben kime susayım.. Ne yapayım bir başına Hiç Biz olmadan, söyle nasıl savaşayım Hadi..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör 01:53

Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör

Meksika Kapanış Ligi'nde bu hafta oynanan Guadalajara Chivas - Club America maçında bu kadarı da pes dedirtecek türden bir olaya şahit olundu. 75. dakikada maçı 1-0 yenik sürdüren Club America'nın 65 yaşındaki arjantinli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adnan Hoca'nın Koptuğu Anlar! 02:37

Adnan Hoca'nın Koptuğu Anlar!

Adnan Hoca'nın yeni club ışıklandırmasıyla kendinden geçtiği anlar...

  • ANKA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serebro - My Money 04:19

Serebro - My Money

M-m-money M-I want my money M-m-money M-I want my money Yo, this is a song about my money You know, cuz I love money and I want my money, To the bass sound, woo You see me popping glasses in the club Oh yeah, that's m..

Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri 04:39

Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri

Modern Filmerin En Güzel Unutulmayan Sahnelerini tek videoda topladık. Film Sahenleri Sırasıyla Şöyle: The Master American Beauty Gravity Mad Max: Fury Road Into the Wild Sunshine Mr. Turner The Wrestler Apocalypse Now ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ 02:54

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ

Söz & Müzik: Devran Baba Aranjör: Ercan Erkan LEYLEK BABA LEYLEK BABA LEYLEK BABA SELAM GÖTÜR BENDEN YARE BÜLBÜL GİBİ DÜŞTÜM ZARA BİLDİRSENE LEYLEK BABA GİT GÜLE GÜLE GÜLE GEL GÜLE GÜLE GÜLE DEVRAN BABA ÇAL SAZINI ET ..

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

 Cengiz Imren   Vur Beni 03:07

Cengiz Imren Vur Beni

Bir de baktım ne göreyim Havar allahım Gözlerime inanmadım Yandım allahım Al şu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Al bu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Seni sevmekt..

  • Candy tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Hadise Şampiyon 04:04

Hadise Şampiyon

Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyona Şeker Geliyo Yıldızı Var Başında, Başım Dönüyo Şarkı sarki-sozleri.net Sözleri Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyooon Ne Kadar Var Bilemiyoruz Mucize Saklı Göremiyoruz Arka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı 04:07

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - Sen Diyorum Şarkı Sözü: İşte ben de böyle bir akşamda Saçımda yeni düşmüş aklarla Yüzümde hüzünlü bir gülümseme Sen yine hep sen diyorum İçimde yarı deli bir ukdeyle Sen yine hep sen diyorum Git diyemiyo..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..