#Petek dinçöz ne yapayım Şimdi ben müzik dinle

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Emel Sayın - Dert Şarkısı 1:17:18

Emel Sayın - Dert Şarkısı

Emel Sayın - Dert Şarkısı Şarkı Sözleri Bu yalnız geceler bana arkadaş Dilimde dert şarkısı gözlerimde yaş Ağlarım inlerim bitmez kederim Ben böyle hayata hayat mı derim Ne olur bahtıma bir güneş doğsa Benimde sevecek ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Cengiz Coşkuner  Hırçın Kız 05:40

Cengiz Coşkuner Hırçın Kız

O büyük sevgiyi o büyük aşkı Biliyorum deyip güldürme beni Senin aşk dediğin eski bir şarkı Seviyorum deyip güldürme beni Bu zamanda aşkın adı mı kaldı Sevip sevilmenin tadı mı kaldı Yoksa tüm yalanlar sana mı kal..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak 03:30

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalancı ben oldum yalancı mı? Şimdi bak gör kimmiş yabancı..! Bak kalbime yeni bir istila oldu bak, Hayatım bir gecede viran oldu yak Bir daha yak bir daha yak ..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip ) 04:05

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip )

Gökhan Özen - Yanlış Numara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sana verdigim deger kulliyen bir israf Iliski durumumuz sen planci ben saf Bugun gunlerden seni terk ettigim gun Kafada bitmis askin tadilati olmaz, tamirati olma..

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip ) 04:30

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip )

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ağlasam şimdi düşer mi damlalar camına? Dokunsam yüzüne çekip gider misin bir daha? İçimi görsen kıyamazsın bilirim Sen bu hallerime aldırma Yerime kimseyi koya..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim 03:51

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim

Söz-Müzik: Ahmet Cem Öncel Düzenleme: Ahmet Cem Öncel Yönetmen: Alper Baraner Akçay'da Düşlerim şarkı sözleri ile Ben kendimi bildim bileli Kaçarım yine gelirim Buralara her fırsatta Ve ben burdayken Seni düşlerim b..

Daha Dün Annemizin - Çocuk Şarkısı 01:46

Daha Dün Annemizin - Çocuk Şarkısı

Daha Dün Annemizin Şarkısı Sözleri: Daha dün annemizin kollarında yaşarken Çiçekli bahçemizin yollarında koşarken Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk Sevinçliyiz hepimiz,yaşasın okulumuz Daha dün bir bebekken,şimdi öğ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - Mother 04:46

Sami Yusuf - Mother

Sami Yusuf - Mother mother - die einzig wahre liebe... the best video-song Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler verm..

  • Dini Mubin tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım 03:07

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım

Serin Sessiz Eser Şimal Rüzgarı Ne O Bugün Yoksa Esmiyormusun Gözümün Nuru Canımsın Benim Büyüdün De Şimdi Gidiyormusun Mutluluğa Doğru Üç Güzel Kızım Dallarıma Defne Ol Güzel Kızım Allah’ a Emanet Git Güle Güle Gül Dalı..

Renkleri Öğrenelim İzle 02:12

Renkleri Öğrenelim İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, temel renkleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına rahatça otur ve benimle birlikte oyna Bugün renkleri öğre..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..