#Petek dinçöz ne yapayım Şimdi ben müzik dinle

Sporda Kazalar 00:58

Sporda Kazalar

Spor yapayım derken bazıları sakatlanmaktan ucuz kurtuluyor bazıları ise o kadar şanslı olamıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.478 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gırgıriye - Ooşşt Küpeek 00:44

Gırgıriye - Ooşşt Küpeek

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Gırgıriyr - Dayler Dayler 01:39

Gırgıriyr - Dayler Dayler

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Gırgıriye - Sipaliler Tamam 01:51

Gırgıriye - Sipaliler Tamam

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Gırgıriye - Kafa Yarma 02:42

Gırgıriye - Kafa Yarma

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Adamın Dili Koptu 00:15

Adamın Dili Koptu

Çocuğuyla eğlenirken biraz şaka yapayım demiş ...

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balon'nun İçine Çakmak Gazı Doldurup Patlatmak 01:23

Balon'nun İçine Çakmak Gazı Doldurup Patlatmak

Genç çocuğun canı sıkılmış ne yapayım diye düşünürken balonun içine çakmak gazı doldurup patlatıyor efendim..

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu 05:30

Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu

Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında “Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter” diyen Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Ekinci, basın mensuplarına..

Olay Yokluktan İlkay Buharalı Var 03:04

Olay Yokluktan İlkay Buharalı Var

Her zamanki gibi programa keyifli başlayan Söylemezsem Olmaz ekibi, Ali Eyüboğlu'nun ''İlkay Buharalı'' açıklamasıyla kahkahalara boğuldu... Eyüboğlu, kaş yapayım derken göz mü çıkardı?..

  • BETA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Kutlu Tırnak Etlerimden Manikürsüz Nasıl Kurtuluyorum 13:56

Merve Kutlu Tırnak Etlerimden Manikürsüz Nasıl Kurtuluyorum

Merhaba biricikleeerrr. Nazarlardan koptum geldim. ???? Tırnaklarım son 4 gündür çat çut kırılıyor ve ne yaparsam yapayım bir türlü tamamen kopmasını engelleyemedim. Hal böyle olunca sizlerin de fikirleri yardımıyla böyl..

Müşterisini Tokat Manyağı Yapan Berber 01:00

Müşterisini Tokat Manyağı Yapan Berber

Tıraş olmak için berber koltuğuna oturan eleman berberin şaka yapayım derken olayı biraz abartması ile tokat manyağı olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dans Eden Çubuk Kraker 00:15

Dans Eden Çubuk Kraker

Sosyal medyada bende bir paylaşım yapayım diyen aşırı zayıf genç, dans ettiği anları videoya almış. Genç zayıflığı ile şaşırtmış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi 04:14

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi

şimdi hangi ruyadasın eredesin kimbilir seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir hiç bir zaman görmesem bile bildiğini bilmesemde seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir bu aşk hiç bir zaman bitmez o ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız 03:29

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey bir hayal gibi uzaklarda, öyle yalnızım Ruhum kanatlanıp uçuverdi sanki ansızın Her gün biraz daha unutulmak nasıl zor gelir Ben hiç u..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Yıldız Tilbe  Aşka Veda Et ( 2017 ) 03:59

Yıldız Tilbe Aşka Veda Et ( 2017 )

Ne Dostluk Kaldı Ne De Merhamet Nerrde Aşkımız Nerede Muhabbet Ey Gönlüm Ey Sen De Aşka Veda Et Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ey Gönlüm Ey Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ben Mi Günahsız Sen Mi Günahsız Geçmedi Bir ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

 Mustafa Ceceli  Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim Seni nasıl çözemedim çözemedim çözemedim Bugün resmini indirdim d..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..