#Petek dinçöz ne yapayım Şimdi ben müzik dinle

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:28

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız, gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık, son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu in..

Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..

Çağan Şengül  Bir Deli Hasret 04:44

Çağan Şengül Bir Deli Hasret

Sen eskiden güzel bakardın gözlerime Sen eskiden anardın beni kurduğun her cümlede Şimdi içi boş bir rüya bıraktın ellerime Kaçamadım kurtulamadım Hayalin her zaman peşimde Sesini duymaya ihtiyacım var Bu deli hasrete it..

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapasite - Mahçup Rüzgar 04:07

Kapasite - Mahçup Rüzgar

Kapasite - Mahçup Rüzgar Dinle Mahçup Rüzgar şarkı sözleri ile Mahçup bir rüzgar esti karşıdan Mahçuptu çünkü üzmüştü Üzmüştü gelip geçenleri Sevip de sevilmeyenleri Yine bir gün geçti daha Durmadı döndü dünya Ama ..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu 04:24

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu Dinle Söz & Müzik: Anonim A İstanbul (Beyim Aman) Sen Bir Han Mısın Varan Yiğitleri (De Beyler Aman) Yudan Sen Misin Gelinleri Yarsız Goyan (Bi Danem) Sen Misin Gidip De G..

Cem Belevi -  Bundan Sonra 03:41

Cem Belevi - Bundan Sonra

Cem Belevi - Bundan Sonra Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir gün özlersen kimse duymasın Unut gitsin gözlerin dolmasın Gizle yaşlarını içine aksın ..

Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik ) 03:04

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Şimdi vaz..

Kahpelik İstemem Davut! YAKARIM ALAYINIZI !! 00:47

Kahpelik İstemem Davut! YAKARIM ALAYINIZI !!

Davut: Alo.. Kim? Nerdesin ulan! Tahir Tahir... Meraktan öldük be oglum bekir yasiyor biliyormusun? Tecavuzcu Coskun: Dokuz canli köpek... Birakin simdi bunlari BEN COK FENAYIM! Davut: Yaralimisin? Hastamisin yoksa? T..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü 03:38

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü

Veda edip gittin gideli, nedense Ne bir mektup ne selam gelmedi Durup dururken şimdi niye, sebep ne? Arayıp soruyormuşsun, herkesten beni Yok olmaz artık, yok olmaz artık Sen değerimi bilmedin Farketmez artık, far..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Resul Dindar feat Menekşe Çelik - Ah Buğdayım 06:07

Resul Dindar feat Menekşe Çelik - Ah Buğdayım

Resul Dindar ve Menekşe Çelik’in “Karadeniz’e Kalan 3” isimli albüm çalışmasında seslendirmiş oldukları “Ah buğdayım” isimli şarkısını dinleyebilir ve “Ah Buğdayım” şarkısının sözlerini okuyabilirsiniz. Resul Dindar & Me..

  • Candy tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşe Karaböcek  Yağmur Ağlıyor 04:53

Neşe Karaböcek Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için, Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin, hayâl oldun şimdi, Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim, Seni nasıl çözemedim Bugün resmini indirdim duvardan, Duvar ağladı ben ağladım ..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 10.000 Lira Vereceğim 03:47

Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 10.000 Lira Vereceğim

Merhaba! Ben Doğukan Özkan... Dünya'nın DÜZ olabileceği benim de aklımdan geçmemişti hiç! Bu işin içine nasıl girdim, anlatsam inanmazsınız! :) Fakat işin içinde olduğumdan beri de gerçek anlamda dünyam değişti Ben g..

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..