#Petek dinçöz ne yapayım Şimdi ben müzik dinle

Sancak - Düşün Ki 03:02

Sancak - Düşün Ki

Sancak - Düşün Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yine içimde sen uyandın, yıllardır bundan usandım Kapındayım ümitlerle, git dersen anlarım Ya tutarsın kollarımı ya da kalmaz bir anlamı Ya gelirsin peşimden ya da çık git i..

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet 03:45

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı y..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum 03:44

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hasret yakar günlerdur Gözlerim yollaruni Yüreğume akar durur Sensizluk gözyaşlari Gel sevduğum gel ömrume Yazalum aşk öyküsüni Dilim susar gönlüm söyler Bu sev..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme 03:16

Yavuz Bingöl - Degmen benim gamli yasli gönlüme

Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Garip kaldım şimdi gurbet ellerde Ben gönlümü çalan yardan ayrıldım Çok ağladı..

İstersem yarın Almanya'ya Gelir Dünyayı Ayağa Kaldırırım 01:16

İstersem yarın Almanya'ya Gelir Dünyayı Ayağa Kaldırırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimdi zannediyorlar ki Tayyip Erdoğan Almanya'ya gelecekti. Ya ben istersem yarın gelirim. Gelirim ve kapıdan da sokmadığınız zaman veya konuşturtmadığınız zaman da ben dünyayı ayağa kaldırırım. ..

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım 04:09

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım

Gözlerimde bin bir ümit bakıyorum uzaklara Sanki bana uçuyorsun dalıyorum hayallere Nerede bahçeler nerede sahiller Hani buluşmalar nerde yemiler Ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım Bulutlar habercim yağmur gözya..

ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER! 02:40

ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER!

Büyükçekmece’de 21 Haziran 2021 tarihinde meydana gelen cinayetin davasında öldürülen genç kızın babası, Ben olayı bilseydim şimdi sanıkların yerinde ben olacaktım. Şikayetçi değilim dedi...

Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Salih Yılmaz-Gözlerinden Geçilmez 03:16

Salih Yılmaz-Gözlerinden Geçilmez

Salih Yılmaz - Gözlerinden Geçilmez Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ben Sana Demedim mi Zordur Bu Ayrılıklar Bitmiyor Geceleri Yalanız Uyumaklar Oy oy oy oy Sevduğum Sen Nerdesin Ben Nerde Her derde..

  • BLACKSEA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..