#Petek dinçöz ne yapayım Şimdi ben müzik dinle

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi 05:37

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Gökçe - Fani Dünya 04:01

Gökçe - Fani Dünya

Nereden Geldik Nereye Gideriz Biz Bu Alemi Çok Fazla Bilmeyiz Bazen Ağlar Bazen Güleriz Yer İçer Uyuruz Bir De Severiz Hem Kızdım Hem Güldüm Ben Halime Sonra Dedim Ki Söz Ver Kendine Karşıma Çıkanı Sev Şu Dünyada Vakit G..

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı 04:13

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı

Kızgının Şarkısı şarkı sözleri ile Gözden ıraksınız diye gönlüm hiç hicranlarla dolmadı. Attınız tuttunuz ihanet ettiniz yine bu alem size kalmadı. Aklımdan hiç çıkmadı yalan dolandı ettikleriniz. Kaktınız e ittiniz iha..

İbrahim Erkal - Canısı 04:05

İbrahim Erkal - Canısı

İbrahim Erkal Canısı Dinle Gidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme 04:40

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme Demedin ki sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ay..

  • Candy tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süleyman Çapar - Kadın 03:41

Süleyman Çapar - Kadın

Süleyman Çapar - Kadın Dinle KADIN Belki geçtiğin yoldan Bir daha geçeriz Yürüdüğün sokakları Teker teker izleriz bu akşam Aşkımız solmadan Belki geçtiğin yolda Bir daha geçeriz Yürüdüğün sokakları Teker teker izler..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Ezgi Aktan - Uyma Onlara 04:34

Ezgi Aktan - Uyma Onlara

Ezgi Aktan - Uyma Onlara Dinle Uyma Onlara şarkı sözleri ile Susmuş duruyordu Bildiğimi sınıyordu gözlerin Bakmıyordu bu yana Ben hep biliyordum Yüzünü gözüme çiziyordum Olur ya sonsa gördüğüm karşımda Gülüşümü kay..

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam 03:37

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam Dinle Oyuna Devam (Live) şarkı sözleri ile Oyuna devam Biz hiç yorulmadık Biz hiç yenilemedik Desem yalan Oyuna devam Oyuna devam Biz hiç kaybolmadık Biz hiç kaybetmedik Desem yalan Oyun..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Afacan Louie - Şükran Günü 18:56

Afacan Louie - Şükran Günü

Küçükkken müptelaası olduğum, şimdi bile ne zaman canım sıkılsa açıp izlediğim bir çizgi filmdir. Hep kendimi bulmuşumdur bu çizgi filmde şimdi yok böyle çizgi filmler. Bilen arkadaşlar varsa biraz sıkıntı atmaya gülmeye..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.407 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam 04:07

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam

Sol yanım söndü, yanmıyor artık Bayıldığım aşktan şehir zifiri karanlık Kayboldu herkes ne isim ne de bir adres Fakir bir hasret elimde şimdi senden emanet Oysa serin dallarımda yeşillerin vardı İklim hep bahardı b..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9) 05:03

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9)

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.491 görüntüleme
  • 8 yıl önce
RamZan - Sadece Alışkanlık 02:37

RamZan - Sadece Alışkanlık

Günlerin sonuydu Gecenin tam ortası Seni kim dinleyecek Söyle benden başkası Can çekişir bedenim Kör kuyular içinde Kırmızı şarap gibi Bir hevesliksin işte Bak şimdi aynalara Var mı hiç arkadaşın Şimdi baş başa kaldın ..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Trafik Lambası  Renkleri Öğreniyoruz! 04:25

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Trafik Lambası Renkleri Öğreniyoruz!

Leo Junior eğitici çizgi filmi Türkçe izle. Trafik çok yoğun ve Leo ana yola çıkamıyor. Burada bir trafik ışığına ihtiyaç var. Haydi trafik ışığını yapalım! Önce ampulleri koruyan parçaları monte edelim. Sırada direk var..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Survivor Adem Gönlünü Skandallar Kraliçesine Kaptırdı! 00:41

Survivor Adem Gönlünü Skandallar Kraliçesine Kaptırdı!

Adı en son Survivor Tuğçe Melis Demir ile anılan Adem, şimdi de Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Gözde Deniz ile görüldü. İkilinin samimi görüntüleri herkesi şaşırttı. TV8'de ekrana gelen Survivor 2017 yarışmacılarınd..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor 01:56

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor

Türkiye'yle Anlaşmanın İptali İçin Atağa Geçti . AB yardımlarının kesilmesinin ardından Merkel şimdi de 2015'te imzalanan 6 milyar euroluk mülteci anlaşmasına gözünü dikti. Merkel, anlaşmanın iptali için diplomatik atağa..

  • PengoTV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geline Tokat Attığı İçin Alkışlanan Damat 00:19

Geline Tokat Attığı İçin Alkışlanan Damat

Ne bu şimdi gelenek ve göreneklere bir şey diyemem ama mantıksız adetler insanların sinirini bozuyor şimdi tokat atınca ne oldu güçlü mü oldun yani ...

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çenesi Olmayan Çocuğun Azmi 04:30

Çenesi Olmayan Çocuğun Azmi

Bu Çocuk Çenesi Olmadan Doğdu, Sesiyle Şimdi Ünlü Bir Rapçi Oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VE İSPANYOL ASKERİ HATAY'DA 43:41

VE İSPANYOL ASKERİ HATAY'DA

Şimdi Ne Olacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
DİKKAT! Hatay Depremi İlk Denemeydi! Herkesi Uyardı! 35:45

DİKKAT! Hatay Depremi İlk Denemeydi! Herkesi Uyardı!

Şimdi Asıl Plana Geçiyorlar!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..