#Petrol ofisinde

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler 10:05

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler

Antalya Manavgat'ta ormanlık alanda başlayan yangın sürüyor. Alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Demirören Haber Ajansı'ndan Alpaslan Çınar da o bölgedeki son durumu aktardı. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Savaş Rusya'ya Sıçradı Ukrayna Rusya'da Kritik Noktayı İmha Etti 09:42

Savaş Rusya'ya Sıçradı Ukrayna Rusya'da Kritik Noktayı İmha Etti

Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentindeki bir petrol rafinerisini vurdu..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Emel Sayın Kimdir? 03:50

Emel Sayın Kimdir?

Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız karde..

Kadıköy’de kan donduran cinayet 01:37

Kadıköy’de kan donduran cinayet

Kadıköy'de 64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran, 6 katlı binanın 1'inci katında bulunan ofisinde öldürüldü...

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç 04:18

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde yapılan toplantı, Rusya ve Ukrayna taraflarının hem heyet başkanları hem de heyetler arası görüşmelerinin ardından sona erdi. Toplantının ardından heyetlerden ardı ardına önem..

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi 01:00

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası motorine 10 kuruş indirim, otogaza 7 kuruş zam yapılacağını açıkladı. PÜİS, motorin ve otogaz fiyatlarında bu gece..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli 07:50

1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli

1973 yılında İngilizlerin çektiği Hac belgeselinden bazı önemli görüntüleri kestim orjinal film 20 dakikaya yakın .Filmde 1973 Mekke görüntüleri var .Kabe den görüntüler var Şeytan taşlama görüntüleri var. Dönemin Suud k..

  • Cowboy tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi 01:37

Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi

Dar gelirlinin tek protein kaynağı, yemek olmayan günlerin kurtarıcısı, vücut geliştiricilerin can yoldaşı yumurta yüzde 0 zamlandı.daha 1 hafta önce 30'luğu 7 lira civarında olan yumurta bugün en az 14 lira. bu artışı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Münir Baba Küfeliksin Ha 02:19

Münir Baba Küfeliksin Ha

Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yapayım derken karısı tarafından kapı dışarı ediliyor. Güllü ise, biraz sesi, biraz da fi..

Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Ayıcık Tanır Da Ben Tanımaz Mıyım Seni Be Bayram 03:07

Ayıcık Tanır Da Ben Tanımaz Mıyım Seni Be Bayram

Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yapayım derken karısı tarafından kapı dışarı ediliyor. Güllü ise, biraz sesi, biraz da fi..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak 00:32

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak

Olay İstanbul'da bir benzin istasyonunda gerçekleşmiş. Olayın kahramanı tabiki bayan şoför ve şirket arabası. Dikiz aynasına bakarak nasıl çarpmayı becerdi orasını bende anlamadım...

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ooşşt Küpeek 00:44

Ooşşt Küpeek

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle 52:58

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Naim Talu Hükümeti'nin istifası, CHP ve MSP koalisyonu ile Ecevit’in başbakan olması, Kıbrıs Sorunu, Kıbrıs çıkartmasının yarattığı uluslararası tepki, ABD amb..

Basınç Pressure Film İzle 1:31:14

Basınç Pressure Film İzle

Filmin Konusu:Denizin derinliklerinde arızalan petrol boru hattının tamiri için görevlendirilen bir ekip, yüzlerce metre derinlikteki bu görevi yerine getirmek için korku ve gerilimli anlar yaşayacak. Ölüm kalım savaşına..

  • Tv Series tarafından
  • 1.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Skandal Toplantı! Suriye'de ABD, PKK ve Suudi Arabistan Petrolü Böyle Paylaştı 00:45

Skandal Toplantı! Suriye'de ABD, PKK ve Suudi Arabistan Petrolü Böyle

Suriye'nin Kamışlı kentindeki toplantıya katılanlar, ülkenin petrol kaynaklarını bölüştü. ABD ile Suudi Arabistan İstihbaratının düzenlediği buluşmada PYD'nin petrollerden pay alması kararlaştırıldı...

Benzine Zam Geliyor 00:42

Benzine Zam Geliyor

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası benzinin pompa satış fiyatında 12-13 kuruş artış beklendiğini duyurdu...

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Bordan Yeşil Enerji  Üretildi 08:25

Bordan Yeşil Enerji Üretildi

Türk Ar-Ge firması, bor türevli “yeşil enerji” adıyla yeni bir enerji kaynağı ürettiğini açıkladı. Yeni enerji türü petrol, doğalgaz ve elektrikten çok daha ucuz...

Gırgıriye - Ooşşt Küpeek 00:44

Gırgıriye - Ooşşt Küpeek

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Gırgıriyr - Dayler Dayler 01:39

Gırgıriyr - Dayler Dayler

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..