#Peygamber efendimizin İsmini yere yazdırmayan adam

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

15 Çocuklu Yarışmacı Salonu Kahkahaya Boğdu (Kim Milyoner Olmak İster) 01:31

15 Çocuklu Yarışmacı Salonu Kahkahaya Boğdu (Kim Milyoner Olmak İster)

Kim Milyoner Olmak İster ? yarışmasına katılan Urfalı yerel sanatçı Sait Emektar salondakileri kırdı geçirdi. Sunucu Murat Yıldırım 15 çocuğu olan Emektar'a çocuklarının ismini ezbere sayıp sayamayacağını sordu. Sayabile..

  • JET TV tarafından
  • 1.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokağa çıkma kısıtlaması ve yüksek sesle müzikten ceza yedi, verdiği cevap şoke etti 01:56

Sokağa çıkma kısıtlaması ve yüksek sesle müzikten ceza yedi, verdiği c

Sakarya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle getirilen 9 saatlik kısıtlama kuralına uymayan ve aracında yüksek sesle müzik dinleyerek dolaşan bir vatandaş, ceza yemekten kurtulamadı. Hem sokağa çıkma kısıtlamasına..

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği 03:44

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gen

RTE Recep Tayyip Erdogan Hiç Görmediğiniz Fotoğrafları , Çocukluğu Gençliği Başbakan Erdoğan, Usta'nın Hikayesi adlı belgeselde çocukluğundan öğrencilik yıllarına, aile yaşamından siyasete kadar yaşadıklarını izleyici..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri 10:07

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri

1950li yıllarda Anadolu’nun farklı yerlerinde bir tarikat kendine yeni üyeler toplmaya başlamıştı. Ancak bu gizemli tarikatın diğerlerinden bir farkı var. Çünkü onlar kendilerine cin tarikatı ismini vermişlerdi. Grubun l..

  • ZULMA tarafından
  • 1.830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

İsim ve soyisim düzeltme başvuruları e-Devlet'ten yapılabilecek 02:10

İsim ve soyisim düzeltme başvuruları e-Devlet'ten yapılabilecek

Yazım ve imla hatası veya düzeltme işareti kullanılmasından kaynaklanan anlam değişiklikleri bulunan isim ve soyisimler e-Devlet üzerinden mahkeme kararı aranmaksızın düzeltilebilecek. İsim ve soyisim düzeltilmesine yön..

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü 04:57

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir Şii camisinde düzenlenen intihar saldırısında en az 27 kişi hayatını kaybederken, 35 kişi de yaralandı. Hz Hüseyin efendimizin Kerbel..

Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti 00:43

Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti

Rusya'da bir asansörde kavga eden adam yanındaki üç kişiyi yere serdi. Asansör kamerasının kaydettiği görüntülerde üç kişiyle tartışan adam asansörün durmasıyla kapıya doğru yöneldi. Bu sırada bir anda geriye dönen adam ..

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi 05:22

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi

Bundan binlerce sene önce yeryüzünün büyülü devirlerinde insanolunun gözlerine perde inmemişken efsanevi bir adam yeryüzünün ve gökyüzünün efendisi olmuştu. Cinlere insanlara ve hayvanlara hükmeden bu adam Hz. Süleyman p..

  • ANKA tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Ödül - Madam 03:34

Ödül - Madam

Korkularına sığınıp,hayattan kaçıyorsun. Kendine aldanıp,büyük lokma yutuyorsun. Hiç değişmezsin,kıymet ne bilmezsin, İşine gelmeyince,hemen çekip gidersin. Adam mısın söyle yoksa madam mı? Tüm söylediklerin yalan dolan..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman 02:17

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder. Hem oğlunun ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle 2:42:51

Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle

filmin Konusu Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder..

  • PengoTV tarafından
  • 9.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri ! 13:14

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri !

Henüz 7-8 yıl öncesine kadar buradaki kulübede yaşayan yaşlı bir adam bir gece geldiği sırada kulübenin önündeki gölette bir kaç ceset ile karşılaşır. Bu durum üzerine korkan yaşlı adam jandarmaya haber verir. Jandarma c..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölüm Defteri Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 1:40:16

Ölüm Defteri Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Death Note (Ölüm Defteri) Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Tsugumi Ooba tarafından yazılıp Takeshi Obata tarafından resimlenen ve Netflix tarafından sinema dünyasına uyarlanan Death Note’un konusu kısaca; bir lise..

Sibel Can - İrem Sak 'Seni Ben Ellerin Olasın Diyemi Sevdim' - Yılbaşı Özel O Ses Türkiye 02:56

Sibel Can - İrem Sak 'Seni Ben Ellerin Olasın Diyemi Sevdim' - Yılbaşı

Şarkı Sözleri_________________________: Seni ben Ellerin olsun diye mi sevdim Herseyimi Uğruna bos yere mi verdim Yalan sozlerle aldatip Seninim derdin Herseyimi Uğruna ben Seni ben Ellerin olsun diye mi sevdim..

  • PengoTV tarafından
  • 3.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim - Zeki Müren 03:37

Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim - Zeki Müren

seni ben ellerin olsun diye mi sevdim herseyimi ugruna bos yere mi verdim yalan sozlerle aldatip seninim derdin herseyimi ugruna ben seni ben ellerin olsun diye mi sevdim herseyimi ugruna bos yere mi verdim y..

Karnına Saplanan Zıpkınla Hastaneye Kaldırıldı 01:00

Karnına Saplanan Zıpkınla Hastaneye Kaldırıldı

Samsun'da balık tutmak için denize giden bir kişi yere bırakmak için elinden yere attığı balık avlamada kullandığı zıpkın yere düşünce mekanizmasından kurtularak fırlayıp karnına saplandı. Zıpkın karnına saplanmış halde ..

Cem Karaca  Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete 03:36

Cem Karaca Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete

Bindik Bir Alamete... Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete (2x) Amanieyynn.. Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı varda sonu yok Dönüyom dönemiyo..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video) 03:57

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)

La Bicicleta [Carlos Vives] Nada voy a hacer Rebuscando en las heridas del pasado No voy a perder Yo no quiero ser un tipo de otro lado [Shakira] A tu manera, descomplicado En una bici que te lleva a todos lados [Carl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce