#Peygamber efendimizin İsmini yere yazdırmayan adam

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Serin Karataş - Kapıları Kapat 02:02

Serin Karataş - Kapıları Kapat

Kapıları Kapat şarkı sözleri ile KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT Hoş geld..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD 1:58:21

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 11. Bölüm ÖzetnnEyşan ve Cengiz kasedin peşinde. Can'ı bulduklarında, başlarına gelecekten habersizler. Ali'yse yalnız, Ali güvensiz. Ali öyle bir yere geldi ki, Eze..

  • Dizi TV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD 1:58:21

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD

Ezel 11. Bölüm ÖzetnnEyşan ve Cengiz kasedin peşinde. Can'ı bulduklarında, başlarına gelecekten habersizler. Ali'yse yalnız, Ali güvensiz. Ali öyle bir yere geldi ki, Ezel'in onu bitirmek için tek bir hamleye ihtiyacı v..

  • Dizi TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Huzurlarınızda Alien: Covenant'tın İlk Fragmanı 02:13

Huzurlarınızda Alien: Covenant'tın İlk Fragmanı

19 Mayıs 2017’de gösterime girecek olan Alien: Covenant, ismini filmin geçeceği uzay gemisinden alıyor. Covenant isimli gemideki mürettebatın, galakside henüz keşfedilmemiş ve kutsal olarak kabul edilen bir bölgenin başl..

  • PengoTV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Remi Gaillard'ın 2016'da Yaptığı Birbirinden Yaratıcı Troll'lükler 08:54

Remi Gaillard'ın 2016'da Yaptığı Birbirinden Yaratıcı Troll'lükler

Rémi Gaillard ismini bilmeyen, duymayan veya saygı duymayan yoktur. Zekice düşünülmüş troll'lükleriyle internetin en sevilen isimlerinden olan Remi, 2016'da yayınladığı en iyi videolarından bir derleme yayınladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

Onur Saylak'ın Boşanmayla İlgili Söylentilere Dövmeli Cevabı! 03:46

Onur Saylak'ın Boşanmayla İlgili Söylentilere Dövmeli Cevabı!

Son zamanlarda Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın boşanıyorlar söylentileri üzerine, yakışıklı oyuncu sosyal medyadan ne boşanması ailemin ismini koluma kazıdım der gibi bir resim geldi...

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 5 Hd İzle 02:20

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 5 Hd İzle

Dipper, Mabel Pines'ın ikiz kardeşidir. Alnında büyük ayı takım yıldızı şeklinde doğum lekesi vardır ve ismini de oradan alır. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Keriman Halis'in Atatürk İle Anısı izle 00:55

Keriman Halis'in Atatürk İle Anısı izle

Ayşegül Aldinç'in Keriman Halis ile Atatürk'ün güzellik yarışmasından sonra Ece ismini vermesi hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Müslüm Gürses - Haydar 06:11

Müslüm Gürses - Haydar

HAYDAR (MÜSLÜM GÜRSES) On dört bin yıl gezdim pervanelikte Sıtkı ismini buldum divanelikte İçtim şarabını mestanelikte Kırkların ceminde dara düş oldum Gürruhu naciye özümü kattım İnsan sıfatında çok geldim gittim Bülb..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazine Avcıları 2014 İzle 1:58:23

Hazine Avcıları 2014 İzle

Sinema sektöründe ismini her dalda kanıtlamış George Clooney’nin yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı dönemin de yaşanmış bir olayı kısaca anlatıyor. Bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle ..

Üvey Babadan Taciz 00:52

Üvey Babadan Taciz

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle 00:36

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle

İsmini ilk kez Galatasaray'da duyduğumuz Okan Derici bir türlü istenilen performansı sergileyemeyince 2. Lig'e kadar düşmüştü. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu devre arasında kiralık gittiği Altınordu'da fırtınalar estiri..

Fetullah Gülen ByLock'u Anlatırken Böyle Salağa Yattı 00:34

Fetullah Gülen ByLock'u Anlatırken Böyle Salağa Yattı

Terör örgütü lideri Fetullah Gülen son konuşmasında, FETÖ'nün haberleşmek için kullandığı 'ByLock' programından bahsederken salağa yattı. Fetullah Gülen'in suratını şekilden şekile sokması ve ilk defa 'ByLock' ismini duy..

Kısmetse Olur - Melis ve İlkay Kavgası Evi Ayağa Kaldırdı! 05:26

Kısmetse Olur - Melis ve İlkay Kavgası Evi Ayağa Kaldırdı!

Kısmetse Olur 18 Mayıs Perşembe yayınlanan son bölümde, Melis ve İlkay kavgası güne damga vurdu! İkili arasında çıkan tartışmada İlkay tahtadan ismini sildi ve gelinler evini terk etti. Bunun üzerine Melis gözyaşlarına b..

  • ANKA tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Şehir Arkandan Gelecek 19. Bölüm Fragmanı 00:29

Bu Şehir Arkandan Gelecek 19. Bölüm Fragmanı

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla bir süre Çarşamba akşamlarına ismini yazdıran Bu Şehir Arkandan Gelecek, reytinglerdeki düşüşü nedeniyle 20. bölümüyle ekrana veda edecek. Final bölümü ile 14 Haziran Çarşamba a..

Dünyanın En Küçük Tayı 02:08

Dünyanın En Küçük Tayı

Rusya'nın Leningrad bölgesindeki bir at çiftliğinde dünyanın en küçük tayı dünyaya geldi. Yaklaşık 3 kg. ağırlığındaki tayın boyu 29 santimetre. Tayın sahibi, hayvana Gulliver ismini verdiklerini açıkladı...

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesleğini Söylemeden Anlat - Scorp 10:21

Mesleğini Söylemeden Anlat - Scorp

Mesleğin ismini söylemeden anlatmaya çalışanlar seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsminizin Verilme Hikayesi Nedir - Scorp 11:00

İsminizin Verilme Hikayesi Nedir - Scorp

doğacak çocuğuna çevresinde sevdiği veya saygı duyduğu kişinin ismini alan kişilerin hikayelerini seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce