#Peynirli kolay tatlı tari

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Koma Mizgin ŞEV 03:29

Koma Mizgin ŞEV

Şev: Wa dîsa bû şev; Xewa min nayê; Van şevên tarî; Dawî lê nayê; Tenahî zor e; Sebra min nayê; Dîlber xeyîdîye; Pêjîn jê nayê; Dimînim şîyar; Di gel xeyalan; Sevhêrkêm diçin; Tev puç û vala ; Dijmêrim derdan; Dirêşim ku..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
مش صافيناز .رقص شرقي مصري .Hot Belly Dance Oryantel 02:05

مش صافيناز .رقص شرقي مصري .Hot Belly Dance Oryantel

Belly Dancer : Sophie Dança do ventre Oryantal Dans tari perut Danza del Vientre múa bụng magedans Красивый танец живота bauchtanz Mujra dance kuchek buikdansen رقص مغربي عراقي خليجي مصري شرقي دختر ايراني شعبي بلد..

  • PengoTV tarafından
  • 1.786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Naciyem 1961 Türk Filmi İzle 1:28:16

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Naciye’nin başından geçenleri anlatır. Naciye, babasız büyümüştür. Annesi bir süre sonra istemese de başka biriyle evlenir. Naciye, üvey bir baba ve kör bir annenin yanında büyür. Uzak bir akrabasından Na..

Muzlu Magnolia Tarifi 02:49

Muzlu Magnolia Tarifi

Muzlu tatlı sevenler için çok kolay bir tatlı tarifi videosu hazırladık. Muzlu magnolia tarifi. Özellikle yaz aylarında hafif ve lezzetli, pratik bir tatlı tarifi için güzel bir seçim olabilir...

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

Tembel Kurabiyesi  Bayatlamayan Ağızda Dağılan Tuzlu Bir Kurabiye Tarifi 01:38

Tembel Kurabiyesi Bayatlamayan Ağızda Dağılan Tuzlu Bir Kurabiye Tari

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; 200g tereyağı 1 adet yumurta akı 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı + 3 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığ..

Fırında Pratik Tavuk Kanadı Nasıl Yapılır 03:30

Fırında Pratik Tavuk Kanadı Nasıl Yapılır

800 gram Tavuk Kanadı 1/4 Limonun suyu 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 tatlı kaşığı Pul Biber 1 tatlı kaşığı Soğan Tozu 1 tatlı kaşığı Sarımsak Tozu 1 tatlı kaşığı Kekik Tuz, Karabiber..

Ev Yapımı Pizza Tarifi 10:13

Ev Yapımı Pizza Tarifi

Pizza Hamuru için: 2 su bardağı Un (300 gr) 170 ml Su 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı Toz Maya Zeytinyağı Tuz Sos için: 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı k..

Sıvı Yağlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 01:39

Sıvı Yağlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

1 su bardağı Sıvı Yağ, 1/2 su bardağı oda sıcaklığında su, 1 yumurta (sarısı üzerine sürmek için kullanılacak), 1 tatlı kaşığı Tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı mahlep (opsiyonel), 3..

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi 04:16

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi

MALZEMELER 6 adet patlıcan, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 4 adet domates, 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Üzeri için; ..

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça 07:34

Mayalı Puf Poğaça Tarifi Yumuşacık Susamlı Kek Poğaça

Kek Kalıbında Tereyağlı Poğaça Tarifi 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurt..

Pazara Gidelim Bir Çilek Alalım  7 Meyveler Şarkısı Bir Arada 11:37

Pazara Gidelim Bir Çilek Alalım 7 Meyveler Şarkısı Bir Arada

PAZARA GİDELİM Pazara gidelim, bir çilek alalım Pazara gidip bir çilek alıp napalım? Tatlı tatlı tatlı tatlı yiyelim Pazara gidelim, bir elma alalım Pazara gidip bir elma alıp napalım? Katır kutur katır kutur yiyelim P..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..