#Peynirli kolay tatlı tari

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi 04:20

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi

MALZEMELER Bisküvili kat için; 20 adet petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1/2 çay bardağı süt, İrmikli kat için; 4 su bardağı süt, 1 su bardağı irmik, 3/4 su bardağı şeker, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek..

Limonlu Cheesecake Tarifi 06:34

Limonlu Cheesecake Tarifi

Cheesecake tabanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2-3 yemek kaşığı tereyağı yarım su bardağı veya daha az kavrulmuş fındık peynirli krema için: 1 limon kabuğu rendesi ve suyu 2 paket 200gr.lık krem peynir 1 su bardağ..

Emrah - Unutabilsem 04:29

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

Sandviç Dondurma Tarifi - Kendin Yap 00:36

Sandviç Dondurma Tarifi - Kendin Yap

Yaz aylarında konuklarınıza nefis bir sandviç dondurma hazırlamak ister misiniz? Yapması çok kolay olan bu tarif için ihtiyacınız olan dondurma ve bisküvi. Hem kalorisi düşük hem de yemesi keyifli sandviç dondurma ile ..

  • Kadınca tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emrah - Unutabilsem 04:30

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar 01:59

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar

Çok fazla zamanınızı almadan yapabileceğiniz farklı bir tatlı tarifimiz var. Aniden gelen misafirlerinize ikram edebileceğiniz, tatlı krizlerinizin pratik bir şekilde önüne geçebileceğiniz herkesinde beğeneceğini düşündü..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı  Pratik Limonata Tarifi 02:26

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı Pratik Limonata Tarifi

Şimdi gelelim kolay limonata nasıl yapılır? 1. Bir gece önceden derin dondurucuya kaldırdığımız 1 adet portakal ve 1 adet limon dilimlere ayrılır. 2. Derin dondurucudan aldıktan 10 dk sonra rahatlıkla dilimleyebilirsini..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Kendi Gölgesinden Korkunca Hüngür Hüngür Ağlayan Kız 00:20

Kendi Gölgesinden Korkunca Hüngür Hüngür Ağlayan Kız

Kendi Gölgesinden Korkunca Hüngür Hüngür Ağlayan Tatlı Ufaklık Bir anda fark ettiği gölgesinden korkan tatlı mı tatlı çocuğun o sevimli hallerine şahit oluyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 23.Bölüm- Tarçınlı Köfte 02:25

Evim Lokanta 23.Bölüm- Tarçınlı Köfte

Şef Burak Zafer Sırmaçekici ve misafiri 23. Bölüm'de Tarçınlı Köfte tarifi verdiler! Tarçınlı Köfte MALZEMELER 3 Adet Kuru Soğan 1 Kase Bayat Ekmek 1 kg Dana Kıyma 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Karabiber 1 ..

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibiyle Tartışan Köpek 00:39

Sahibiyle Tartışan Köpek

Sahibiyle tatlı tatlı tartışan köpek..

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçli Köfte Tarifi Tepside 06:48

İçli Köfte Tarifi Tepside

Kıbbe Siniye için Malzemeler: 1,5 kilo Kıyma 700 gram Bulgur 2 adet Soğan 50 gram Dolmalık Fıstık 1/2 bardak Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı Yenibahar 1 tatlı kaşığı Kimyon 1 tatlı kaşığı Kırmızıbiber Tuz, Karabiber Su..

Fajitas Nasıl Yapılır 07:20

Fajitas Nasıl Yapılır

250 gram Dana Bonfile 1 tatlı kaşığı Worcestershire Sos 1 Misket Limonu 2 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Kimyon 1 tatlı kaşığı Kekik 1 adet Meksika Biberi 3 yemek kaşığı Kişniş 1/2 Soğan 1 Kırmızı biber 1 Sarı Biber Zeytiny..