#Peynirli mini poğaçalar

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Kadına Uçan Kafa Atan Koyun 00:08

Kadına Uçan Kafa Atan Koyun

Giydiği süper mini kıyafeti ile koyunların arasına dalıp yavru koyuna tekme sallamaya kalkan kadın, anne koyundan yediği kafa ile yere kapaklanmış...

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

İşte Benim Stilimde  Simay Tokatlı'nın  Çıldırdığı Anlar! 18:39

İşte Benim Stilimde Simay Tokatlı'nın Çıldırdığı Anlar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Simay Tokatlı, Bahar Candan'ın sürekli uzun çizme ve dar, mini elbiseler giydiğini iddia edince buna hem Bahar hemde Dilara Taşkın itiraz et..

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kremalı Milföy Pastası Tarifi 03:12

Kremalı Milföy Pastası Tarifi

Milföy Pastası İçin Gereken Malzemeler: Yaklaşık 8 adet mini pastacık için 6 kare milföy hamuru İstediğiniz bir pasta kreması..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 03:02

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Mini Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı un 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin 1 yemek kaşığı yoğurt 1 şeker kaşığı kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) 1 kahve fincanı pudra şekeri..

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi 03:41

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi

Çıtır Tel Şehriye Kaplı Patates topları için malzemeler: 5-6 adet orta boy haşlanmış patates 1 adet yumurta (akı dışına kullanılacak) 2 yemek kaşığı nişasta veya un veya galeta unu damak tadınıza göre tuz, karabiber, ..

Amerikalı Ailenin Soykırım Pikniği 20:52

Amerikalı Ailenin Soykırım Pikniği

Crawfish isimli, mini istakozumsu bir şeyin tüm ırkını katledip yiyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Kehlani – Not Used To It 03:55

Kehlani – Not Used To It

[Verse 1] Typical story of an Oakland girl Typical story heard around the world Mama on her way, daddy up above After 14, I guess I'm mini tough Used to roll up on the block on the east side I crack enough 40's by the se..

Cansu Yegin Nisan Favorilerim 09:45

Cansu Yegin Nisan Favorilerim

VİDEODAKİ ÜRÜNLER: -Missha Signature Real Complete BB Krem No:13 -Missha Perfect Cover BB Krem No:23 -Nascita Mini Makyaj Süngeri -Nyx Tinted Brow Maskara (Brunette) -Maybelline Gel Eyeliner -NYC Big Bold Bronzer (602 ..

Görme Engelli Adamdan Ayakta Alkışlanacak Bir Kaykay Performansı 00:12

Görme Engelli Adamdan Ayakta Alkışlanacak Bir Kaykay Performansı

Dan Mancina isimli bu adam görme engelli bir kaykaycı. Büyük bir ilham kaynağı olan Dan onlarca insana mini bir gösteri sergiledi. İşte o anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun 11:28

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun

Nisan ayı boyunca severek kullandığım makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri (temizleyici, gözenek temizleyici), oyun ve instagram filtresi uygulamarından bahsettim. Videoyu beğenmeyi lütfen unutmayın ❤️️ Videoda Golden Ro..

Araba İçerisinde Serinlemeye Çalışan Tavuk 00:36

Araba İçerisinde Serinlemeye Çalışan Tavuk

ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan bir çiftlikte sıcaklardan bunalan tavuk, araba içerisinde bulunan mini vantilatör ile ile serinlemeye çalışmış...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Genç Kız Falezlerden Böyle Atladı 03:06

Genç Kız Falezlerden Böyle Atladı

Genç kız falezlerden böyle atladıANTALYA - Antalya'da 23 yaşındaki genç kız falezlerden ölüme atladı. - Genç kız falezlerden böyle atladıANTALYA - Antalya'da 23 yaşındaki genç kız falezlerden ölüme atladı. Yaralı kurtula..

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi 03:10

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi

Aleyna Tilki’nin Edirne konserinde vantilatör krizi yaşandı. Genç sanatçı Tilki’nin konser verdiği kapalı spor salonunda hava sıcaklığı 45 dereceyi bulurken sahnede havalandırma ve vantilatör olmaması krize neden oldu. S..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Minik Stolk - Yaz Tatilinde Neler Yapılır 02:34

Minik Stolk - Yaz Tatilinde Neler Yapılır

Çok çalıştık, çok çabaladık. Alnımızın akıyla tatile kavuştuk. Peki bu 3 aylık yaz tatilinde neler yapılır? Mini Stolk'tan yaz tatili için öneriler. Siz tatilde ne yapacaksınız ?..

  • JET TV tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maniac Türkçe Tanıtım Fragmanı 00:51

Maniac Türkçe Tanıtım Fragmanı

Jonah Hill. Emma Stone. Maniac. Cary Joji Fukunaga'nın yönettiği Netflix Mini Dizisi 21 Eylül'de yayında...

Maniac Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Maniac Türkçe Altyazılı Fragman

MANIAC, gizemli bir ilaç deneyinin son aşamalarına katılan Annie Landsberg (Emma Stone) ve Owen Milgrim (Jonah Hill) adlı iki yabancının öyküsünü anlatıyor. Ancak bu hikâyede işler planlandığı gibi gitmiyor. Cary Joji F..

Araba - 100 Minik Oyuncak Araba # 162 05:12

Araba - 100 Minik Oyuncak Araba # 162

Araba ile çeşitli hasarlara karşı minik arabaların dayanıklık testi videosunu izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sıla'nın Canlı Yayını Kapattığını Sanması 00:13

Sıla'nın Canlı Yayını Kapattığını Sanması

Ünlü şarkıcı hayranlarıyla sosyal medya üzerinden buluşup, canlı yayın açarak mini bir konser verdi. Konserin bitmesiyle hayranlarıyla vedalaşan Sıla, bağlantıyı kapatmayı unuttu. Sıla'nın 'oh be kurtuldum' edasıyla geri..

  • PengoTV tarafından
  • 161 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR 01:15

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR

Rec Room is a virtual reality social club where you can play games with friends from all around the world. Both the open beta and full release will be free and feature cross-platform play! We’ve also created an exclusive..

  • BETA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Bonomo - Yine Karşılaşırsak 00:05

Can Bonomo - Yine Karşılaşırsak

mini..

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor 03:08

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor

Kahramanmaraş’ta yaz mevsiminde artan nüfusu ile adeta mini bir kasabaya dönüşen mahallenin fırınlarını kadınlar çalıştırıyor. 7 adet fırında çalışan kadınlar, birbirinden lezzetli Çeçen ekmeği üretiyor...

Apple, iPhone 13 modellerini tanıttı 03:17

Apple, iPhone 13 modellerini tanıttı

Teknoloji devi Apple, iPhone 13 ailesini tanıttı. A15 işlemci ile birlikte gelecek olan iPhone 13, 12 megapiksellik geniş açılı bir kameraya sahip olacak. Ayrıca hem iPhone 13, hem iPhone 13 Mini bir önceki nesle göre da..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Kolay  Meyveli Pasta Tarifi 06:09

Kolay Meyveli Pasta Tarifi

MALZEMELER Alttabani icin hazir satilan Biskuit OBSTTORTEN BODEN Aslinda hazir almayip kendinizde alt tabani icin pandispanya pisirebilirsiniz. 2 paket mini profiterol windbeutel (buzluk bölümünde satiliyor) Pastanin ken..