#Peynirli mini poğaçalar

1 Saat Ninnilerin Merdanesi Ninnisi _ Mircan Kaya Kesintisiz Ninniler 1:01:41

1 Saat Ninnilerin Merdanesi Ninnisi _ Mircan Kaya Kesintisiz Ninniler

Ninnilerin Merdanesi Ninnilerin merdanesi ninni Annesinin bir tanesi Mini mini kızım ninni Benim güzel yavrum ninni Ninni desem nihal olur ninni Açar güller bahar olur Kızım uyumazsa ne hal olur Adı güzel yavrum..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.751 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 Saat Kesintisiz Dandini Dandini Ninnisi İzle 1:01:17

1 Saat Kesintisiz Dandini Dandini Ninnisi İzle

Dandini Dandini Dastana ninnisinin sözleri Dandini dandini dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı Eeeeeee Eeeeeee Eeeeeee Eee Pışşşşş Pışşşşş Pışşşşş Pışş Dandini dandini danalı bebek Min..

Popcaan - In Love 02:46

Popcaan - In Love

Şarkı Sözleri ] Ah wa mek yuh a wine up pon me so Gyal, mi fall in love Mi wi buy yuh a ticket to Barbados Gyal mi fall in love Gyal yo pretty likkle pussy have mi coming back It have mi coming back It ah mi comforter Mi..

Sıcak Çikolata Tarifi 04:30

Sıcak Çikolata Tarifi

Meksika Usulü Sıcak Çikolata Malzemeler: 100 gram bitter çikolata 1 çay kaşığı kırmızı biber 2 çubuk tarçın Muskat rendesi Kremşanti 1 bardak krema 2 bardak Süt 1/2 bardak su Adımlar: 1- Çikolata, su ve çubuk tarçını ort..

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız 00:32

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız

Hamur işlerinin başarısı her ne kadar yapan kişiye ve tarife bağlı olsa da çoğunlukla fırının rolü de yadsınamaz. Hamur ne kadar iyi yapılmış olursa olsun fırın iyi pişirmezse sonuç kötü olur. Fırından tıkır tıkır çıkan ..

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet) 06:20

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet)

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi 03:01

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi

1.1.5 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt,yarım su bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1.5 yemek kaşığı şeker,1 paket instant maya yoğurma kabına alınarak çırpılır. 2.Yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur. Topl..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm 50:14

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm

Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Hatay oluyor. Turgay Başyayla Hatay'da Harbiye Şelale’lerinde yöreye özgü müzik ekibi türkülerini seslendirirken, “Tavuklu Kepse Pilavı”, “Peynirli İrmik Helvası” ve “Kayt..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm 46:50

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Urfa oluyor. Turgay Başyayla Urfa’da Balıklı Göl'e gidip yöreye özgü “Urfa Ciğeri”, “Fıstıklı Kebap”, “Şıllık Tatlısı”, “Domates Kebabı”, “Urfa Tepsi Kebabı”, “Haşhaş Keb..

Pileli Börek 05:07

Pileli Börek

Yapımı zevkli tadı leziz olan çıtır çıtır peynirli börek...

Gözleme Tarifi (Ispanaklı) 01:30

Gözleme Tarifi (Ispanaklı)

İnce, ince açılan yufkaların arasında iç harcı ile ocakta hızlıca pişen lezzetli gözleme tarifimizi sizlerle paylaşmak istedik. Türk mutfağında sıklıkla yapılan, bilinen bir börek tarifidir. İç harcını arzunuza göre peyn..

Evim Lokanta 27.Bölüm Fragmanı 00:33

Evim Lokanta 27.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 27. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Salı günü bizlere Otlu Peynirli Ekmek, Bezeli Pasta ve Çikolata Topları tarifi veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japon Cheesecake Nasıl Yapılır 05:58

Japon Cheesecake Nasıl Yapılır

Krem Peynirli Harç: 250 gram Beyaz Krem Peynir 6 adet Yumurta Sarısı 60 gram Toz Şeker 60 gram Tereyağı 100 ml Süt 1 yemek kaşığı Limon Suyu 2 yemek kaşığı Limon Kabuğu Rendesi 60 gram Kek Unu 20 gram Mısır Nişastası 1 ç..

Hiç Tatmadığımız Patlamış Mısırlar 07:00

Hiç Tatmadığımız Patlamış Mısırlar

Çikolatalı, Çilekli, Karamelli, Peynirli Patlamış Mısırları Deneyen Fenomenleri İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık 00:43

Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık

Her zaman olduğu gibi sahur gecelerinde de pratik tariflerle sizlerleyiz. Hem pratik hem doyurucu bir şeyler olsun diyorsanız bu tarifler tam size göre.Ağzınıza layık doyurucu kahvaltılık kızarmış peynirli ekmeklerimiz,p..

Survivor 2018 - 5. Bölüm - Kazanan Takım Ödülün Tadını Çıkardı 01:01

Survivor 2018 - 5. Bölüm - Kazanan Takım Ödülün Tadını Çıkardı

Ödül oyununda kazanan taraf olan All Star takımı peynirli sandviç ödülünün tadını çıkardı.....

  • BETA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

Su Böreği Nasıl Yapılır 05:20

Su Böreği Nasıl Yapılır

Su Böreği için malzemeler: (6 büyük dilim, 20X26cm ebatlarında fırın kabı) 2 yumurta 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı tuz yaklaşık 2 buçuk 3 su bardağı un aralarına sürmek için 2 yemek kaşığı dolusu (yaklaşık 100gr..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..