#Peynirli tuzlu kek tarifi otlu susamlı kolay kek yapımı

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi 03:06

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı yeşil mercimek 1 büyük kase dondurulmuş veya ev yapımı mantı 4-5 su bardağı kaynamış sıcak su 1 silme tatlı kaşığı kadar tuz terbiyesi için: yaklaşık 2 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı (çok tepe..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi 05:07

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi

Evde taze çökelek yapımı hazırlanışı 3kilo Çiftlik sütü aldım güzelce kaynatıp yoğurdumu mayaladım olunca,bir gece dışarıda beklettim ekşimesini sağladım Çünkü taze çökelek ekşi yoğurtla yapılıyor mutlaka yoğurdunuzu a..

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi 15:27

Çıtır Çıtır Sokak Simidi Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr ılık su- Dolu kavanozdan 3 parmak eksik 1 tatlı kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz * Kavanoz 660 ml lik. Üzeri için, Yarım su bardağı pekmez Çeyrek su bardağı su 1 tatlı kaşığı u..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Sebze Çorbası Tarifi 03:55

Sebze Çorbası Tarifi

Taneli Sebze Çorbası için malzemeler: 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1'er adet havuç ve patates yarım kereviz (ufak ise bir tane ekleyin) 1 tatlı kaşığı un 1 parça ev yapımı et veya tavuk suyu (yoksa es geçin:)..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Külah Pasta  Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi 03:34

Külah Pasta Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi

Bu tarifimizde sizlere milföy hamuru ile külah şeklinde yaş pasta nasıl yapılır göstereceğiz. Genelde yaş pasta dendiğinde akla pandispanya gelir ama milföy hamuru ilede yaş pasta yapabilirsiniz. Bu tarifimizde milföyler..

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi 09:53

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı, hamuru patatesten hazırlanan yapımı çok basit, pratik ve ekonomik bir tarif. Öğrenci evi mutfaklarında bile kolayca hazırlanabilecek patates mantısı meşhur Kayseri mantısını bile kıskandıracak lezzette o..

Gerçek Tiramisu Tarifi 06:08

Gerçek Tiramisu Tarifi

Malzemeler: 28 adet biscotti savoiardi, 1 su bardağı hazırlanmış filtre kahve (2'si bir arada veya 3'ü bir arada da olabilir), Üzeri için kakao, Kreması için; 4 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 200 ml krema, 400 ..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Çıtır Patates Kızartması Tarifi..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Kavurma Tarifi..

Kıymalı Biber Dolması Tarifi 02:34

Kıymalı Biber Dolması Tarifi

Kıymalı Biber Dolması Tarifi..

Patates Köftesi Tarifi 06:20

Patates Köftesi Tarifi

Patates Köftesi Tarifi..

Soslu Makarna Tarifi 02:57

Soslu Makarna Tarifi

Soslu Makarna Tarifi..

Pilav Tarifi 02:03

Pilav Tarifi

Pilav Tarifi..

Bisküvili  Rulo Pasta Tarifi 03:45

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi..

Fırın Mücver Tarifi 05:40

Fırın Mücver Tarifi

Fırın Mücver Tarifi..

Firinda Sebzeli Çupra Tarifi 04:55

Firinda Sebzeli Çupra Tarifi

Firinda Sebzeli Çupra Tarifi izle..

Hazır Yufkadan Fındık Lahmacun Tarifi 03:22

Hazır Yufkadan Fındık Lahmacun Tarifi

Hazır Yufkadan Fındık Lahmacun Tarifi..

Limonata Tarifi 02:27

Limonata Tarifi

Limonata Tarifi..