#Peynirli tuzlu tarifi

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Kostümlü Tavuk Tarifi 03:59

Kostümlü Tavuk Tarifi

Malzemeler : 6 adet tavuk baget 6 adet milföy 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı tuz Yapılışı Tavuk bagetlerini tuzlu suda haşlayın. Soğuyan bagetlerin derisini soyun. Yumuşamış milföyleri elinizle hafifçe açın. Tavukları y..

Makarna Böreği Tarifi 07:34

Makarna Böreği Tarifi

Malzemeler 4 tane taze yufka Tuzlu suda haşlanmış makarna(500gr) Beyaz peynir ve doğranmış maydanoz Sosu için gerekenler : 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 3 tane yumurta 2 3 yemek kaşığı yogurt Not : Ben bu mal..

San Sebastian Cheesecake Tarifi 03:38

San Sebastian Cheesecake Tarifi

600 g az tuzlu krem peynir, 300 ml krema, 1,5 su bardağı pudra şekeri, 4 yumurta, 1 yemek kaşığı un...

Kaşarlı Ekmek Tarifi 05:45

Kaşarlı Ekmek Tarifi

Malzemeleri: 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Paket kuru maya (yada yarım paket yaş maya) 1 Yemek kaşığı şeker 2 Yemek kaşığı sıvı yağ Yaklaşık 4-5 su bardağı un 1 Tatlı kaşığı tuz (not kullandığınız kaşar p..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi 00:56

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi

4 adet patlıcan 2 adet soğan Yarım kg kıyma 1 tatlı kaşığı biber salçasi Karabiber Tuz Domates Çarliston biber Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası Sıvıyağ Tuz Su YAPILIŞI: Patlıcanların..

Nardan Aşı  Ekşili Sulu Köfte Tarifi 08:51

Nardan Aşı Ekşili Sulu Köfte Tarifi

Köftesi için 500 gr. dana kıyma 1 adet soğan 1 su bardağı ince bulgur 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber Suyu için 2,5 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet soğan..

İmam Bayıldı Tarifi 02:34

İmam Bayıldı Tarifi

2 büyük boy soğan 3 adet yeşil biber 3 adet domates 6-7 diş sarımsak Yarım demet maydanoz Sıvı yağ Pul biber Karabiber Tuz Hazırlanışı; 1.Çizgili soyup yarım saat kadar tuzlu suda beklettiğimiz 5-6 adet patlıcan kurula..

Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi 02:29

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 2 yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak), 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 3-4 su b..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Kolay Hamsili Pilav Tarifi 03:03

Kolay Hamsili Pilav Tarifi

Hamsili Pilavı hiç böyle yediniz mi? Baharatlı, salçalı nefis bir pilav hamsiyle buluşunca harika bir tat çıktı ortaya. Üstelik klasik hamsili pilavdan yapması oldukça kolay.. Malzemeler: yarım kilo kılçığı ayıklanmış h..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 Kg patlıcan 300 gr. Yağsız kıyma 2 adet domates 1 adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 9-10 sap maydanoz 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 6 adet sivribiber YAPILIŞI Patl..

Gözleme Tarifi (Ispanaklı) 01:30

Gözleme Tarifi (Ispanaklı)

İnce, ince açılan yufkaların arasında iç harcı ile ocakta hızlıca pişen lezzetli gözleme tarifimizi sizlerle paylaşmak istedik. Türk mutfağında sıklıkla yapılan, bilinen bir börek tarifidir. İç harcını arzunuza göre peyn..

En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

 Dilim Poğaça Tarifi 01:43

Dilim Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı un yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt (suluysa 3 yemek kaşığı) 2 yumurta (1 inin sarısı ayrılacak ) Ilık su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşı..

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi 01:14

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi

Malzemeler 1 paket milföy Yeteri kadar peynir ve maydanoz Üzeri için 1 yumurta sarısı Hazırlanışı; 1.Az miktarda unladığımız tezgaha 1 adet milföyü alarak kare alacak şekilde açalım. 2.Milföyü ekranda izlediğiniz şeki..

Yufkadan Yalancı Su Böreği Tarifi 02:07

Yufkadan Yalancı Su Böreği Tarifi

Malzemeler 3 tane yufka Yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı su 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 2 Çay kaşığı tuz İç harcı için: 300-400 gram beyaz peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Öncelikle sosu i..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..