#Pil

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır 03:56

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır

MALZEMELER 3 su bardağı tam buğday unu 2 adet yumurta 100 gr beyaz peynir 100 gr tereyağı 100 ml mısır özü yağı 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke Yarım demet dereotu 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz TA..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Peynirli Helva  Peynirli Helva Nasıl Yapılır 03:13

Peynirli Helva Peynirli Helva Nasıl Yapılır

1,5 su bardağı un 1 su bardagi toz seker 1 Yarım su bardagi sıvıyağ ( veya tereyağı) 2,5 adet 120 gr lik mozzerella peyniri bunlardan 1 paketin suyu kullanilacak ( 1 paketten 1 su bardağı kadar su çıkıyor ) Süslemek..

Peynirli Pide Nasıl Yapılır 02:15

Peynirli Pide Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 çay bardağı süt ( ılık ) 3 çay bardağı su ( ılık ) 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 5,5 su bardağı un ( bardak ölçüsü 200 ml ) İç harç için : Beyaz peynir Kaşa..

Peynirli Pratik Tart Nasıl Yapılır 05:12

Peynirli Pratik Tart Nasıl Yapılır

4 adet Milföy 4 yemek kaşığı Keçi Peyniri 4 çay kaşığı Bal 1/2 adet Soğan Kuru Kekik Tuz Karabiber 1 tatlı kaşığı Hardal 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1/4 Limon..

Peynirli Sufle Nasıl Yapılır 06:26

Peynirli Sufle Nasıl Yapılır

Peynirli Sufle için Malzemeler: 2 yemek kaşığı Tereyağı 2 yemek kaşığı Un 1 bardak Süt 1 bardak Gravyer Peyniri Tuz Karabiber 3 adet Yumurta (ayrılmış) 1 yemek kaşığı Parmesan Peyniri..

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır 11:29

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır

İki Çeşit Poğaça Tarifi için Malzemeler 1 çay kaşığı tuz 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1/2 çay bardağı ılık su 3 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Un Peynirli Poğ..

Peynirli ve Tahinli Açma Poğaça  Açma Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 05:55

Peynirli ve Tahinli Açma Poğaça Açma Tarifi Açma Nasıl Yapılır

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Pideli Köfte Nasıl Yapılır 04:38

Pideli Köfte Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gr. Kıyma 1 adet soğan 3 yemek kaşığı Ekmek içi Tuz Karabiber Kimyon 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Domates salçası 1/2 su bardağı su Tuz Karabiber 1 adet Pide Yoğurt..

Pırasa Köftesi Nasıl Yapılır 05:03

Pırasa Köftesi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Pırasa 300 gram Kıyma 1 adet Yumurta 4 yemek kaşığı Galeta Unu Tuz karabiber Pulbiber Kızartmak için: 3 yemek kaşığı galeta unu 1 yumurta Sıvıyağ..

Pırasa Yemeği Tarifi  Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Nasıl Yapılır 02:55

Pırasa Yemeği Tarifi Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 Kg pırasa 1 adet büyük boy havuç 1 adet soğan 1 yemek kaşığı kırık pirinç 1 yemek kaşığı bulgur 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Pırasalar ve havuç yıkanarak doğr..

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır 02:31

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3-4 adet pırasa 1 adet havuç 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ (sebzeleri sotelemek için) 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt 1, 5 su bardağı mısır unu 1 paket kabartma tozu Tuz Yarım su bardağı sıvı yağ Hazırlanışı;..

Pirinç Kullanmadan Pilav Yaptım 04:48

Pirinç Kullanmadan Pilav Yaptım

1 adet Havuç 4 yemek kaşığı Bezelye 2 yemek kaşığı Mısır 5 dal Taze Soğan 1 Yumurta 3 diş Sarımsak 300 gram Karnabahar Soya Sos Sıvıyağ..

Pişi Tarifi  Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır 01:56

Pişi Tarifi Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır

Pişi Tarifi İçin Malzemeler Yarım kg un (3 su bardağı) 1 çorba kaşığı kutu maya(ya da yarım paket yaş maya) 1,5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar su (1 su bardağı ılık su) Sıvı yağ..

Piyaz Tarifi  Piyaz Nasıl Yapılır - Salata Tarifleri 02:39

Piyaz Tarifi Piyaz Nasıl Yapılır - Salata Tarifleri

MALZEMELER 1 Su bardağı kuru fasulye Yarım demet taze soğan 9-10 sap maydanoz 1 adet domates 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı sirke 10-15 adet siyah zeytin 2 adet yumurta Yarım limon 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Kur..

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi 03:14

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi

Bugünkü videomuz pizza tarifi. :) Ayrıntıları ile pizza nasıl yapılır, pizzanın hamuru nasıl hazırlanır ve gerçek pizza sosunun tarifini sizler için anlattık. Şimdiden afiyet olsun :)..

Pizza Tadında Dip Sos Nasıl Yapılır 05:58

Pizza Tadında Dip Sos Nasıl Yapılır

Malzemeler: 200 gram Krem Peyniri Kırmızı Biber Kekik Fesleğen Sarımsak Tozu 1 bardak Mozzarella Peyniri 1/2 bardak Parmesan Peyniri 3 yemek kaşığı Zeytin 1/2 bardak Doğranmış Domates 1 çay kaşığı Balzamik Sirke 2 diş S..

Pizzacıya Havai Fişekli Saldırının Yapılması 00:47

Pizzacıya Havai Fişekli Saldırının Yapılması

İngiltere’nin Liverpool kentinde, pizzacıya atılan havai fişek sistemi 70 ateş yapmış. Havai fişek patlaması pizzacıda maddi hasara yol açmış ve polis, olayla ilgili soruşturma başlatmış...

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Tanıtımı Yapıldı 01:30

Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Tanıtımı Yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu dünyanın en büyük ligini oluşturdu ve Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi tanıtımını Ankara'da yaptı...

Plajdaki Kalabalığa Gösteri Pilotunun Sürprizi 00:16

Plajdaki Kalabalığa Gösteri Pilotunun Sürprizi

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan bir plajın üzerinden ansızın ve umulmadık yerden geçen Blue Angels (Mavi Melekler) pilotu sahilde bulunanlara korku dolu anlar yaşatmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plastik Çatal İle İgne Oyası Yapılışı  (DIY) 12:55

Plastik Çatal İle İgne Oyası Yapılışı (DIY)

Sevgili arkadaşlar bu videomuzda plastik çatal ile nasıl model yapılır anlatmaya çalıştık bu video yu daha önce çekmiştim yoğun istek üzerine yeniden ve yavaş olarak bir kez daha çektim kolay gelsin.Kanalımıza abone olma..

  • Kadınca tarafından
  • 6.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!! 01:22

Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!!

Kuaföre gitmeden, evde saç boyamak için öneriler. Özellikle son zamanlarda öne çıkan ve cazibesinide hiç kaybetmeyen bir renk olan platin sarısı saçlara kavuşmak için neler yapılması gerektiği,püf noktaları ve daha fazla..

  • Kadınca tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Plumbus Yapılışı 01:00

Plumbus Yapılışı

Plumbus nedir ? Ne işe yarar? Nasıl yapılır ? rick and mortyde izah etmişler izleyelim ve öğrenelim Plumbus çok amaçlı el aleti...

  • PengoTV tarafından
  • 1.577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pop Müziğin Büyük Ustası Kayahanın Eşi İpek Açar Yeni Evinin Kapılarını Açtı 06:44

Pop Müziğin Büyük Ustası Kayahanın Eşi İpek Açar Yeni Evinin Kapıların

Pop Müziğin Büyük Ustası Kayahanın Eşi İpek Açar Yeni Evinin Kapılarını Açtı..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Porselen Gold Dudak Makyajı Nasıl Yapılır!! 04:44

Porselen Gold Dudak Makyajı Nasıl Yapılır!!

Porselen dudak makyajı uygulamasını ve püf noktalarını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.703 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Portakaldan Mum Nasıl Yapılır? 03:09

Portakaldan Mum Nasıl Yapılır?

Evde hem eglenecegimiz hemde yapımı kolay mum yapımı. Sonunda hos kokulu bir muma sahip olacagınız bir proje.iyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi 01:32

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi

Karaciğer dostu olan enginar yemeği nasıl yapılır ve özellikle portakallı enginar yemeği tarifi yapımını detaylı gösteren bir video hazırladık. Çok kolay bir yemek tarifi, inanamayacaksınız. 15-20 dakikada hazılanabilen ..

Portakallı Kek Nasıl Yapılır 04:03

Portakallı Kek Nasıl Yapılır

Portakallı Kek Nasıl Yapılır izle..

Portakallı Kek Nasıl Yapılır 05:11

Portakallı Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 bardak Luna Margarin 1 bardak Şeker 2 adet Yumurta 2 yemek kaşığı Haşhaş 1 bardak Portakal Suyu 1 Portakal Kabuğu Rendesi 1,5 bardak Un 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 1 paket Kabartma Tozu..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..