#Pilli bebek rahat müzik dinle

10 günlük bebeği çöpe attılar 01:37

10 günlük bebeği çöpe attılar

YÜREK SIZLATAN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... İSTANBUL'DA 10 GÜNLÜK BİR BEBEK, ÇÖP KOYTEYNERİNİN ÖNÜNE BIRAKILIP ÖLÜME TERK EDİLDİ... ZAVALLI YAVRUCAĞI, AĞLAMA SESİNİ DUYUP YANINA KOŞAN BİR OTOPARK GÖREVLİSİ KURTARDI...

Matruşka Nasıl Yapılır ? 01:13

Matruşka Nasıl Yapılır ?

MATRUŞKA NASIL YAPILIR? Matruşkaların ortaya nasıl çıktığı ile ilgili anlatılagelen birçok hikâye vardır. Bunlardan en bilineni, bebeklerin 1890’lı yıllarda Moskova yakınlarındaki Abrentsevo çocuk eğitim atölyesinde ort..

  • PengoTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğinde görüşüyoruz 03:41

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğin

Annesi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Oya Aydoğan’ın izinden giden ve oyunculuğu seçen Gurur Aydoğan Bebek’te kameralara takıldı. Karantina konusunda artık tecrübe sahibi olduğumuzu anlatan Aydoğan “İnşallah bu son..

Yanlış serum faciası! 02:10

Yanlış serum faciası!

MERYEM... 13 AYLIK BİR BEBEK... İDDİAYA GÖRE, BOĞAZ ENFEKSİYONU ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ ÖZEL HASTANEDE YANLIŞ SERUMUN KURBANI OLDU... TALİHSİZ BEBEK, GÜNLERDİR YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR.....

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Emrah Karaduman - Ona Göre Feat Nigar Muharrem 03:35

Emrah Karaduman - Ona Göre Feat Nigar Muharrem

Emrah Karaduman - Ona Göre Feat Nigar Muharrem Müzik Dinle Şarkı Sözleri O səni dərdlərə saldı getdi Sənin ürəyini aldı getdi Özüysə keçmişdə qaldı getdi Sevmədi, sevə bilmədi Onsuz gecələr yana yana,yana yana Rahat y..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Kalben - Tamam 02:07

Kalben - Tamam

Hayaletin bir orospu Bize rahat vermiyor Cana düştü endişe Kaygılandım, gitmiyor Güldün hikayen bitince Güldüm de seninle, doğru Haksız oldum, aklandım Kabul ettim, olmuyor Her şeyim Her şeyim sensin..

KAPO - ZARAR 01:56

KAPO - ZARAR

Söz & Müzik: Kapo Düzenleme: Deslow Yönetmen: Seyithan Kartal ZARAR şarkı sözleri ile olsanda olmuyo olmasan da içim içimi yer sensiz kaldığımda hadi tut elimi götür uzaklara beni bataklıktan çıkmak için tüm bu çaba..

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Baha - Lafını Bile Etmiyorum 03:39

Baha - Lafını Bile Etmiyorum

Lafını Bile Etmiyorum Lafını Bile Etmiyorum şarkı sözleri Her şeyin adabı var Gitsen bile neye yarar Kader isterse yazar Sonrası da bizi aşar Gönülde ne var ne yok hepsini verdim de doymadın Ezbere gittin her yolu b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:55

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz: Sezen Aksu Müzik: Arto Tunçboyacı Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Sorarım soru, sırra eremem Ararım, döne döne duramam Yürürüm, diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem, başı sonu nerede Ak..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Zeynep Bastık - Boş Yapma 02:27

Zeynep Bastık - Boş Yapma

Söz & Müzik: Serhat Şensesli Düzenleme: Serhat Şensesli Boş Yapma şarkı sözleriyle; Geri araman biraz uzun sürdü. Ne oldu hayat seni de mi üzdü Herkes gittiği yere döndü, O malum ayın on dördü. Ne çiçek ister canım n..

Sancak - Söz Ver 02:51

Sancak - Söz Ver

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Söz Ver Beni öldürmen lazım, soğumuşken sancım. En başından bile bile sana dönmem lazım. Ellerini çek üz..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..