#Pilot binbaşı

Pilotun Kuleye Ördek Anonsu Yapması 00:33

Pilotun Kuleye Ördek Anonsu Yapması

Atatürk Havalimanı'nda leylek ve martılardan sonra şimdi de ördek hareketliliği yaşanmış. Önünden ördek geçen pilot, kuleye; 100 feet (30 metre) civarında 5 tane ördek geçti önümüzden, yaşıyorlar hala ama anonsu yapmış..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otoyolda Uçağın Minibüse Çarpması 00:21

Otoyolda Uçağın Minibüse Çarpması

Çeçenistan'da bir pilot, uçakla karayolundan kalkış yapmak isterken karayolunda duran bir minibüse çarpmış. Araba sürücüsü herhangi bir yara almazken pilot, yüzü yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bugatti Chiron'dan Nefes Kesen Dünya Rekoru 02:23

Bugatti Chiron'dan Nefes Kesen Dünya Rekoru

Performans değerleriyle sınırları altüst eden Bugatti Chiron kendi içerisinde yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Chiron, 0'dan 400'e ve tekrardan sıfıra tam 42 saniyede gelerek müthiş bir rekor kırdı. Efsane pilot Juan ..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında 00:50

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında

Red Bull Air Race serisi bu kez Amerika Birleşik Devletleri’nin İndianapolis şehrinde yapılıyor. Yarışa bir önceki ayakta olduğu gibi yine Matt Hall birinci sırada başlayacak. Avustralyalı pilot sıralama turlarında yarış..

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti 00:31

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pist başına ilerleyen bir uçağın yanından kamyon geçince pilot telsiz ile kontrol kulesini uyardı. Atatürk Havalimanı'nda kalkış için hazırlanan bir uçak pist başına doğru ilerlemeye başl..

Ace Combat 7 Paris Games Week VR Trailer PS4 01:43

Ace Combat 7 Paris Games Week VR Trailer PS4

Who has never dreamed of being a pilot? BANDAI NAMCO Entertainment Europe revealed the first video about VR mode to live the heat of battle from a new perspective never seen before. This video will also give a glimpse a..

  • BETA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Romantik Pilottan Çıtayı Everest'e Çıkartan Evlilik Teklifi 03:40

Romantik Pilottan Çıtayı Everest'e Çıkartan Evlilik Teklifi

Öğretmenler gününde önce herkesin öğretmenler gününü kutlayan pilot ardından kendisi de öğretmen sevgilisinin özel gününü kutlamış. Romantik pilot daha sonra bir şiir okuyarak sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser 01:07

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman 02:11

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Kimi Raikkonen'in Pit Stop'ta Mekanikerin Ayağını Kırması 00:32

Kimi Raikkonen'in Pit Stop'ta Mekanikerin Ayağını Kırması

Ferrari'de Kimi Raikkonen, üçüncülüğe gerilediği yarışın son bölümünde süper yumuşak lastikleri takmak için pite girdi. Pitte her şey hazır görünüyordu ve Fin pilot lastiklerin takılmasının ardından hareketlendi. Ancak o..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı 07:56

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, gençleri pilot olmaya davet ederek, İlk girişinizde 12 bin lira maaşla başlıyorsunuz, 50 bin lira maaşa kadar çıkan bir ücretiniz var. Meslek yüksekokulu, dört yıllık bir okul ..

Off-road Yarışında Bas Emmi Bas ile Gelen Kupa 01:41

Off-road Yarışında Bas Emmi Bas ile Gelen Kupa

Osmaniye’de düzenlenen off-road yarışında yardımcı pilotluğunu yapan yeğeninin araç içerisindeki desteğiyle birincilik kupasını kaldıran Haceli Şam, araç kamerasıyla kaydedilen co-pilot yeğeninin görüntülerini sosyal med..

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Star Wars: Squadrons – Official Reveal Trailer 02:06

Star Wars: Squadrons – Official Reveal Trailer

Buckle up, take full control of starfighters such as the X-wing and TIE fighter, and feel the adrenaline of strategic first-person 5v5 multiplayer dogfights alongside your squadron. nnIn a fateful campaign set near the c..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor 02:07

Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor

Kato Dağları'nda 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğundaki Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman-2 Operasyonu devam ediyor. Zor arazi ve hava şartlarında gerçekleştirilen operasyondan kameralara bu görüntü..

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası 13:08

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, hain 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl öğrenildiğini ve daha sonra neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler v..

Vatanım Sensin- Benim Vatanım Sensin! 07:53

Vatanım Sensin- Benim Vatanım Sensin!

Vatanım Sensin 1. Bölüm'de; Binbaşı Cevdet, alayı ile büyük bir zafer kazanarak eve dönüyor...

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Kızından Babasına Gözyaşlarına Boğan Mektup 01:45

Şehit Kızından Babasına Gözyaşlarına Boğan Mektup

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Özel Kuvvetlerde görevli Binbaşı Bülent Albayrak'ın asil kızının, babasına yazdığı mektup gözyaşlarına boğuyor...

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi 02:01

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi

Eskişehirspor'un yönetici ve futbolcuları, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmadan önce taraftarı olduğu takımın mezarını ziyaret etmesini vasiyet eden Piyade Binbaşı Mithat Dunca'nın defnedildiği Vişnelik Hava Şehitliği'..

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı Anlattı 01:37

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı

Genelkurmay Başkanlığı tarafından başlatılan Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliğinde Albay Erhan Altunok, şehit Binbaşı Mithat Dunca'yı anlatırken izleyenleri gözyaşlarına boğdu...

FETÖ'nün inkar stratejisi- Enver Muratoğlu 02:21

FETÖ'nün inkar stratejisi- Enver Muratoğlu

Darbe girişimine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan eski binbaşı Muratoğlu'nun darbeye katılmadığı ve FETÖ'ye mensup olmadığı yönündeki ifadeleri, darbe girişimine ilişkin kurulan WhatsApp grubunda ..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

Suriye'de Teröristlerle Çatışma- 1 Yüzbaşı Şehit 00:50

Suriye'de Teröristlerle Çatışma- 1 Yüzbaşı Şehit

Suriye'nin Azez bölgesinde PKKYPG'li teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 yüzbaşı şehit olurken, 1 binbaşı ise ağır yaralandı...