#Pilot tarafından İçinden kontrol edilebilen drone

Gamze - Asaleti Var 03:53

Gamze - Asaleti Var

Gamze - Asaleti Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdin ne? Aşkım mısın yoksa düşmanım mı Kimsin sen? Yandığım mı yoksa yanıldığım mı Nerdeyse özlüyorum eski halini Kov gitsin içinden acılar çektiren o zalimi Niyetin b..

Kar yağar kar üstüne.._ Dil Tengî 03:33

Kar yağar kar üstüne.._ Dil Tengî

“Bir gün gelir, başlar gidişler. Kimi içine gider, kimisi içinden gider.. İçin gider..” . . . dışarıya çiçek bahçesisin, içeride çiçeklerden mezarlık yapmışsın....

80 Yaşındaki Emekli Teyzeyi Darp Edip,  Erzak  Çantasını Alıp Kaçtılar 00:50

80 Yaşındaki Emekli Teyzeyi Darp Edip, Erzak Çantasını Alıp Kaçtılar

Rusyada ( feyzi sokakta ) çantasını elinden alıp kaçan genç adam , 80 yaşındaki teyzemizi çok mağdur etti.80. yaşındaki teyzemizi alışverişini yaptıktan sonra evine getirdiği erzaklarını bina içinden darp edip alıp kaçt..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır- 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır-

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da gerçekleştirilen İslam Ekonomisi Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Erdoğan dünyanın içinden geçtiği ekonomik dar boğaza yönelik açıklamalarda bulundu; ''Krizden çıkışın a..

Şov Yaparken Kızını Harcayan Anne 00:11

Şov Yaparken Kızını Harcayan Anne

Kızının tuttuğu hulahopun içinden geçerek havuza atlayan anne , hulahopa takılınca havuza kızınıda düşürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler 02:11

Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler

Amerikan Başkanı Trump ve çocuklarına aile içinden gelen eleştirilere bir yenisi daha eklendi. Trump'ın yeğeni Mary, ses kayıtlarını paylaştı. O kayıtlarda Trump'ın kardeşinin, kızı Ivanka'ya ağır sözler sarf ettiği orta..

Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

Sınıfın Asma Tavanını Dağıtan Öğrenciler 00:12

Sınıfın Asma Tavanını Dağıtan Öğrenciler

Sınıfta farklı etkinliklere girişen öğrenciler, asma tavanın içinden geçmeyi denemişler. Ancak asma tavan öğrencilere fazla dayanamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antalya'da vinçle 30 metreye çıkartılan otomobilde tehlikeli eğlence 00:57

Antalya'da vinçle 30 metreye çıkartılan otomobilde tehlikeli eğlence

Antalya’da bir genç vinç yardımıyla yaklaşık 30 metre yükseğe çıkardığı otomobilin içinden aşağıdakileri selamladı. Otomobilin altındaki kişiler ise yürekleri ağızlara getirdi...

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü 02:47

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “sıfır kaza, sıfır can kaybı” diyerek yeni bir hed..

Alibeyköy barajında akan dere tehlike saçıyor 04:57

Alibeyköy barajında akan dere tehlike saçıyor

Alibeyköy barajında yaşanan toplu balık ölümlerinin ardından bu defa Sultangazi Habibler Mahallesi içinden geçerek baraja akan dere üzerindeki tavuk ve benzeri hayvanların telef olması bölgede yaşayan gecekondu sakinleri..

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni görüntülendi 05:32

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cans

Afganistan’da Taliban’ın kontrolü ele geçirmesinin ardından ülkeyi terk etmek isteyenlerin akın ettiği Kabil Havaalanı'nda panik ve kaos yaşanırken, bir uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni uç..

Toplu fotoğraf böyle olmuyor! 01:36

Toplu fotoğraf böyle olmuyor!

İstanbul Beşiktaş’ta bir genç, Barbaros Meydanı’nda sergilenen Osmanlı dönemine ait tarihi bir topun içinde sıkışıp kaldı. Genci, fotoğraf çektirmek için girdiği topun içinden itfaiye çıkardı...

Yumurtadan Çıkan Yumurta 00:30

Yumurtadan Çıkan Yumurta

Sepete doldurduğu yumurtalardan birini omlet yapmak için kırınca, şaşırtan bir manzarayla karşılaştı. Kırdığı yumurtanın içinden bir yumurta daha çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı 02:02

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ'NDE, HIRSIZLAR BİR OTOMOBİLİN İÇİNDEN 20 BİN LİRALIK ELEKTRONİK EŞYA ÇALDI.. O EŞYALARDAN BİRİ DE, KABLOSUZ KULAKLIKTI.. HIRSIZLARIN YAKALANMASINI, O KULAKLIK SAĞLADI.. İŞTE, FİLM GİBİ OLAYIN AYRINTIL..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Tornet Yarışı 03:10

Kuzucuk Tornet Yarışı

Horoz, Kuzucuk ve kaplumbağa kendilerine yaptıkları tornetlerle yarışacaklardır. Yarış başlar, horoz ve kuzucuk düşer. Kaplumbağa en önde başlar. Horoz çeşitli hileler yaparak arkadaşlarını saf dışı bırakmaya çalışır ama..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz 1:06:45

Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 93. Bölüm Özeti : Sertan adında bir genç, evindeki bir masa üzerinde, vücudu, ameliyat edilmiş gibi, kesiklerle dolu olarak bulunur. Cinayeti aydınlatmak için ipuçlarını takip etmeye başlayan Behzat Ç. ve Cina..

  • dizi tarafından
  • 23.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin 04:06

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin

öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yapra..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

İşte Avrasya Tüneli'nin İçi 06:11

İşte Avrasya Tüneli'nin İçi

Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi görüntülendi. Görüntülerde tünelin içindeki aydınlatma ve sinyalizasyon çalışmalarının bittiği görülüyor. Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi gör..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..