#Pilot tarafından İçinden kontrol edilebilen drone

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Düzce'de protesto 00:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Düzce'de protesto

Düzce ilinde bir dizi proğrama katılmak amacıyla ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu'nın araç konvoyu, bir grup tarafından ellerinde Kaçmak nedir en iyi sen bilirsin 15 Temmuz kaçağı pankartı ile karşılaştı. Devam eden ziy..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️ 28:16

HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, GENEL KURMAY’DA VAR ‼️

????“HAARP kullanıldığını gösteren RAPOR, Genel Kurmay’da var ‼️” ????Önce batıyı sonra doğuyu yıkıp İŞGAL başlatacaklardı! Planları ayaklarına dolandı‼️ ????99 Depreminde de Haarp kullanılmıştı. İklim değiştirebildiği,..

  • STUDIO AS tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar 05:00

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar Günümüzde yükselen yüzlerce metre yükseliğindeki binalar, yada denizin üzerine yapılan uzun köprüler. Bunların hepsi insanlar tarafından yapılmakta ve mühendislik bilgisine..

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı 00:59

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı Van'ın İpekyolu İlçesindeki 4 derslikli anaokuluna PKK'lı teröristler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda okul binasında hasar meydana geldi...

Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar 01:45

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar EDİRNE’nin Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Bulgaristan’dan Türkiye’ye kaçak olarak geçirilmek istenirken bulunan İran ve İngiliz melezi 10 yavru kedi, Tasfiye İşletme Müdürlüğü 'TASİŞ) tarafı..

Altında Büyük Sahtecilik 01:39

Altında Büyük Sahtecilik

Altında Büyük Sahtecilik Fiyatlardaki yükselişle birlikte son dönemde tüketiciler tarafından büyük rağbet gören gram altın, kalpazanların yeni gelir kapısı oldu...

Bu Poster Amerikalıları Çıldırttı 00:26

Bu Poster Amerikalıları Çıldırttı

Bu Poster Amerikalıları Çıldırttı ABD’nin ve New York’un önemli simgelerinden olan Manhattan Köprüsü’ne kimliği belirsiz eylemciler tarafından dev bir Putin posteri asıldı. Putin posterinde İngilizce 'Peacemaker' (Barı..

Borrowed Time - Pixar Yapımı Kısa Film 06:44

Borrowed Time - Pixar Yapımı Kısa Film

Pixar bünyesinde yıllarca çok büyük projelerde yer alan Andrew Coasts ve Lou Hamou-Lhadj tarafından hazırlanan kısa film Borrowed Time sosyal medyada rekorlar kırdı...

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı 00:30

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı Musul güney, doğu ve kuzeyindeki 5 bölgeden tamamen kuşatıldı. Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'un geri alınması için kent, farklı silahlı g..

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti 01:50

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti A AA Musul Operasyonu’nun sürdüğü sırada DEAŞ tarafından bugün servis edilen görüntülerde Musul içinde devriye gezen DEAŞ militanları yer alıyor. DEAŞ'lı komutan ise ABD’yi..

Artık 4 Minaresinden 5 Vakit Ezan Sesi Yükseliyor 04:48

Artık 4 Minaresinden 5 Vakit Ezan Sesi Yükseliyor

Artık 4 Minaresinden 5 Vakit Ezan Sesi Yükseliyor Ayasofya Müzesi'nin ibadete açık bölümü Hünkar Kasrı'na, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından uzun yıllardan sonra ilk kez asaleten imam atandı...

Beşiktaş'a Özel Uçak 01:23

Beşiktaş'a Özel Uçak

Beşiktaş'a Özel Uçak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın İtalya'nın Napoli takımıyla karşılaşacak Beşiktaş, sponsoru Türk Hava Yolları (THY) tarafından gerçekleştirilen uğurlama töreniyle İtalya'ya gitti...

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti 01:41

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın komşusu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Minik Irmak'ın ailesi kızlarının bulunması için ..

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar 01:06

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar Tramvay Durağının karşısındaki bir restoranda meydana gelen hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi...

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı 01:04

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ'ın iki militanı, güvenlik güçleri tarafından yapılan bir basın operasyonu sonucu göz altına alındı...

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek 04:32

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te 23 mahallede doğalgaza geçişin zorunlu kılınmasının ardından kamuoyunda cevap bekleyen önemli konularda açıklamalarda ..

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi 01:57

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi 197 sanatçı ve usta tarafından farklı teknikler kullanılarak yapılan binlerce bebek ziyaretçilere açıldı...

Mursi'nin Cezası Onandı 00:39

Mursi'nin Cezası Onandı

Mursi'nin Cezası Onandı Darbeci Sisi yönetimi Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında skandal bir karar verdi. Mursi hukuksuz darbe mahkemesi tarafından 20 yıl hapse mahkum edildi..

Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Malta'dan Kalkan Uçak Düştü 01:14

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü Malta'dan Libya'ya gitmek üzere havalanan uçak düştü. Düşen uçakta AB yetkililerinin olduğu iddiası AB Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini tarafından yalanlandı...

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler 01:44

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler Bursa'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda, merkez ilçe Yıldırım Belediyesi tarafından 300 bin domino taşıyla özel olarak hazırlanan kareografiyle rekor denemesi yapılacak...

Hiperaktiviteye Astronot Yöntemiyle Çözüm 02:50

Hiperaktiviteye Astronot Yöntemiyle Çözüm

Hiperaktiviteye Astronot Yöntemiyle Çözüm Erzurum'da kurulan Dikkat Akademisi'nde, NASA tarafından geliştirilen, astronotların dikkat seviyelerini artırmak amacıyla kullanılan Play Attention yöntemiyle dikkat eksikliğ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Musul'a Hava Saldırısı 00:46

Musul'a Hava Saldırısı

Musul'a Hava Saldırısı Irak Savunma Bakanlığı, Musul çevresine yönelik hava saldırısının görüntülerini yayınladı. Irak Savunma Bakanlığı, Musul çevresinde bulunan DEAŞ noktalarına hava saldırısı düzenledi. Operasyon k..