#Pilot tarafından İçinden kontrol edilebilen drone

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

İstanbul'da Aşk İkindisi 02:02

İstanbul'da Aşk İkindisi

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya'dan hoşlanır, evlenme tekl..

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder 03:27

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder

Bizans prensesi İren, Osmanlı hükümdarı Sultan 2.Mehmet’e (Bora Ayanoğlu) aşık olmuştur. Bizans hükümdarı, Konstantinopolis’i (İstanbul) almaması koşuluyla kızını 2.Mehmet’e vermek ister. Sultan Mehmet kabul etmez. Bizan..

İstanbul Autoshow 2017 01:39

İstanbul Autoshow 2017

Peugeot, Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 17'ncisi düzenlenen fuarda, yeni modellerini ve sınıf lideri teknolojilerini otomobil severlerle buluşturdu...

Tacizcisini İplemeyen Çinli Kadın 00:49

Tacizcisini İplemeyen Çinli Kadın

Çin'de metroda bir kadını taciz eden adam başka bir yolcu tarafından kameraya alınmış. İlginç olan ise kadının bu duruma aldırış etmemesi...

İşte Benim Stilim - Merve Sevin - 125.Bölüm 05:55

İşte Benim Stilim - Merve Sevin - 125.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Merve Sevin abiye kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından cuma şıklığına uygun bulundu mu? Merve Sevin abiye kombiniyle jüriden tarz alabild..

  • ANKA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanın Tanığı 57.Bölüm 29:29

Zamanın Tanığı 57.Bölüm

Programın 57. bölümünde; Fırtına Havzası, arıcılık, boz ayılar, Zil Kalesi, Palovit Vadisi ve Pokut Yaylası yer almaktadır. Programda ayrıca Zamanın Tanığı ekibi tarafından bakılan boz ayı yavrusuna yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Aleyna Ayakta Durmakta Zorlandı Yardımına Bakın Koştu! 10:03

Aleyna Ayakta Durmakta Zorlandı Yardımına Bakın Koştu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Bahar Candan, Aleyna Eroğlu'nun elbisesini kıskandığını ve elbisenin kendisinin üstünde olması gerektiğini söyleyince Damla Gezen'de kıskandığı..

  • ANKA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Simay Tokatlı - 125.Bölüm 08:52

İşte Benim Stilim - Simay Tokatlı - 125.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Simay Tokatlı abiye kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından cuma şıklığına uygun bulundu mu? Simay Tokatlı abiye kombiniyle jüriden tarz ala..

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Damla'yı Öyle Birşeye Benzetti ki! 16:57

Deniz Damla'yı Öyle Birşeye Benzetti ki!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Deniz Serkanova abiye kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından cuma şıklığına uygun bulundu mu? Deniz Serkanova abiye kombiniyle jüriden tarz..

  • ANKA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
500 Yıllık Kaftan Ait Olduğu Yerde 01:41

500 Yıllık Kaftan Ait Olduğu Yerde

Osmanlı Devleti'nin 9. Padişahı Yavuz Sultan Selim'in, Mısır seferi sırasında giydiği 500 yıllık kaftan ait olduğu yere döndü. 12 yıldır restorasyonda olan kaftan özel bir vitrin içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı 06:18

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal..

Genç Kızın Kafasından Çıkan Şeye İnanamayacaksınız 00:28

Genç Kızın Kafasından Çıkan Şeye İnanamayacaksınız

Brezilya'da okula giderken bir anda başına gelen cisimle sersemleşen kız hemen hastaneye gitti. Hastanede doktorlar tarafından kayıt altına alınan görüntüler ölümün oldukça yakın olduğunu hatırlattı...

Hayatın Anlamını Çözmüş Bebek 00:39

Hayatın Anlamını Çözmüş Bebek

Görüntüde babası tarafından havada sallandırılılan sevimli bebek gurunun sanki hayatı çözmüş sevimli bakışını izliyoruz...

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti 02:13

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti

İlk defa bir 23 Nisan özel oturumu Genel Kurul'da tartışmalarla başladı. Cumhurbaşkanı'na vekalet etme yetkisi Kılıçdaroğlu tarafından tartışmaya açıldı. Meclis Başkanı Kahraman Kılıçdaroğlu'na Dışarıdan atanan bakanlar..

İç İşleri İzle 1:29:56

İç İşleri İzle

Polisiye drama türünde, İzlanda yapımı film, kuzey sinemasından esintiler içeriyor. Bölgesi, Sırp göçmen Sergei tarafından ele geçirilene kadar Gunnar, İzlandanın en güçlü uyuşturucu patronudur. Gunnar, Sergeiye yaptıkla..

İşte Benim Stilim - Emine Aydın - 127.Bölüm 05:04

İşte Benim Stilim - Emine Aydın - 127.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Emine Aydın kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından nasıl eleştirildi? Emine Aydın kombiniyle bugün jüriden tarz alabildi mi?..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil 03:05

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil

Avrupa Konseyi tarafından 16 Nisan referandumunu izlemek üzere seçim gözlemcisi olarak Türkiye’ye gönderilen ve PKK’nın sözde bayrakları ile kameralara takılan Andrej Hunko'nun, terör örgütü ile ilişkisinin eskiye daya..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Hababm Sinifi 1974 Film İzle 1:25:08

Hababm Sinifi 1974 Film İzle

Özet ve Detaylar Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi’nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam..

  • Film İzle tarafından
  • 7.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eve Giren Timsaha Kelepçe Takılması 04:40

Eve Giren Timsaha Kelepçe Takılması

Abd'de bir evin garajına giren 2.5 metrelik bir timsahın, Lousiana Yaban Hayatı ve Balıkçılık Departmanı görevlileri tarafından ağzı bantlanıp kelepçeleniyor..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Neslihan Doğrusöz - 128.Bölüm 06:00

İşte Benim Stilim - Neslihan Doğrusöz - 128.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Neslihan Doğrusöz kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından nasıl eleştirildi? Neslihan Doğrusöz kombiniyle jüriden ve Yıldız Tilbe'den tarz a..

  • ANKA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ermeni Diasporasına Türk Engeli 01:23

Ermeni Diasporasına Türk Engeli

Tarihi gerçekleri çarpıtıp Türklerin barış söylemlerine kin ve nefretle cevap veren Ermeni diasporası, bir kez daha Türklerle karşı karşıya geldi. 24 Nisan'da ABD'nin başkenti Washington'da Ermeni diasporasının düzenledi..

Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi 01:41

Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, terör örgütü PKK ve uzantılarına yönelik Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı bölgelerine düzenlenen hava harekatında vurulan bazı terörist hedefleri AA tarafından görüntülendi....

İşte Benim Stilim - Simay Tokatlı - 129.Bölüm 04:27

İşte Benim Stilim - Simay Tokatlı - 129.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Simay Tokatlı kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından defile konseptine uygun bulundu mu? Simay Tokatlı defile kombiniyle jüriden tarz..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazine Avcıları 2014 İzle 1:58:23

Hazine Avcıları 2014 İzle

Sinema sektöründe ismini her dalda kanıtlamış George Clooney’nin yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı dönemin de yaşanmış bir olayı kısaca anlatıyor. Bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle ..