#Pilot tarafından İçinden kontrol edilebilen drone

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Artık Masken Düştü Baba 01:26

Artık Masken Düştü Baba

Bir toplantıdan çıkan suç dünyasından bir adam (Hayati Hamzaoğlu) arabası ile durduğu benzincide, diğeri de (Kenan Pars) sauna havuzunda motosikletli bir genç, Halil (Cüneyt Arkın) tarafından öldürülür...

Dürüst Gazeteci 00:55

Dürüst Gazeteci

Kocası tarafından fuhuşa zorlanan Naciye (Gülşen Bubikoğlu), onu kaynar suyla haşlamaktan mahkum olur. Cezaevindeyken boşanan Naciye, çıkınca çocuklarıyla annesinin evine sığınır...

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim 01:14

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Sokak Dövüşçüsü Karate Hocasını Fena Dövdü 03:37

Sokak Dövüşçüsü Karate Hocasını Fena Dövdü

Siyah kuşak sahibi karate hocası sokak dövüşçüsü genç tarafından hezimete uğratıldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi 04:40

Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi

ABD vatandaşı siyahi Tracey Lynn Brown (48) isimli kadının, 2013 yılında transit yolcu olarak bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda tartışma yaşadığı polisler tarafından etkisiz hale getirilmek istenirken polislerin sırtına u..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rıdvan Dilmen'den Pankart Yorumu İzle 01:24

Rıdvan Dilmen'den Pankart Yorumu İzle

Medipol Başakşehir'in bazı futbolcuları Rizespor deplasmanından dönüşte bir basın mensubuyla kavga etmiş ve PFDK tarafından cezalandırılmıştı. Yaşanan olayları sert bir şekilde yorumlayan Rıdvan Dilmen ve Mehmet Demirkol..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Ooşşt Küpeek 00:44

Ooşşt Küpeek

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

İşte Benim Stilim - Simay Tokatlı - 134.Bölüm 13:41

İşte Benim Stilim - Simay Tokatlı - 134.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Simay Tokatlı kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından nasıl eleştirildi? Simay Tokatlı kombiniyle bugün jüriden tarz alabildi mi?..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok Olay Aleynayı 4 Kişi Tuvalette Sıkıştırdı 10:17

Şok Olay Aleynayı 4 Kişi Tuvalette Sıkıştırdı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Aleyna Eroğlu haftasonu gitti bir mekanda eski sevgilisinin sevgilisi ve arkadaşları tarafından tuvalette sıkıştırıldığını söyledi. Aleyna daha..

  • ANKA tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Bahar'dan  Baş Yarışmacıyım Açıklaması 13:28

Bahar'dan Baş Yarışmacıyım Açıklaması

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Bahar Candan konseptinde baş yarışmacı olduğunu söyleyince Öykü Serter tarafından uyarıldı. Öykü Serter bütün yarışmacıların eşit olduğunu ve B..

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Nazım Hikmet Şarkıları 1:00:53

Nazım Hikmet Şarkıları

Bu Klip; Nazım Hikmet'in şiirlerden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:07 1- Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanı 04:50 2- Onur Akın - Seviyorum Seni 08:51 3- Volkan Konak ..

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Dilara Taşkın - 134.Bölüm 06:47

İşte Benim Stilim - Dilara Taşkın - 134.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Dilara Taşkın kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından nasıl eleştirildi? Dilara Taşkın kombiniyle bugün jüriden tarz alabildi mi?..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Neslihan Doğrusöz - 134.Bölüm 05:20

İşte Benim Stilim - Neslihan Doğrusöz - 134.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Neslihan Doğrusöz kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından nasıl eleştirildi? Neslihan Doğrusöz kombiniyle bugün jüriden tarz alabildi mi?..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı 01:14

Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı

Kayseri'de 1'inci Komando Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen Erciyes-2017 tatbikatı başladı...

Evlat Kokusu 7.Bölüm - Zeyno Aslandan Hesap Soruyor! 04:49

Evlat Kokusu 7.Bölüm - Zeyno Aslandan Hesap Soruyor!

Kendisine göz dağı vermek için Özcan'ın tek geçim kaynağı olan taksisinin Hünkar tarafından yakıldığını öğrenen Zeyno deliye dönüyor. Akbaş Ailesi'nden yaptıklarının hesabını sormak isteyen Zeyno, soluğu Aslan'ın evinde ..

  • ANKA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı 01:14

Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı

Hamile bir kaplan geyik yavrusu ile karşı karşıya gelirse ne olur?Güçlü çene yapıları ile tanınan bu kaplanlar normalde avlarını asla affetmez ve gördükleri yerde saldırarak midelerine indirirler.Ama durum bu defa diğerl..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası 04:23

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız. Tufanları gösteren tarihlerin yâdıyız. Kanla irfanla kurduk biz bu cumhuriyeti... Cehennemler kudursa, ölmez* nigehbanıyız. Yaşa var ol Harbiye, yıkılmaz satvetinle. Göklerden ge..

Atilla İlhan Şarkıları 48:46

Atilla İlhan Şarkıları

Bu klip, Atilla İlhan'ın şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:10 1- Hümeyra - Ben Sana Mecburum 03:17 2- Ahmet Kaya - Mahrur 08:36 3- Vedat Salkman - Ayrılıkda..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Trump'ın Korku Dolu Anları 01:15

Trump'ın Korku Dolu Anları

Trump'ın Korku Dolu Anları ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim mitinginde gizli servis ajanları tarafından güvenlik gerekçesiyle kürsüden uzaklaştırıldı. Nevada eyaletinin ..