#Pilot tarafından İçinden kontrol edilebilen drone

Jandarma’dan ‘RAP’ Klip 01:13

Jandarma’dan ‘RAP’ Klip

Jandarma Genel Komutanlığı’nın Twıtter hesabından ‘Jandarma görevde milletin emrinde’ başlığıyla ‘RAP’ klip yayınlandı. Jandarmanın motosikletli timleri tarafından çekilen klip, sosyal medyada beğeni topluyor....

İşte Benim Stilim - Merve Sevin - 135.Bölüm 05:04

İşte Benim Stilim - Merve Sevin - 135.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Merve Sevin kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından otriş konseptine uygun bulundu mu? Merve Sevin otriş kombiniyle jüriden bugün tarz..

  • ANKA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Simay Tokatlı - 135.Bölüm 07:11

İşte Benim Stilim - Simay Tokatlı - 135.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Simay Tokatlı kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından otriş konseptine uygun bulundu mu? Simay Tokatlı otriş kombiniyle jüriden bugün ..

  • ANKA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Tuğçe Ekim - 135.Bölüm 06:10

İşte Benim Stilim - Tuğçe Ekim - 135.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Tuğçe Ekim kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından otriş konseptine uygun bulundu mu? Tuğçe Ekim otriş kombiniyle jüriden bugün tarz a..

  • ANKA tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Emine Aydın - 135.Bölüm 05:13

İşte Benim Stilim - Emine Aydın - 135.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Emine Aydın kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından otriş konseptine uygun bulundu mu? Emine Aydın otriş kombiniyle jüriden bugün tarz..

  • ANKA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Duygu Çevik - 135.Bölüm 08:30

İşte Benim Stilim - Duygu Çevik - 135.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Duygu Çevik kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından otriş konseptine uygun bulundu mu? Duygu Çevik otriş kombiniyle jüriden bugün tarz..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

İşte Benim Stilim - Dilara Taşkın - 135.Bölüm 11:47

İşte Benim Stilim - Dilara Taşkın - 135.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Dilara Taşkın kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından otriş konseptine uygun bulundu mu? Dilara Taşkın otriş kombiniyle jüriden bugün ..

  • ANKA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çantayı Alayım Derken Kamyon Altında Kalmaktan Kurtulmak 00:35

Çantayı Alayım Derken Kamyon Altında Kalmaktan Kurtulmak

Kayseri'de, yolun karşısına geçmeye çalışan genç kızın kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'lıların Teslim Olduğu An 01:40

PKK'lıların Teslim Olduğu An

Terör örgütü çözülüyor, yok oluyor. Geçen hafta Tunceli'de, dev bir operasyon vardı. Bugün o operasyon anlarına dair, yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir teröristin teslim olduğu an, ve o sırada yaşanan diyaloglar, asker k..

Porsche Cayenne, 285 Tonluk Uçağı Çekerek Guinness Rekoru Kırdı 03:56

Porsche Cayenne, 285 Tonluk Uçağı Çekerek Guinness Rekoru Kırdı

73 metrelik devasa uçak Cayenne Turbo S tarafından 42 metre çekildi. 285 ton ağırlığında olan uçağı çeken Cayenne bu başarısıyla da Guinness Rekorlar Kitabına girmeye hak kazandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında 01:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandıkları belirlenen 15 kişi, düzenlenen operasyonla gözalt..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

İşte Benim Stilim - Neslihan Doğrusöz - 136.Bölüm 08:32

İşte Benim Stilim - Neslihan Doğrusöz - 136.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Neslihan Doğrusöz abiye kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından nasıl eleştirildi? Neslihan Doğrusöz abiye kombiniyle bugün jüriden tarz..

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Emine Aydın - 136.Bölüm 07:18

İşte Benim Stilim - Emine Aydın - 136.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Emine Aydın abiye kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından nasıl eleştirildi? Emine Aydın abiye kombiniyle bugün jüriden tarz almayı başa..

  • ANKA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur? 06:42

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur?

TechRax kanalı, şimdiye kadarki en ilginç telefon testlerinden birine imza attı. Hiç kullanılmamış, yepyeni bir iPhone 7’nin manyetik sıvıya nasıl bir tepki vereceği test edildi. Manyetik sıvı, adından da anlaşılacağı üz..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

İngiliz Savaş Gemisi  Yemen Suları Açıklarında 01:09

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında İngiliz savaş gemisinin gizlice Yemen sahil şeridine konuşlandırıldığı iddia edildi. Uzmanlar geminin, Bab'ül Mendep boğazını korumak için bölgeye konuşlandırıldığını iddia..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Balkondan Düşen Bebeği Esnaf Yakaladı 04:55

Balkondan Düşen Bebeği Esnaf Yakaladı

Şanlıurfa’da bir binanın birinci katındaki balkondan düşen 2 yaşındaki çocuk, esnaf tarafından havada yakalanarak kurtarıldı...

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

Dunkirk Fragmanı 02:26

Dunkirk Fragmanı

Belçika, İngiliz İmparatorluğu, Kanada ve Fransa'dan müttefik askerler 2. Dünya Savaşı'ndaki şiddetli bir savaş sırasında Alman ordusu tarafından kuşatıldı ve tahliye edildi...