#Pinhani haftanın sonu müzik dinle

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri 01:32

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artarken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağı..

Bandeya Re | Jogiyaa Rocks | Rohit Bakshi, Kirti Kulhari & Suzzane Mukherjee | Altamash Faridi 03:31

Bandeya Re | Jogiyaa Rocks | Rohit Bakshi, Kirti Kulhari & Suzzane Muk

???????? SUBSCRIBE to Zee Music Company - https://bit.ly/2yPcBkS nnMovie - Jogiyaa RocksnSinger - Altamash Faridi nMusic - Sufi Bhatt & Vineet SharmanLyricist - Saahil Fathepuri nnCast - Rohit Bakshi, Kirti Kulhari & Suz..

Khushaamdeed (Female Version) | Jogiyaa Rocks | Rohit Bakshi, Kirti Kulhari & Suzzane M | Ishita B 03:21

Khushaamdeed (Female Version) | Jogiyaa Rocks | Rohit Bakshi, Kirti Ku

???????? SUBSCRIBE to Zee Music Company - https://bit.ly/2yPcBkS nnMovie - Jogiyaa RocksnSinger - Ishita BhatnagarnMusic - Sufi Bhatt & Vineet SharmanLyricist - Saahil Fathepuri nArrangers/Programmers - Sufi BhatnnCast ..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Yine Kural Tanımadılar 02:04

Yine Kural Tanımadılar

Hafta sonu kısıtlamasının başlamasıyla birlikte yurt genelinde ortaya yine bilindik manzaralar çıktı. Tedbirlere aldırış etmeyenler polise zorluk çıkardı...

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu 01:36

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu

Bursa'da 13 liralık suyu 2,5 liraya almak isteyenler hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi bölgeye akın etti. Kilometrelerce kuyruk oluşturan sürücüler, Uludağ'dan gelen suyu bidonlara doldurup evinin yo..

İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı 03:16

İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı

Düzce'de hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında iş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Kısıtlamada muaf işletmede çalışmadığı ve gezdikleri fark edilen şahıslara ekiplerc..

Yaşı küçük, gönlü büyük! Yüzlerce kuşu elleriyle besledi... 01:30

Yaşı küçük, gönlü büyük! Yüzlerce kuşu elleriyle besledi...

Sakarya’nın Karasu ilçesinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kuşların aç kalmasına razı olamayan küçük hayvansever, evinin karşısındaki parka giderek yüzlerce kuşu elleriyle besledi...

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği 03:50

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği

Bolu'da, sonbahar ile birlikte renk cümbüşünün yaşandığı Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'na gelenler, eşsiz göl manzarasının tadını çıkardı. İst..

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğinde görüşüyoruz 03:41

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğin

Annesi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Oya Aydoğan’ın izinden giden ve oyunculuğu seçen Gurur Aydoğan Bebek’te kameralara takıldı. Karantina konusunda artık tecrübe sahibi olduğumuzu anlatan Aydoğan “İnşallah bu son..

İnternet kafeye baskın! 02:39

İnternet kafeye baskın!

İNTERNET KAFENİN SAHİBİ SANKİ KORONA RİSKİ BİTMİŞ, KISITLAMA YOKMUŞ GİBİ İŞ YERİNİ AÇTI.. GENÇLER İÇERİ DOLUŞUP OYUNA BAŞLADILAR. POLİS BASKIN YAPINCA DA KİMİ KAÇTI KİMİ SAKLANDI. HERKES EVİNDE OTURURKEN SORUMSUZLAR BU H..

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir 02:44

Kafe ve Restoranlar Her An Açılabilir

Vaka sayısı düşen illerde kafe ve lokantaların açılması, hafta sonu yasaklarının kaldırılması planlanıyor. Kafe ve restoranların yüzde 30 kapasite ve müşterilerin en fazla 45 dakika oturması şartı ile açılması bekleniyor..

Anneye son bakış... 03:00

Anneye son bakış...

DOKTOR, ÖNCE DİYETİSYEN KARISINI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ..ANTALYA'DA KORKUNÇ BİR TRAJEDİ YAŞANDI.., ÇİFTİN ARASINDA SIK SIK KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞMA YAŞANDIĞI İDDİA EDİLİYORDU..O TARTIŞMALARIN SONUNCUSU HER İKİSİNİN D..

Anneler dikkat 01:48

Anneler dikkat

ZEKA KÜPÜ DİYE BİLİNEN MANYETİK MIKNATISLAR, AZ KALSIN 1 BUÇUK YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN SONU OLUYORDU, MİNİK BEREN O MIKNATISLARDAN TAM 12 TANE YUTTU, ÖLÜMÜN EŞİĞİNE GELDİ, NEYSE Kİ BAŞARILI BİR AMELİYATLA BEREN DE, AİLE..

Dünyanın en büyük donanması artık Çin'e ait 01:25

Dünyanın en büyük donanması artık Çin'e ait

Çin'in deniz gücünü artırmaya yönelik hamleleri ABD'yi tedirgin edecek cinsten. Çünkü ABD'de yayınlanan rapora göre, 2020 yıl sonu itibariyle Çin dünyanın en büyük donanma sahibi ülke oldu...

Ezel - Ezel 18.Bölüm | Gitmesine İzin Vermek - HD 1:45:14

Ezel - Ezel 18.Bölüm | Gitmesine İzin Vermek - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 18. Bölüm ÖzetnnOyunda yeni ittifaklar zamanı. Ezel, Eyşan ve Ali’ye Cengiz’i saf dışı bırakmayı teklif etti. Fakat geçmişi tekrar etmek, onlar için bile çok zor. Eyş..

  • Dizi TV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor 02:15

Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor

Hafta sonu kısıtlamasında polis ekiplerinin denetimleri sürüyor. Aracıyla trafiğe çıkanlar uygulama noktalarındaki ekiplerce tek tek kontrol edildi...

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Normalleşmede ikinci etap başlıyor 02:21

Normalleşmede ikinci etap başlıyor

KAFE VE RESTORANLAR AÇILACAK MI? HAFTA SONU SOKAK KISITLAMASI KALKACAK MI? İŞTE BU SORULARIN YANITLARI VE KADEMELİ NORMALLEŞMENİN İKİNCİ ETABI İÇİN GÖZLER YARINKİ KABİNE TOPLANTISINA ÇEVRİLDİ. 83 MİLYON MERAKLA CUMHURBAŞ..

Drift attı, kaza yaptı! 01:20

Drift attı, kaza yaptı!

KISITLAMAYI İHLAL ETTİ, ARKADAŞIYLA BİRLİKTE DRİFT ATTI... AMA YAPTIĞI MAGANDALIĞIN SONU KAZAYLA BİTTİ... İKİ SORUMSUZA DA CEZA KESİLDİ, ARAÇLARI DA TRAFİKTEN MEN EDİLDİ.....

İstanbul'a Kavurucu Sıcaklar Geri Geliyor Hava Sıcaklığı 40 Derece Olacak! İşte Detaylar 01:52

İstanbul'a Kavurucu Sıcaklar Geri Geliyor Hava Sıcaklığı 40 Derece Ola

YAĞMURUN SONU KAVURUCU SICAK..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne 00:30

Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne

Evin içinde takla atan ve o anları da kaydeden çocuk annesinin gazabına uğradı. Çocuğunun takla attığını gören annenin dünyanın sonu gelmişcesine bağırdığı o anlar....

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İhmal mi öldürdü? 02:48

İhmal mi öldürdü?

Yalnızca zayıflamak istemişti. Büyük umutlarla girdiği mide küçültme ameliyatı hayallerinin de hayatının da sonu oldu..

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı 06:13

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı

Türkiye'nin öncü ve inovatif yatak üreticilerinden Bambi Yatak, 600. mağazasını Modoko'da açtı. Yıl sonu mağaza hedefini 700, 2023 hedefini 800 olarak revize eden şirket, 2023 yılında yurt dışındaki mağaza sayısını da 30..

Kayanı Viran Eden Kaydırak 00:10

Kayanı Viran Eden Kaydırak

Üç kız arkadaş çocukluklarına dönüp kaydıraktan kaymak istemiş. Ancak ne hikmetse kaydıraktan kayanın sonu iyi olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kayanı Viran Eden Kaydırak 00:10

Kayanı Viran Eden Kaydırak

Üç kız arkadaş çocukluklarına dönüp kaydıraktan kaymak istemiş. Ancak ne hikmetse kaydıraktan kayanın sonu iyi olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İlk Çıktığında 500 Liraydı Şimdi Kilosu 20 İla 50 Lira Arasında Satılıyor 02:27

İlk Çıktığında 500 Liraydı Şimdi Kilosu 20 İla 50 Lira Arasında Satılı

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı mahallelerde örtü altı ürün ilk çıktığında piyasada kilosu 500 liradan satılan erik, örtü altı sezon sonu kilosu 20 ila 50 lira arasında değişen fiyatlarla tüketiciye sunulmaya başlandı...