#Pinhani ne güzel güldün müzik dinle

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse 05:13

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse

Sevgilim uzakta o güzel günler geçtiğin yollara bakıyormusun beraber yaşadık mutlu günleri maziye bakınca özlüyormusun Sevgilim dedikçe bağrım yanıyor hatırladıkça seni yaram kanıyor gülünce gözlerinin içi parlar..

Yalın - Ki Sen 04:03

Yalın - Ki Sen

Hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin... Benim heryerde elim kolum var! Bilmez misin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum, Tenhalaştı kahvaltılarımız...!! Bomboş bakıyoruz artık, Bir bildiğin var da susuyor gibisin! ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doruk - Biri Aldı 03:18

Doruk - Biri Aldı

Şarkı Sözleri Durdum yanaşmadım Sevdim savaşmadım Herkesin derdine Çare olamam ya Güldün mü yoksa ağladın mı Seçemedim Sevmedim bu işi Net ol bana güzelim Biri aldı, elimdeki sevdayı Biri aldı, kaçırıp da götürdü beni ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:32

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda Ötmek istiyorum viran bağlarda ..

Müslüm Gürses - Sadece 03:59

Müslüm Gürses - Sadece

bir kere halimi sordunmu benim kalbime habersiz girdin sadece yedi kat ellerden farkın ne senin uzaktan uzağa gördün sadece kör olsun bu aşkın gözü kör olsun bu sevda oyunu artık son bulsun hayırsız sevgili sen na..

Emre  - Dili Yok ki Gönlümün 03:00

Emre - Dili Yok ki Gönlümün

Sancak: Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de ..

Yokuz - Kime Baktın 03:15

Yokuz - Kime Baktın

Kime Baktın şarkı sözleri ile Kime baktın? Kendini hep ararsın, hep ararsın Neye şaştın? Kendini hep satarsın, hep satarsın Neye güldün? Kendini hep üzersin, hep üzersin Niye sustun? Doğruyu sen bilirsin, sen kibirsin ..

Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum 03:50

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum Bu gün aşık oldum bir hoşum bir hoşum Ona ilk bakışta ilk görüşte aşık oldum Ne güzel bir gün ne güzel bir an Aşık oldum aşık oldum aşık Seni seviyorum ah söyle söyle söyle Seni seviyor..

  • Candy tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pınar İkidişli - Gözler Anlatır 03:17

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır Dinle Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bi çocuk gibi Sen güzel kadın, hiç mi mutlu olmadın Hiç mi sevmedin, hep m..

TNK - Söyle Ruhum 04:15

TNK - Söyle Ruhum

Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış) 04:20

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış)

Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de sensiz. Dili ..

Cem Belevi  Aç Kollarını 03:25

Cem Belevi Aç Kollarını

Gelsen Ne Güzel Görsen Ne Güzel Bak Yollarına Gül Serdim Güz Bitti Bize Yaz Geldi Desen Aç Kollarını Ben Geldim Yüzüne Gözüne Kaşına Sözüne Kandım Off Sağımı Solumu Evimi Yolumu Şaştım Off Yanına Yaklaşınca Ateşe Yandım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin) 04:31

ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin)

Vurdum sazın teline kına yaktım elime, (x2) Kurban olsun güzelim beni sana verene, (x2) -->(x2) Benim güzel anam güzel babam, (x2) Düğünleri yapar paraları atar anaaam! (x2) Herkes bize bakar yürekleri yanar, Kristal..

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür 04:15

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür

Yarım kalır tebessüm sevinsem biraz Hüzünlerim tokat gibi yüzümde patlar Kar yerine kan yağarken güzel yurduma Dilim susar sazım susar yüreğim ağlar Bir çocuk ölür bir çocuk ölür sessizce sessizce sahile vurur Bir fidan..

Gördügünüz Her Şeye İnanmayın 00:33

Gördügünüz Her Şeye İnanmayın

herşey göründügü gibi degildir.sanat adına yapılanlar,çok güzel ama güzel video sanat, adına, yapılanlar,çok güzel, ama güzel video,..

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları  Edis ile Feris 02:24

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Edis ile Feris

Canım Arkadaşım çocuk şarkısı sözleri: Canım arkadaşımcanım arkadaşım nasılsın Haydi oynayalım herşeyi paylaşalım arkadaşım Ver elini al sevgimi herşey paylaştıkça güzel Haydi koşalım el ele arkadaşlık çok güzel Arkadaş..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Zirvedekiler 145.Bölüm 30:12

Zirvedekiler 145.Bölüm

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme 03:22

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme

Gel gönlümü yerden yere Vurma güzel ne olursun Gül dururken dikenleri Derme güzel ne olursun Git diyemem, kal diyemem Sen goncasın, gül diyemem Çok severim, söyleyemem Sorma güzel ne olursun Sevgin nefes, sevgin candır..

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972 03:23

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972

ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam bin y..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan 03:01

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, güzel ezan okuma uzmanı olduğu da öğrenildi. Erbaş, 1987 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 3 aylık Ezanı ve Kur'an'ı Güzel..

Canım Annem | Sevimli Dostlar ile Anneler Günü Şarkısı | TV Bebek Şarkıları 02:34

Canım Annem | Sevimli Dostlar ile Anneler Günü Şarkısı | TV Bebek Şark

Sevimli Dostlar ailesi olarak bütün annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. İyi ki varsınız :) Çocuk TV Sevimli Dostlar Bebek Şarkıları 2016 Canım Annem Anneler Günü şarkısı şarkı sözleri : Annem annem canım annem, ann..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce