#Pinhani ne güzel güldün müzik dinle

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Enbe Orkestrası - Hikaye 03:24

Enbe Orkestrası - Hikaye

Ben bir yarayım, öp ve geçeyim Tanıştığımız an mecnun oldum diyeyim Günlerden bir gün bir dudak okudum Bütün hayatım değişti diyeyim Hiç durmadan Hikayeler anlat bana Uydur uydur güzel hayaller kur Dünya dönsün he..

Cenk Eren - Kasetimi Al 03:20

Cenk Eren - Kasetimi Al

Küçük bir dünyam vardı beni buldun orda İkimizi de alamazsın artık Güzel varlığının teklifi karşısında Ruhumu teslim ettim oracıkta Bundan sonra Kafese kapandım anahtarı al Bülbülün olurum gülüm kasetimi al Sana ..

Sıla - Anahtarlar 02:36

Sıla - Anahtarlar

Anahtarlar açmadı geçmişi, Anlattım ya sen iyileştirdin beni, Başım beladaydı sendelemekten, Gözüm açıkken görmemekten Caymadım mı bakmadım mı? Gülmedin hayat senin güzel hatrına Ben sana bi kez daha anlatmam mı? Yetti..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.452 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim 03:40

Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim

Sensin benim kaderim, sensin benim çiçeğim. Senin için ölürüm ben, sensiz bir deliyim Hoş geldin yeşil gözlüm benim hayatıma, Senden daha güzel görmedim ben hayatımda. Seni sevdim seveni sevdam belam başında, Vermem..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Kalben - Taşikardi 03:45

Kalben - Taşikardi

Yaşamak güzel Bildiğin gibi Hiçbir şey değişmedi Gittiğinden beri Halılar yerde Lambalar eski Aynalar bomboş Ayaklar yalnız Bağır çağır ağlıyor üst komşunun kızı Altında çırılçıplak gülen Biz değil miyiz artık? Ayrılı..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Kalben - Kalp Hanım 03:36

Kalben - Kalp Hanım

Kalp Hanım Şarkı Sözleri İle Ayıp etmişim, Kayıp etmişim, Her güzel şeyi kırıp dökmüşüm Ben çöpmüşüm, Ben çökmüşüm. Denizin bittiği yerde sahil evleri. Ben biterim sen başla ey sevgili, Ey sevgili. Gittiğimde eşyalar ..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) 05:09

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix)

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) Dinle serserinin fikri belli hepsi koşar vurmak için çakar bam güm oğlanlar korkar karışan ortamlar aslanlar ağır yürür sırtı ceket takım jilet çorap beyaz bıyıklı tarz çok demez ..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..

Samida - Adjaruli 01:42

Samida - Adjaruli

Samida - Adjaruli Dinle “Gandagana Potpuri” Patsiav medat lamazikhar Mgoni gulshi chimivardi Khatskhan tcevel shenzevpikrob Nenev raprat shimiyvardi Hidai nanida hidai nano Hidai nanida hidai no Hidai nanida hidai nan..

Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video) 04:37

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video)

Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Yönetmen: Onur Oğuz Yapım: Pdnd Müzik Stüdyo: Pdnd Video ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Bakıyorum uzaklara gözler var İrili, ufaklı, ışıklı... Net hatırla..

Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün 04:46

Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün

Saçlarını dağıtırsın Rüzgarlara bırakırsın Sen sevmeye yakışırsın seni sevmeyen ölsün Her şey yalan gerçek sensin Gelirse dert senden gelsin Bence aşkın kendisisin Seni sevmeyen ölsün Güzel diye sana denir Sen..

Zara Hasret Rüzgarları 04:41

Zara Hasret Rüzgarları

ŞARKI SÖZLERİ: HASRET RÜZGARLARI ÇOK ERKEN ESTİ SAVRULDUK SEVGİLİM DERTLERDEN YANA ZAMANSIZ DÖKÜLEN YAPRAKLAR GİBİ AYRILDIK SEVGİLİM DOYMADIM SANA NASIL BAŞLAMIŞTI BAK NASIL BİTTİ EN GÜZEL DUYGULAR SİLİNDİ GİTTİ N..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Muhabbet - Dünyayı 03:31

Muhabbet - Dünyayı

Uykudan uyanmadan rüyalarımda herşey Huzur, güzel ve tertemiz Ama gözlerim açık gördüklerim Hiç umdugum gibi değil Kararım kesin bu yolda anladım Sende yoksun 2x Dünyayı ayaklarıma serseler , Gelmem dönmem bir d..