#Pinhani ne güzel güldün müzik dinle

Ed Sheeran ''Shape of You'' Parodi 03:41

Ed Sheeran ''Shape of You'' Parodi

Ben Enes Batur , Ed sheeran dan shape of you parody yaptık , Kaya Giray , Baturay , Mervan , Oğuz 'la parodi şarkı yaptık , güzel ve eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler...

  • MÜZİKLER tarafından
  • 4.474 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivaslı Nazo - Yara Gibisin 04:30

Sivaslı Nazo - Yara Gibisin

Şarkı Sözleri Çatardın Kaşını Şimşek Çakardı Topragını Sokup Dalın Kırardın Bu Dünyada Mutlu olsam Ne Vardı Kederin Benimle Namın Benimle Sen Nasıl Bir Yarsın Yara Gibisin Hançerin Sinemde Çare Gibisin Bana Gurbet Elde..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 11.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp 03:47

Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp

Yine kalıyor aynı noktada Suratın da asılıyor Bir derdin bitmeden Sende valla diğeri başlıyor Hiç durulmuyor Orada bir dur Geride dur Vermiyorsun ki sen bana huzur Konuşmadan bir dinlesen Biraz sussan çok güzel olur E..

  • Ömer tarafından
  • 2.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Ya da Boşver 02:53

İdo Tatlıses - Ya da Boşver

Yarınlar çok güzel olacak Diye kandırdın beni Bugünde dünün Yarını değil mi Oyun gibi birşeydi sanki Ama hiç eğlendirmedi Şimdi sonumuz ayaklar altında Hepsi birlikte tükendi gitti Acımı da gömdüm içime Yine seni ektim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - De Get Yalan Dünya 06:03

İbrahim Erkal - De Get Yalan Dünya

Salkım salkım üzümdür Dostum iki gözümdür Geçmem geçmem vaz geçmem Sevilecek neyin kaldı Sanki aşklar hep yalandı Neyine güveneyim De get yalan dünya Seni nasıl seveyim Ömrümü çalan dünya Aşk zehirli yılan im..

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana 06:12

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana

o güzel gözlerini unuttum sanma yüreğimde goncasın kuruttum sanma çaresiz gönlümü avuttum sanma e olur sevgilim dön artık bana hasreti bana sor sensizlik yakan kor yokluğun öyle zor zor dön artık bana özleminle y..

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana 06:12

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana

o güzel gözlerini unuttum sanma yüreğimde goncasın kuruttum sanma çaresiz gönlümü avuttum sanma e olur sevgilim dön artık bana hasreti bana sor sensizlik yakan kor yokluğun öyle zor zor dön artık bana özleminle y..

Gülden Karaböcek - Anadan Ayrı 03:54

Gülden Karaböcek - Anadan Ayrı

Geldi geçti en güzel yıllarım Sararken kırıldı aşka doymayan kollarım Benim gibi sevdiğine hasret kalanlar Garip gibi köşelerde hep ayrı ayrı Anadan ayrı babadan ayrı Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı Çeken..

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri 04:44

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri

Bir güzel sevmiştim yanağı gamze Benziyordu gülüşü saz ile söze Aldılar elimden kaderle felek Ayırdılar sevenleri kıydılar bize Önce kerem oldum aslıyı seven Sonra ferhat oldum dağları delen Şimdi mecnun oldum çöllerde g..

Ferdi Tayfur - Sanma Sana Dönerim (Ney Versiyonu) 01:27

Ferdi Tayfur - Sanma Sana Dönerim (Ney Versiyonu)

Videodaki kız bilinmiyor ama Ferdi Tayfur'un şarkısını neyle güzel çalıyor buyrun dinleyelim efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum 03:40

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum

Ne olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldürecek sin aman aman En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum ardından yoruldum Binlerce güzel gördüm En son sana vuruldum Yaktı yaktı kü..

Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın 04:38

Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın

Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın Dinle..

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden 03:03

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden

Şarkı Sözleri: Bir hayalim vardı aşka dair sana dair Belki güzel anlatamam değilim ki şair Bi' gittin dönmedin geri yenemedim gamı kederi O gün bugündür yüreğim yangın yeri Senin yüzünden senin yüzünden İki kelimeye muh..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Okan Kovancı - Dibine Kadar 04:00

Okan Kovancı - Dibine Kadar

Dibine Kadar şarkı sözleri ile Sus konuşma, koy ver de gitsin. Sakın yorulma boş ver de gitsin. Sal dertleri kalmasın içinde. O güzel gönlümüz dolmasın hüzünle. Haydi gel otur yani başıma. Unutup her şeyi içelim. Ç..

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk 03:48

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk

Ayazda Kalmış Aşk Şarkı Sözleri İle Hep tırmandım Çok yoruldum Son bahar gelince ben de soldum En sona gittim, kendimi buldum Yaşım gereği bin dert buldum Elveda de tüm güzel anlara Uyurken kaybettiğin zamanlara Ayazda ..

Nil Anka - Hikaye 03:18

Nil Anka - Hikaye

Hikaye şarkı sözleri ile Ben öyle bir a ah aşk isterim ki Ateşler içinde yanıp tutuşalım Korkuyorsan ateşten uzak durmalısın benden Yaklaştıkça hiç farkı yok inan cehennemden Gel şeytana uyalım bu gece Karışsın bedenl..

Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm 03:50

Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm

Yoluna Düştüm şarkı sözleri ile Yağmurum olsan da yağsan dudaklarıma Güneşim olsan da vursan tenime Denize çalan o güzel gözlerine Feda ettim kendimi bir tek sözüne Yoluna Düştüm Acıma bana ölmüşüm Sebebi gülüşün, öpüş..

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 04:26

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

sözler Bekle beni dedin bekledim durdum Bekleme beni dedin hala bekliyorum Daha mavi gökyüzü dedin seviyorsun sandım Bir baktım etrafıma kimse yok yalnızım Gidişi bile güzel bir kadın sevdim Gülüşü ömre bedel sakladım su..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji) 04:13

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji)

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider Trt1 1983 Nostalji Şarkı Sözleri Karanfil deste gider Kokusu dosta gider Üç deste gül kokladım Kendi gülünden güzel Nanay ellerin malı Çürük beylerin malı Gün olur devran döner El..

İbrahim Tatlıses - Bu Gece 03:50

İbrahim Tatlıses - Bu Gece

İbrahim Tatlıses - Bu Gece Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.411 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy - Yemin 05:55

Bülent Ersoy - Yemin

Geçmeden ömrümün en güzel çağı Seninle beraber olmak isterim Sensizlik gönlümün en zalim anı Ben seni yanımda bulmak isterim Yıllar var düşmüşüm ben bu yolları Hayatım benziyor kırık dallara Sitemler yetmiyor geçe..

Cengiz Kurtoğlu - Liselim 01:44

Cengiz Kurtoğlu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap gibi|*2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu 04:09

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu

Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldı sevdiğimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gideceğim Yoksa yaşamanın kanunumu bu ..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim 04:16

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim

Orhan Gencebay – Sensin Benim Çilegahım Şarkı Sözü Başka gül koklamam senin üstüne Başka göz değdirtmem güzel gözüne Allah şahidimdir kullar şahidimdir Seni kıble yaptım kalan ömrüme Kalan ömrümü İzin sende sabır bende..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları 04:51

Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları

Hasret rüzgarları çok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansız dökülen yapraklar gibi Ayrıldık sevgilim doymadım sana Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bili..