#Pinhani seni bana anlatırlar müzik dinle

Gönül Yazar  Dertlerimi Zincir Yaptım 03:50

Gönül Yazar Dertlerimi Zincir Yaptım

Saçlarıma düşen aklar geçmişimi anlatırlar Her telinde yaşadığım acıların izleri var Söyleyemem mazideki sevgilimi gizlidir Alev alev çıra gibi yakan sevgisidir Dertlerimi zincir yaptım Birbirine ekliyorum Gelecek..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen 03:16

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen Dinle İçime Ne Ektiysen şarkı sözleri ile İçime ne ektiysen, durmadan patlıyor Beni yukarıya bulutlara sana çıkartıyor Sözünü tutuyorum durmuyorum Daha çok çalışıp umudumu yitirmiyor..

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım 04:19

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım dinle Söz: Hakan Verbiç Müzik: Hakan Verbiç Aranjör: Nurettin Çolak Mix Master : Utku Ünsal Vokal Koçu : Fatih Ertur Klip Yönetmeni : Yusuf Süme Fotoğrafçı : Halil Güzel Boşa sevmişi..

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet 03:33

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Denize ay vurmuş bana ne Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yaban..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Gökçe - Sen 03:47

Gökçe - Sen

Gökçe - Sen Şarkı Sözleri Aşığım ben sana Herşeye varım n'olur anla Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum Kafaya taktım seni ben Ya benim olcaksın ya benim Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum A..

  • PengoTV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyi..

  • Candy tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

Yalın - Ama Olsun 04:11

Yalın - Ama Olsun

Canın sağ olsun Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime kalbime eklemişler..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem 05:44

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem

Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun..

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video) 02:33

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video)

Kahuna Music Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda. Kusura Bakma Birden Geldin aklımdan içimden Kalbimde bitmeyen bir parça en temiz yerinden Sahiden Bekleyen en aptal halime gülen Sana kızgın sana hasret yine ben..

Çaba - Baba 04:23

Çaba - Baba

Söz & Müzik: Çaba Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Metin Boyraz Baba şarkı sözleri ile Hayat öyle zor ki baba Düşmeye gör dara Hayat çok zor be baba Düşme de gör dara Gül yeter bana Olmalısın yanımda Her an muht..

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Murat Gülcan - Ayrılık 04:29

Murat Gülcan - Ayrılık

Söz & Müzik: Murat Gülcan Düzenleme: Murat Gülcan Yönetmen: Murat Gülcan Ayrılık şarkı sözleri ile Ayrılık günü gelmiş oysa farkında degilim Kirmis kalemimi yarim yargilamis beni Ben türlü hayaller kurarken karartmis..

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun 04:34

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun Dinle Bir yar sevdim kaşı kara Saramadım doya doya Alıp gitti seni benden Helal olsun Ankara'ya Hadi aşkın öyle olsun Gene de canın sağolsun Yar etmedi seni bana Ankara'ya helal olsun S..

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..