#Pinhani sevduğum yanımda uyusun müzik dinle

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Zeki Müren  Annem 1964 04:08

Zeki Müren Annem 1964

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde..

Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah 04:28

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah

Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok. Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağı..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pınar Aylinin Muhteşem Evi 00:53

Pınar Aylinin Muhteşem Evi

Pınar Aylin, şu sıralar sekizinci albümü Hit 70’ler ile gündemde. 17 yıldır müzik sektörünün içinde olan sanatçı ilk defa konsept bir albüm yaptığını anlatıyor. Albümde 1970’lere damgasını vurmuş 12 hit parça yer alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm 02:36

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm

▶️Söz & Müzik : Tuğçe Kandemir ▶️Altyapı : DJ Sözer Sepetçi ▶️ https://goo.gl/onvV9t ▶️Düzenleme Editör : Yusuf Ekşioğlu ▶️ https://goo.gl/oPdDAH _ ???? SOSYAL MEDYA HESAPLARIM ???? ►Instagram : https://goo.gl/Djkeu5 ►..

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik) 02:19

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik)

Bitmedi Elem; Bitmedi elem, hep aklımda sabah akşam Yakındayken hep uzaklaşan Bu mu hikayem, sen yanımda olmayınca Tadım mıydı sadece kaçan İnanmam, bir sağa döndüm, solu unuttum Görmeyince gül yüzünü o yanda Sorarsan ..

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk 04:12

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk

Soluk şarkı sözleri ile Penceresi aralandı, Kim o dedi bir yabancı Aldı beni içeriye Kapı şimdiye kapandı İki adım bir oldu Boşlukları zihnim doldurdu Bir göçmen bir kız yanımda Duvarlar konuştu Su akar, akar Tutu..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer 03:33

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer

Şarkı Sözleri: Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse de sürer İçimd..

  • Candy tarafından
  • 2.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Ozan Pehlivan - İtiraf Et 03:19

Ozan Pehlivan - İtiraf Et

Kalbine itiraf et bizi artık Aklındayım biliyorum ne zamandır Tam ikilime avuçların terleyince Baş dönmelerin hep aşktandır Yanımda canımda her filmin soununda Aklımın ucunda her gece baş ucumda Sen çok istedin bunları ..

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil 04:50

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil

Kolay değil, sevgin varsa zor değil aslında.. Yaşamak aşkı seninle bir daha. Kolay değil, yeniden dokunmak sahip olmak, Zor gelir sensiz geçen hayat sesleri, En zor karar bu hayatta.. Korkuyla aşkın arasında.. Seçim yapm..

Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Bahar Candan Evime Servisle Gidiyorum Dedi ve Ağladı! 11:12

Bahar Candan Evime Servisle Gidiyorum Dedi ve Ağladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Bahar Candan, Aleyna Eroğlu'na bugün servise bineceğim yanımda sessizce oturup telefon konuşmalarımı dinleyebilirsin deyince Aleyna'dan ald..

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Gerçek Aşk 00:19

İşte Gerçek Aşk

Mutlaka izleyin Gerçek aşk bu olsa gerek. -Uyuyorum diyorum ki o da orada uyuyor -Sabah uyanıyorum bakıyorum yanımda yok......

Deli Gönül -Seni Ömrümün Sonuna Kadar Beklerim  04:05

Deli Gönül -Seni Ömrümün Sonuna Kadar Beklerim

Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi Deli Gönül 4.Bölüm-Sen yanımda olduğun sürece ömrümün sonuna kadar seni beklerim..

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CounterCraft Adam Bizi Hack Sandı 09:21

CounterCraft Adam Bizi Hack Sandı

Hepinize Merhaba Dostlarım Bugün CounterCraft oynuyoruz ve yanımda fatih var..

  • The Game tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Arduç Ve Elçin Yeni Filmlerinin Çekimlerine Başladılar 00:58

Barış Arduç Ve Elçin Yeni Filmlerinin Çekimlerine Başladılar

Barış Arduç Ve Elçin Sangu Yanımda Kal İsimli Romantik Komedi Filminin Çekimlerine Başladılar..

  • ANKA tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elçin Sangu  -Özel Röportaj 05:58

Elçin Sangu -Özel Röportaj

Ünlü oyuncu kızıl saçlı güzel Elçin Sangu şu sıralar Yanımda Kal sinema filmi için setlerde geçen zamanlarını ve özel yaşantsıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yazar  Şikayetim Var Kaderden Yana 04:00

Gönül Yazar Şikayetim Var Kaderden Yana

Şikayetim var kaderden yana Bir avuç kül oldum ben yana yana Allahım ya onu kavuştur bana Yada bir an önce al kollarına Tanrım gönlümdeki muradı versin Sen yanımda olda dert üst üste gelsin Yemin etme boşyere vefa..

Murat Dalkılıç, Hande Erçel Sorularından Kaçtı 01:02

Murat Dalkılıç, Hande Erçel Sorularından Kaçtı

Merve Boluğur’dan eylülde boşandıktan sonra oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç “Bir kadında aradığım en önemli özellik, pozitif olmasıdır.” diye konuştu. AİLEM YANIMDA Dalkılıç daha sonra açık..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2021 Heycan Filmleri 720P HD İZLE_2 1:43:18

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2021

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM...