#Pinhani yıldızlar müzik dinle

Dünyaca Ünlü Yıldızların Bilinmeyen Hallerine Şaşıracaksınız 04:17

Dünyaca Ünlü Yıldızların Bilinmeyen Hallerine Şaşıracaksınız

Eminem2den Kim Kardashiana kadar hiç görmediğiniz hallerine şaşıracaksınız...

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima Yürekleri Hoplattı 01:15

Adriana Lima Yürekleri Hoplattı

New York Metropolitan Müzesi'nde dün gece düzenlenen Met Gala 2017'nin kırmızı halı etkisi hala sürüyor. Gecede tam anlamıyla bir yıldızlar geçidi yaşandı. En dikkat çeken isim, ise Adriana Lima oldu....

  • ANKA tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cem Yılmazın Yeni Filmi 04:31

Cem Yılmazın Yeni Filmi

Cem Yılmaz'ın yeni filminin okuma provası yıldızlar geçidine sahne oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Ligleri Nedir 02:58

Avrupa Ligleri Nedir

Futbol... Heyecan... Kalite... Tutku... Yıldızlar geçidi... UEFA Champions League & UEFA Europa League Resmi Bankası Yapı Kredi ile Avrupa Liglerini bilmeyen kalmasın!..

Hande Yener Yeni İmajıyla Dikkat Çekti Hande Yener'den Bomba Açıklamalar 07:26

Hande Yener Yeni İmajıyla Dikkat Çekti Hande Yener'den Bomba Açıklamal

Kıbrıs'ta yıldızlar geçidi; Yavru vatan Kıbrıs'ta Niran Ünsal, Aşkın Nur Yengi ve İzzet Yıldızhan sahne aldı ve sahne performanslarıyla beğeni topladı. Kıbrıs'ta sahbe alan bir başkan isim olan Hande Yener yeni imajıyla ..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çobanlık ve Garsonluk Yapan Dünya Üçüncüsü Milli Atlet 01:23

Çobanlık ve Garsonluk Yapan Dünya Üçüncüsü Milli Atlet

2015 yılında Yıldızlar Kategorisinde dünya üçüncüsü olan Gülcan Palavan, Dağ Cross dalında gelecek vaat eden bir sporcu. Her gün sporunu aksatmayan Gülcan, aynı zamanda da ailesinin geçimine destek olmak zorunda. Zaman..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti 01:11

Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda yıldız kadınlar kılıç kategorisinde altın madalya kazanan Deniz Selin Ünlüdağ, Avrupa şampiyonluğunu Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e armağan etti...

Avrupa Eskrim Şampiyonluğunu Mehmetçik'e Armağan Etti 01:11

Avrupa Eskrim Şampiyonluğunu Mehmetçik'e Armağan Etti

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda yıldız kadınlar kılıç kategorisinde altın madalya kazanan Deniz Selin Ünlüdağ, Avrupa şampiyonluğunu Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e armağan etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konserlerde Yaşanan 5 Şok Edici Olay 04:47

Konserlerde Yaşanan 5 Şok Edici Olay

Yıldızlar hep göz önündeler. Hayranlarının onları canlı canlı izlemek için gittiği konserlerinde ise zaman zaman inanılmaz olaylar yaşanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla  Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum  Kendin Yap 08:00

Çağla Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

En sevdiğim o güzel gri süet ceket uzun zamandır benimle ve artık bir Çağla dokunuşunu hak etti. Çağla dokunuşundan kastımı kanalıma abone olan herkes biliyor artık :) Süslüyoruz efendim, durduramıyoruz, süslüyoruz. Emi..

Feridun Duzagac - Beni Birakma 04:16

Feridun Duzagac - Beni Birakma

Belki güneş bir gün bizim için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar; susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten öz..

Deniz Toprak - Hazan Nedir 03:32

Deniz Toprak - Hazan Nedir

Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanımeli Yere düşen kar çatlasın Söyler misin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın Söyler misin hazan n..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Agit - Firardayım Anne 03:38

Agit - Firardayım Anne

Yağmurlu bir günde Dersim gibiyim Dostum dediklerimi sallı vermişim Sazım sırtımda, Yar uykuda Akan göz yaşımı silemiyorum Firardayım Anne aranıyorum gündüz gece soruluyorum şiir: Sürgünde geçen günlerim, mapus ..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Halil Sezai & Tuğçe Soysop - Dolunay 04:09

Halil Sezai & Tuğçe Soysop - Dolunay

Şehrin ısıkları azalmış Yıldızlar daha belirgın bu gece Ve ayı gördüm dolunaydı Sırrımı söyledim Belki sende bakarsın diye hımm Bir haber bıraktım dolunaya dolunaya Penceremi actım buraya Esiyor sana dogru Bir haber bıra..

Hakan Peker  Efsane 04:40

Hakan Peker Efsane

Odam şimdi sensiz soğuk ve karanlık Yıldızlar sanki sönmüş,ay bize küsmüş Aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin Bir görmek için seni neler vermezdim Bir efsaneydi,efsaneydi senle beraber olmak Gözlerinde buluşup elle..

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı 03:13

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Bazı çocuk yıldızlar, özellikle sevdiğimiz dizilerin sevimli karakterleri kolay kolay unutulmazlar. Unutulmayan çocuk yıldızlardan biri de 'Üvey Baba' dizisinin Lamia'sı Burçin Abdullah... 2000 yılının fenomen dizilerind..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..