#Piranaların arasında kalan yılan balığı

Ronaldinho'dan İnanılmaz Asist 00:36

Ronaldinho'dan İnanılmaz Asist

Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan efsaneler karması maçında yıldız Futbolcu Ronaldinho, bakmadan yaptığı asistle herkesi büyüledi.....

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Kirpiye Saldırdığına Pişman Olan Leopar 01:15

Kirpiye Saldırdığına Pişman Olan Leopar

Vahşi doğa her gün bir mücadeleye sahne oluyor. Bunlardan biri ise leopar ile kirpi arasında yaşandı.Oklu kirpi kendisine saldıran leoparı geri püskürttü. Kirpi ile baş edemeyeceğini anlayan leopar fazla üstelemeden geri..

  • JET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkutan Kanser Senaryosu 01:48

Korkutan Kanser Senaryosu

Kanser, Türkiye'de ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserle mücadele için yeni bir kampanya başlattı. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, 2030'lu yıllarda kanserden günde bin kişinin ..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Emel Sayın Doğuyor 00:39

Emel Sayın Doğuyor

Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) de vardır...

Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası) 04:37

Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası)

Erzurum'da birbirleriyle akraba olan aynı aşiret mensupları arasında ev yüzünden çıkan ve yaklaşık 300 kişinin karıştığı kavga adeta meydan muharebesine döndü, mahalle savaş alanını andırdı. 3'ü polis çok sayıda yaralını..

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simay Tokatlının Yorumları Emineyi Çıldırttı! 05:59

Simay Tokatlının Yorumları Emineyi Çıldırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'a takım giymeyi ne zaman bırakacaksın diye sorunca Emine üstündekilerin takım olmadığını söyledi. Simay daha sonra E..

  • ANKA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yine Bir Uçak Yine Yumruk Yumruğa Kavga! 01:18

Yine Bir Uçak Yine Yumruk Yumruğa Kavga!

Tokyo-Los Angeles arasında sefer yapan yolcu uçağında yolcular yumruk yumruğa kavga ettiler! Nedenini bilmediğimiz kavga başka bir yolcunun kamerasına böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Araba? Arabamız Var Bizim 00:26

Araba? Arabamız Var Bizim

'Artiz ne arar la bazarda'' sözüyle kısa zaman içinde gönüllerde taht kuran Ordu'lu Katip amcamızdan sonra benzer bir diyalogla karşılaştık. Bu şeker amcamız 'argo' sözcüğüyle 'araba' sözcüğü arasında bir karışıklık yaşa..

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Çantasını Fırlattı Herkes Şaştı Kaldı! 23:44

Bahar Candan Çantasını Fırlattı Herkes Şaştı Kaldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Tuğçe Ekim önce Bahar Candan'ın sosyal medyada çakma çanta reklamı yaptığını sonrada Emine Aydın'ın şarkısının diline dolandığını söyleyinc..

  • ANKA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı 01:18

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı farklı renklerin ortak tepkisine neden oldu. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası düzenlenen bombalı s..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler 03:14

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler

Business Planet’e hoşgeldiniz. KOBİ Toplantıları 2016’dayız ve konumuz Avrupa’nın sürdürülebilir rekabet edebilirliğini ve yenilikçi ürünler yaratmasını sağlayacak “Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler”. Bunlar arasında n..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle 01:04

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Dick Advocaat, bir yandan sakat oyuncular Hasan Ali Kaldırım, Jeremain Lens ve Simon Kjaer'den iyi haber beklerken, bir yandan da ..

Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisini Fırat Aydınus Yönetecek 02:25

Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisini Fırat Aydınus Yönetecek

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında pazar günü oynanacak derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek...

Opel Astra Modifiye 00:38

Opel Astra Modifiye

Opel Astra 1.3 Edition Full Modifiyeli 55.000 Km Opel Astra model versiyonları ve donanım seviyeleri hakkında daha fazla bilgi. ... Edition modelinin sunduğu standart özellikler arasında şunlar bulunuyor:..

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle 00:36

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle

İsmini ilk kez Galatasaray'da duyduğumuz Okan Derici bir türlü istenilen performansı sergileyemeyince 2. Lig'e kadar düşmüştü. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu devre arasında kiralık gittiği Altınordu'da fırtınalar estiri..

'Gayri Safi Yurtiçi Hasılayı 2 Trilyona Ulaştırmayı Hedefliyoruz 01:26

'Gayri Safi Yurtiçi Hasılayı 2 Trilyona Ulaştırmayı Hedefliyoruz

Başbakan Yıldırım, 2023'te gayri safi yurtiçi hasılamızı 2 trilyon dolara ulaştırmak ve kişi başı milli geliri de 25 bin doların üzerine çıkarak, dünyanın sayılı ülkeleri arasında yerimizi almayı hedefliyoruz. dedi...

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..