#Piranaların arasında kalan yılan balığı

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi 09:54

Çikolatalı Tart Kek Tarifi

Malzemeler 2 tane yumurta Yarim su bardagi süt Yarim su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un 2 yemek kasigi kakao(eger sade yaparsaniz kakao yerine un ilave ..

Çikolatalı Kirazlı Güllaç 08:46

Çikolatalı Kirazlı Güllaç

3 litre süt 650 gr toz şeker- 3 bardak 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi 160 gram sütlü çikolata-2 paket kare çikolata 4 tepeleme çorba kaşığı kakao 200 gr boziç 500 gr kiraz 12 yaprak güllaç 3 litre süte, 650 gr toz şe..

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Kokostar Kek Tarifi 04:26

Kokostar Kek Tarifi

Kokostar kek tarifinin malzemeleri; 3 adet oda ısısında yumurta 1, 5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı demli çay 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı silme kakao 3 su bardağı un İç malzemesi: 2 ade..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle 1:22:40

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babasının yarım kalan bestesini tamamlamak isteyen Kenan'ın öyküsünü anlatır. Kenan, besteci bir babanın oğludur. Çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra babası Kenan'ı yatılı bir okula yerleştirir. Babas..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi 02:08

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet orta boy enginar 250gr iç bakla 250gr bezelye 15-20 adet arpacık soğanı 1 adet küp doğranmış havuç 3-4 sap dereotu 1 adet küp doğranmış patates Yarım limon Yarım su bardağı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1 y..

Tiramisu Tarifi 07:42

Tiramisu Tarifi

MALZEMELER 1 Paket kedi dili MUHALLEBİ İÇİN 3 su bardağı süt 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 200 gr labne peyniri KEDİ DİLİNİ ISLATMAK İÇİN Yarım bardak süt Yarım bardak su 1 yemek kaşığı şeker 1 y..

Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

İşte Tayland'lı Çocukların Kurtarılma Anı 01:28

İşte Tayland'lı Çocukların Kurtarılma Anı

Tayland donanması, günlerdir mağarada mahsur kalan 12 futbolcu çocuk ve antrenörlerinin kurtarılma anının görüntülerini paylaştı. Tayland'da 23 Haziran'dan bu yana mağaranın 4 kilometre içerisinde mahsur kalan 12 çocuk ..

  • BETA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Facia Üçlü Fragman #2 03:13

Facia Üçlü Fragman #2

Facia Üçlü, birbirinden bitirim olan üç arkadaşın yaşadığı maceraları konu ediyor. Genç bir adam olan Emre, dedesinden kalan mirası bir an önce ele geçirmenin hayalini kurar. Emre, talihsiz tesadüfler sonucu tanıştığı ve..

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam 04:17

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Usta Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Rengimizi sıyırmışta gitmiş gidenimiz, Nur cemalimizin astarı kalmış bi tek; O da kaşık kadar... Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Re..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla 03:21

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla

Şarkı Sözü Geçiyor yaralar Damlalardan sonra Kalmıyor kabuğu Düşüyor zamanla Sonra bir gün gerçekten Atlattığını sanarken Yaradan kalan izler seni soruyor İşte öyle bir anda Tam da böyle zamanda Rakı içmek iyi geliyor Y..

Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Gece Yolcuları - Pişmanım 04:23

Gece Yolcuları - Pişmanım

Gece Yolcuları - Pişmanım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir günah sanki aşkımız Gözlerimdeki her damla hasretin Bu sensiz geçirdiğim ilk, gecenin Sabahı nasıl gelir ah sevgilim Her şeyim. Meğer ne kaybetmişim Canımdan ço..