#Piranaların arasında kalan yılan balığı

Yeni Doğan Yavru Antilopu Yemeyen Dişi Aslan 05:07

Yeni Doğan Yavru Antilopu Yemeyen Dişi Aslan

Yeni doğum yapan binlerce antilop ve zebranın arasında kalan dişi aslan, bir yavur antilopu yakalıyor ama sonrasında sıradışı bir davranış sergiliyor. Daha sonra hayvanın yanından uzaklaşıyor ve yavru antilop annesine dö..

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tofaşın Tofaşı Geri Geri Çekmesi 00:31

Tofaşın Tofaşı Geri Geri Çekmesi

SİVAS'ta, caddede başka bir aracı geri geri çeken otomobil görenleri şaşkına çevirdi.Kent merkezinde, sanayi sitesi içerisinde 58 NY 504 plakalı otomobil sürücüsü, arıza nedeniyle yolda kalan 58 DE 903 plakalı otomobili ..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahraman öğretmen! 01:28

Kahraman öğretmen!

SAMSUN'DA LOJMANDA KALAN BİR AİLENİN EVİNDE YANGIN ÇIKTI. 1,5 YAŞINDAKİ ZEYNEP ALEVLERİN ARASINDA MAHSUR KALDI. ANNESİ, BABASI DEFALARCA ONU KURTARMAYI DENEDİ. TAM ÜMİTLERİNİN TÜKENDİĞİ YERDE YARDIMLARINA BİR ÖĞRETMEN YE..

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

ÖLMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ DUYGULANDIRDI 01:41

ÖLMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ DUYGULANDIRDI

MARMARİS'TEKİ YANGINDA KAZA YAPARAK ALEVLERİN ARASINDA KALAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ...

Karısını döverken komşularından dayak yedi! 01:02

Karısını döverken komşularından dayak yedi!

Avcılar’da dükkanda eşini dövmeye kalkan esnaf, komşu esnaftan dayak yedi. İddiaya göre, şiddete maruz kalan kadının kız kardeşinin ‘‘Ablamı dövüyor’’ diye bağırması üzerine pasajdakiler yardıma koştu. Taraflar arasında ..

Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı 02:39

Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı

Kadıköy Sahili'nde alkollü olduğu iddia edilen bir kişi kayaların arasına düşürdüğü cep telefonu kulaklığını almaya çalışırken sıkışarak mahsur kaldı. Kayaların arasında sıkışarak mahsur kalan genç adam yaklaşık 3 buçuk ..

Minibüsçülerin hat kavgası... 01:53

Minibüsçülerin hat kavgası...

ADANA'DA MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ ARASINDA HAT KAVGASI ÇIKTI... SEYİR HALİNDEKİ BİR MİNİBÜSÜN CAMLARI KIRILDI, DEHŞETİN ORTASINDA KALAN YOLCULARIN YAŞADIĞI PANİĞİ KAMERALAR BAKIN NASIL KAYDA ALDI?..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Krallığı Film İzle 1:50:44

Aşkın Krallığı Film İzle

A United Kingdom Aşkın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle Farklı kültürlere sahip iki çift hemen ilk görüşte aşık olurlar. Savaş sonrası başlayan bir ayaklanma sonucunda ikili sistemi değiştirmek için bir fırsat kollar. A un..

  • Tv Series tarafından
  • 5.592 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi 05:36

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi

Hapishaneden kaçmayı başaran Leon, Ali Kemal ve Hilal tarafından saklanmayı başarır. Yaptıkları yardım sonrasında Leon öyle bir karar verir ki, herkesi şok eder. Silahların Afyon'a kaçırılmasına göz yuman Leon, hem kendi..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın! 05:16

İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın!

Ağva'da baş başa kalan Serkan ve Duygu arasında duygusal anlar yaşanıyor. Gençler, Ağva'ya gitmeyi planladıktan sonra Serkan ile Duygu'yu büyük bir heyecan sarar. Birbirleriyle baş başa kalmak isteyen ikili, yakın arkada..

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce