#Piranaların arasında kalan yılan balığı

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği 03:50

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği

Bolu'da, sonbahar ile birlikte renk cümbüşünün yaşandığı Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'na gelenler, eşsiz göl manzarasının tadını çıkardı. İst..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü 03:06

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü Paylaş ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, AB ile Türkiye arasında IŞİD'e karşı mücadelede güçlü bir işbirliğinin sürdüğünü söyledi...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Geleneksel Yöntemlerle Karamel Nasıl Yapılır 12:18

Geleneksel Yöntemlerle Karamel Nasıl Yapılır

Pastalarda, tatlılarda, kurabiyelerde kısacası bütün tatlılar arasında en çok tercih edilenler arasında birinci sıradadır, karamel. Peki bu kadar çok tercih edilen bir şey nasıl yapılıyor? Bu videoda geleneksel yöntemler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Trend Erkek Saç Kesim & Modelleri 02:52

Trend Erkek Saç Kesim & Modelleri

Yeni sezonun özellikle gençler arasında öne çıkan erkek saç modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Bayan  Kazak Modelleri 04:05

2017 Bayan Kazak Modelleri

Sonbahar,kış ve ilkbahar da biz kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan kazaklar her daim özel tercihlerimiz arasında yer almaya devam edecektir.Bu sezonun modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.526 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıllar Önce Kıvanç Tatlıtuğ 02:09

Yıllar Önce Kıvanç Tatlıtuğ

Bülent Ersoy'un klip çekimleri için erkek modeller arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ elenmişti. Yılar önceki haliyle şimdiki hali arasında çok fark olan Tatlıtuğ'un görüntülerini bu videoda izleyebilirsiniz.....

  • ANKA tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fulin'den Aleyna Tilki'ye Ağır Hakaret!! 03:16

Fulin'den Aleyna Tilki'ye Ağır Hakaret!!

Yine bir Aleyna Tilki tartışması.Gün geçmesin ki yeni bir Aleyna vakası yaşanmasın.En son olarakta Fulin,son günlerde yıldızı iyice parlayan Aleyna Tilki için zihinsel gelşimimi henüz tamamlanmamış dedi.Bundan sonra ikil..

  • ANKA tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsimsiz mezarlar için harekete geçildi 00:49

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi

İngiltere ile Arjantin arasında yaşanan Falkland Savaşı’nda hayatını kaybeden askerler yıllardır Falkland Adaları'ndaki isimsiz mezarlarda yatıyor. Uluslararası Kızılhaç Komitesi, İngiltere ile Arjantin arasında imzalana..

  • Umut Tv tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 6. Bölüm - Efsane'nin Yıkıldığı An! 04:55

Adı Efsane 6. Bölüm - Efsane'nin Yıkıldığı An!

2017 yeni ve iddialı yapımları arasında olan Adı Efsane dizisinde Melis, yıllardır içinde biriktirdiği öfkeyi babası Tarık'ın yüzüne kusuyor. Baba kız arasında gergin dakikalar yaşanıyor.....

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Seçimlerde Hangi Adayı Destekleyeceğini Henüz Açıklamadı 00:53

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Seçimlerde Hangi Adayı Destekleyeceğini

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adayı destekleyeceğini henüz açıklamadı. Adaylar arasında Hollande'ın kabinesinden iki isim yer alıyor. Eski Ekonomi Bakanı Emmanuel Macron ile ..

Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü! 00:45

Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü!

Büyük oyuncu kadrosu ve reklamlarına rağmen gişede istediği başarıyı elde edemeyen Mahsun Kırmızıgül'ün sinemaya küstüğü haberleri konuşulanlar arasında. Ünlü türkücünün tekrar film yapıp yapmayacağı ise merak edilenler ..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

Kısmetse Olur- Farima ve Yağmur Onur Yüzünden Birbirine Girdi! 03:39

Kısmetse Olur- Farima ve Yağmur Onur Yüzünden Birbirine Girdi!

Kısmetse Olur 15 Mart Çarşamba yayınlanan yeni bölümde, Farima ve Yağmur arasında Onur tartışması çıktı. İkili arasında çıkan tartışma sonucu Farima evi terk etti!..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simay Yorumlarıyla Duyguyu Yerden Yere Vurdu! 14:26

Simay Yorumlarıyla Duyguyu Yerden Yere Vurdu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 99. bölümünde Simay Tokatlı, Duygu Çevik'in stil bir kadın olmadığını söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Simay daha sonra Duygu'nun beyaz spor ayakkabı..

  • ANKA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor 01:49

DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor

Roma'nın doğusunda bulunan Tiburtina istasyonu. daha önce Roma'nın en lüks semtleri arasında bulunuyordu. Şimdi ise halk her gün biraz daha yoksullaştığını belirtiyor. Ekonomik kriz ve göçmen akını gerekçe gösteriliyor. ..