#Pirinç kullanmadan pilav yaptım

Süper İtalyan Sıfırdan İnanılmaz Arabalar Oluşturur 02:46

Süper İtalyan Sıfırdan İnanılmaz Arabalar Oluşturur

AN ITALIAN coachbuilder has designed and built two supercars from scratch without the use of a computer or sketches. Moreno Filandi relies solely on his skills as a mechanic to build handmade custom cars from metal work ..

  • BETA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW Kablosuz Şarj Edilebilen Arabası 01:31

BMW Kablosuz Şarj Edilebilen Arabası

Bu klipte, daha fazla “BMW Kablosuz Şarj”, enerji transferi yerde kablo kullanmadan almayı sağlayan teknoloji hakkında bilgi edineceksiniz. Kablosuz şarj için yüksek voltajlı pil kullanılabilir 2018 BMW 530e bu iPerforma..

  • BETA tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patates Kroket Nasıl Yapılır 06:38

Patates Kroket Nasıl Yapılır

Patates Kroket Tarifi ve Malzemeler : Patatesiniz büyükse 5 tane haşlayalım. (Ben 10 taneden fazla küçük patates kullandım.) 3 Tane yumurta sarısı 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı nişasta Tuz kar..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Diz Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır 00:52

Diz Protezi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır

Diz protezi yapılan bir hasta bir gün istirahat ettikten sonra ertesi gün ayağa kalkabilir. Bazı hastalar sadece ayakta durabilirken bazı hastalar birkaç adım atabilir. Yaklaşık üç-dört gün içinde odalarının içinde ya da..

  • NABIZ tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Milföylü Muhallebili Tatlı 03:52

Milföylü Muhallebili Tatlı

Malzemeler 1 paket milföy Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 2 paket vanilya 1 paket krem şanti (1 çay bardağı süt ile çırpılmış) Karameli için; 10 yemek kaşığı şeker 2 silme yemek kaşı..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye Tarifi 06:21

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye Tarifi

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye için malzemeler: 125 gr. tereyağı 4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 limon kabuğu rendesi yarım limon suyu 2 yumurta 1 su bardağı mısır unu 1 su bardağı nişasta yarım paket kab..

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş 08:06

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş

Okullar başladığından beri en çok aldığım istek elbette saç modelleri oldu. Bu videoda 10 kolay saç modelini sizlerle paylaştım. Isı kullanmadan yapabileceğiniz ve farklı versiyonlarını kolayca geliştirebileceğiniz saç m..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme 00:31

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme

Açıkta kaldığı için bayatlayan, yumuşayan bisküvileri birkaç dakika içinde taze alınmış hale getirebilirsiniz bu yöntemle. Aynı zamanda bisküvileriniz bayatlamamış olsa da tatlılarda kullanacağınız bisküvilerin daha gevr..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği 03:55

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği Kullandığım ürünler Decap Four ve Mineralli Krem Bunları kullanın kesinlikle çıkar. Bana en çok sorulan sorulardan biri fırınım nasıl bu kadar temiz görünüyor fırınım 3 senelik ç..

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Yumurtalı Soğan Kavurması 04:24

Yumurtalı Soğan Kavurması

Yumurtalı Soğan Kavurması ..

Beyaz ve Bülent Serttaş Pilavına Yarıştı! 07:58

Beyaz ve Bülent Serttaş Pilavına Yarıştı!

Beyaz Show’un 7 Nisan yayında kahkahalar havada uçtu! Emre Karayel’in yaptığı bilgi yarışmasında Beyaz ve Bülent Serttaş yarıştı, bocamaları herkesi çok güldürdü!..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselin Evi 00:53

Nurselin Evi

Nursel'in Evi her Pazartesi olduğu gibi bu Pazartesi de konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Özlem Yüksektepe bugün sizler için etli tart, pancarlı pilav ve fındık pare tatlısı yapımını gösterirken, Diyetisyen Çağatay De..

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Akşama yemeğe gelen misafirlerinize ne pişireceğim diye düşünüyorsanız fırında köfte patates yemeğini yapabilirsiniz. Yapımı da çok kolay. Yaptığımız köfteleri ve patatesleri hafif yağda çevirdikten sonra tepsiye yada bo..

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi 01:09

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi

Ardahan'da Düğünde Yedikleri Yemekten Zehirlenen Aralarında Gelin İle Damadın Da Olduğu 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı. İl Merkezine Bağlı Değirmenköy'de Gerçekleştirilen Mustafa Ve Nurcan Ünal Çiftinin Düğün Törenine Ka..

Gdo Karakedi Kediyi Bırak Kediyi 01:17

Gdo Karakedi Kediyi Bırak Kediyi

Kırk Tane Elması Pilav Tenceresinin İçine Mi Koydun Komik Sahne İzle..

Gasp İçin Yol Kesen Adamın Dayak Yemesi 00:13

Gasp İçin Yol Kesen Adamın Dayak Yemesi

Nedeni bilinmez ama zenci gardaş, arabanın önünü kesiyor ve adama posta koyuyor, daha ne olduğunu anlamadan kendini patates çuvalı gibi yerde buluyor, eeeee zenci efendi papaz her gün pilav yemez,..

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebzeli Çin Pilavı Tarifi (Fried Rice) 03:23

Sebzeli Çin Pilavı Tarifi (Fried Rice)

Çin Pilavı Malzemeleri: 2 bardak Pilav 1/2 bardak Havuç 1/2 bardak Bezelye 2 adet Yumurta Soya Sos Taze Soğan Paprika Kırmızı biber Sarımsak Tozu Zencefil Susam Yağı..